Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Getreideprodukte Tahıl ürünleri (Vollkorn-) Brot (Tam tane-) Ekmek Getreideflocken, Müsli ohne Zucker Sütle karıştırılan tahıllar, şekersiz müzli Fettarme.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Getreideprodukte Tahıl ürünleri (Vollkorn-) Brot (Tam tane-) Ekmek Getreideflocken, Müsli ohne Zucker Sütle karıştırılan tahıllar, şekersiz müzli Fettarme."— Sunum transkripti:

1 Getreideprodukte Tahıl ürünleri (Vollkorn-) Brot (Tam tane-) Ekmek Getreideflocken, Müsli ohne Zucker Sütle karıştırılan tahıllar, şekersiz müzli Fettarme Milchprodukte Az yağlı süt ürünleri Milch, Buttermilch Süt (Natur-) Joghurt (Sade-) Yoğurt Topfenaufstrich Ekmeğe sürülen ekşimik karışımı Käse Peynir Obst/Gemüse Meyve/sebze Saisonale und regionale Produkte bevorzugen! Sezona ve bölgeye uygun ürünler tercih ediniz! Gezuckerte Cornflakes sind Süßigkeiten- als Frühstück ungeeignet! Nachmittags-Jause Öğleden sonra beslenme Vormittags-Jause Öğleden önce beslenme Şekerli kornfleyks tatlıdır ve kahvaltı için uygun değil! Getreideprodukt oder Tahıl ürünü veya Milchprodukt oder Süt ürünü veya Obst/Gemüse Meyve/sebze Getreideprodukt oder Tahıl ürünü veya Milchprodukt oder Süt ürünü veya Obst/Gemüse Meyve/sebze

2 Frühstück Kahvaltι Nachmittags-Jause Öğleden sonra beslenme Vormittags-Jause Öğleden önce beslenme

3 Gemüse/Salat Sebze/salata Saisonale und regionale Produkte bevorzugen! Sezona ve bölgeye uygun ürünler tercih ediniz! Kohlenhydrate Karbonhidratlar Kartoffeln Patates Getreide: Bulgur, Polenta, Hirse, Gerste, … Tahıllar: bulgur, mısır unu, darı, arpa, … (Vollkorn-) Reis (Tam tane-) Pirinç (Vollkorn-) Nudeln (Tam tane-) Makarna Eiweiß Protein Mageres Fleisch, Geflügel Az yağlı et, beyaz et Hülsenfrüchte: Bohnen, Linsen, Erbsen, Kichererbsen Baklagiller: fasulye, mercimek, bezelye, nohut Fisch, Eier Balık, yumurta

4 Mittagessen Öğle yemeği

5 Kohlenhydrate Karbonhidratlar (Vollkorn-) Brot (Tam tane-) Ekmek Knäckebrot Peksimet ve benzerleri Getreideprodukte Tahıl ürünleri Kartoffeln Patates Fettarme Milchprodukte Az yağlı süt ürünleri Topfenaufstrich Ekmek üstüne sürülen ekşimik karışımı Käse Peynir (Natur-) Joghurt (Sade-) Yoğurt Milch Süt Gemüse/Salat Sebze/salata Saisonale und regionale Produkte bevorzugen! Sezona ve bölgeye uygun ürünler tercih ediniz!

6 Abendessen Ak ş am yemeği


"Getreideprodukte Tahıl ürünleri (Vollkorn-) Brot (Tam tane-) Ekmek Getreideflocken, Müsli ohne Zucker Sütle karıştırılan tahıllar, şekersiz müzli Fettarme." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları