Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunu Ödevinden +? puan alabilmek için; 1-Sunu En az 15 Slayt’tan oluşmalıdır. 2-Slaytlar arasında Slayt Geçişleri olmalıdır. 3-Her Slaytta en az bir animasyon.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sunu Ödevinden +? puan alabilmek için; 1-Sunu En az 15 Slayt’tan oluşmalıdır. 2-Slaytlar arasında Slayt Geçişleri olmalıdır. 3-Her Slaytta en az bir animasyon."— Sunum transkripti:

1 Sunu Ödevinden +? puan alabilmek için; 1-Sunu En az 15 Slayt’tan oluşmalıdır. 2-Slaytlar arasında Slayt Geçişleri olmalıdır. 3-Her Slaytta en az bir animasyon bulunmalıdır. 4-Sunuma zamanlama provası uygulanmalıdır. 5-İlk slaytta kendinizi tanıtınız (Okul No, Ad-Soyad, Bölümünüz, varsa Fotoğraf eklenebilir.)

2 Sunu Ödevi, Sınıfta verilen tarihe kadar ayhanustuntas@gmail.com adresine, e-posta ekinde gönderilecektir. Gönderilecek e-postada konu satırına Sunu Ödevi dışında hiçbir şey yazılmayacaktır. e-postanın mesaj kısmına Okul No, Adı-Soyadı ve Bölümü mutlaka yazılmalıdır.

3 ayhanustuntas@gmail.com Sunu Ödevi Okul No-Ad-Soyad-Bölümünüz…

4 ayhanustuntas@gmail.com Sunu Ödevi Okul No-Ad-Soyad-Bölümünüz…

5 ayhanustuntas@gmail.com Sunu Ödevi Okul No-Ad-Soyad-Bölümünüz…


"Sunu Ödevinden +? puan alabilmek için; 1-Sunu En az 15 Slayt’tan oluşmalıdır. 2-Slaytlar arasında Slayt Geçişleri olmalıdır. 3-Her Slaytta en az bir animasyon." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları