Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

LÖSEMi. LÖSEV  LÖSEV, 24 Eylül 2000 tarihinde, lösemili çocuklara özel, modern tıbbın tüm olanaklarını bünyesinde barındıran 2000'li yılların Lösemili.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "LÖSEMi. LÖSEV  LÖSEV, 24 Eylül 2000 tarihinde, lösemili çocuklara özel, modern tıbbın tüm olanaklarını bünyesinde barındıran 2000'li yılların Lösemili."— Sunum transkripti:

1 LÖSEMi

2 LÖSEV  LÖSEV, 24 Eylül 2000 tarihinde, lösemili çocuklara özel, modern tıbbın tüm olanaklarını bünyesinde barındıran 2000'li yılların Lösemili Çocuklar Hastanesi-LÖSANTE'yi kurmuştur.  Lösante bir hastane için; yataklı servisler, yoğun bakım, ayaktan tedavi üniteleri gibi gerekli olan tüm altyapıya sahiptir. Çağdaş standartların üzerinde yapılan, modern bir kan bankasının yanısıra gelişmiş laboratuvar koşullarına da sahip olan hastanemizde ailelerimizi barındıracağımız üniteler mevcuttur. Hastanemizin başka bir katı ise tiyatro, sinema, resim, müzik, oyun ve bilgisayar odaları olarak hazırlanarak, çocuklarımızın hastane ortamında bile eğitim almalarına ve iyi vakit geçirmelerine olanak tanımaktadır.  Bu hastanede 11 yılda 350'yi aşkın lösemili ve kan hastası yavrumuz muayeneden tahlile, kan temininden pijamasına kadar tamamen ücretsiz tedavi olmaktadır. %87'sinin geliri yoksulluk düzeyinin altındadır ve %12'sinin hiçbir güvencesi bulunmamaktadır.

3 LÖSEVİN KURULMAKTAKİ AMACI  LÖSEV' i kurmaktaki amacımız; lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, bunun düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmektir.  Türkiye'de her yıl 1000-1200 yeni lösemili çocuk vakası ortaya çıkıyor. Bu durum bazen dar bütçeli ailelerde ebeveyni lösemili çocuk ile diğer çocukları arasında seçim yapmaya kadar zorluyor. Bu sebeple vakfımız gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerde, gelir elde etmenin yanı sıra, lösemi hastalığını tanıtmayı, lösemili çocukların ve ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesileyle toplumu bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır.

4 RESİM

5

6 RESİM

7

8

9


"LÖSEMi. LÖSEV  LÖSEV, 24 Eylül 2000 tarihinde, lösemili çocuklara özel, modern tıbbın tüm olanaklarını bünyesinde barındıran 2000'li yılların Lösemili." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları