Sunuyu indir
Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz
YayınlayanEkin Ergün Değiştirilmiş 8 yıl önce
1
ECZACI ATİLLA TOTOŞ TADIM UZMANI ZEYTİNDOSTU DERNEĞİ GENEL SEKRETERİ
2
RAFİNASYONLUK YAĞIN MERKEZİ Bir CEO İlk hamle GTHB İl Müdürlüğünde tadım eğitimi Ali Osman Menteşe
3
KUSURLU ZEYTİNYAĞI KADER Mİ? Muğla zeytinyağının geleceğine şekil vermek Doç. Dr. Mücahit Taha Özkaya Serdar Öçten Ünsal Prof. Dr. Mansur Harmandar Bülent Karakuş Dr. Osman Gürün Hasan Gökmen
4
MUĞLA TİCARET VE SANAYİ ODASI
6
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi laboratuvarları zeytinyağı analizleri yapacak
7
MUĞLA TİCARET BORSASI Muğla ticaret borsası duyusal analiz laboratuvarı
8
MEMECİK ZEYTİNİ ÖZELLİKLERİ İri tane yapısı Lezzetli aromatik özellikler Güçlü sterol yapısı (%74 oleik asit) 0-800 m rakım arasındaki rayihalar Polifenol yapısı
9
208 POLİFENOL
10
232 POLİFENOL
11
321 POLİFENOL
12
525 POLİFENOL
13
1-Hoş kokan başka bitkilerdeki aromaları taşımalı 2-Dilde acımsı tat bırakmalı 3-Genizde yemek ve nefes borularının olduğu bölgeyi yakmalı 4-İyi bir üretici mutlaka tadım eğitimi almalı ZEYTİNYAĞININ TADI NASIL OLMALI?
14
MEMECİK BÖLGESİNDE GELECEK Muğla Ticaret Odası yaygın tadım eğitimi Muğla Büyükşehir Belediyesi yaygın tadım eğitimi Muğla Ticaret Odası coğrafi işaret çalışmaları Muğla Ticaret Borsası duyusal analiz laboratuvarı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Laboratuvarları
15
DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
Benzer bir sunumlar
© 2024 SlidePlayer.biz.tr Inc.
All rights reserved.