Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sosyal Girişimcilik Sertifika Programı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sosyal Girişimcilik Sertifika Programı"— Sunum transkripti:

1 Sosyal Girişimcilik Sertifika Programı

2 Sosyal Girişimcilik ve Network Kurma
Doç. Dr. Mehmet Lütfi ARSLAN 2 Saat*4 Gün Öğrencilere sosyal girişimcilik, Türkiye ve Dünya örnek projeleri anlatılır. Öğrenciler networkün önemini kavrar ve sektörler arası ağ kurma STK-Özel Sektör desteği için neler yapmaları gerektiğini öğrenir yönetimi anlatılır.

3 Sosyal Girişimci Doç. Dr. Selma ARIKAN 2 Saat*2 Gün
Öğrencilere sosyal girişimci kimdir? Sosyal girişimcilerin özellikleri, ruh hali ve onların sürdürülebilir motivasyonları anlatılacaktır.

4 Sosyal Girişimciler için İş Planı
Doç. Dr. Ezgi YILDIRIM SAATÇİ 2 Saat*3 Gün Sosyal girişim iş fikrinin belirlenmesi sonrasında oluşturulacak iş planının ana konseptleri ile ele alınması olacaktır. Bu bağlamda üzerinden geçilecek iş planı örneklerle açıklandıktan sonra katılımcıların kendi fikirlerine göre uyarlama çalışması yapılacaktır.

5 Proje Atölyesi Yrd. Doç. Dr. Bilal ÇANKIR 2 Saat*4 Gün
Öğrenciler firmalardan katılan çözüm ortaklarıyla birlikte kendi sosyal girişim proje fikirlerini ve bu projeleri ilgili sektörlerdeki firmalara işbirliği teklifiyle götürmek üzere model ve planlarını geliştirir, Bitirme Projesi hazırlarlar -hazırladıkları projeleri Proje Pazarında posterlerle ve datashowlar ile sunarlar.

6 Sosyal Girişimciliğin Sosyolojik Temelleri
Öğr. Gör. Enver MENGÜ 2 Saat*2 Gün Sosyal girişimciliğin sosyolojik olma imkanı ele alınacak, ardından da sosyolojinin klasik geleneği üzerinden bir yaklaşım sunulacaktır. Bu bağlamda özne-yapı etkileşimi, sosyal ağ, sosyal gelişme ve toplumsal hareket şeklinde belirlenen dört odak nokta üzerinden yürütülen bu çalışma, sınırları dahilinde alana yeni bir öneri sunmaktadır.

7 Sosyal Girişimciliğin Hukuki Yönü ve Şirket Kurma
Av. Ramazan ARITÜRK (Elmadağ Avukatlık & Danışmanlık Kurucu Ortağı) 2 Saat*2 Gün Öğrencilere 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, Türk Ticaret Kanunu ve şirket kurma prosedürü anlatılır.

8 Sosyal Girişimcilikte Sürdürülebilirlik ve Finansal Modeller
Ünsal SÖZBİR (İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı) 2 Saat*2 Gün Öğrencilere sosyal girişimcilik ve sürdürülebilirlik ile sürdürülebilir finansal modeller geliştirme ve modeller hakkında bilgi verilir.

9 Sosyal Girişimcilikte Kültürel Boyut
Av. Cihat GÖKDEMİR (İnsan Hakları ve Adalet Hareketi Yönetim Kurulu Üyesi) 2 Saat*2 Gün Öğrencilere sosyal girişimcilik kültürel boyut ve kültürlerarasında yönetim anlatılır.

10 Sosyal Girişimcilik ve İnsan Kaynakları Yönetim
Osman ŞENTÜRK (Chief Operating LCWaikiki) 2 Saat*2 Gün Sosyal Girişimcilikte İnsan Kaynağının önemi anlatılır

11 Sosyal Girişimcilik ve Bilişim Teknolojileri (IT)
Salih ÇAKTI (Eğitimci – Uzman) 2 Saat*2 Gün Katılımcılara sosyal girişimcilikte kullanılabilecek dijital platform ve uygulamalar hakkında bilgi verilir.

12 Kurs kapsamı hakkında bilgi almak için
Akademik Koordinatör Yrd. Doç. Dr. Bilal ÇANKIR


"Sosyal Girişimcilik Sertifika Programı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları