Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

“Oku ki geliş, anla ki değiş !” sloganımızla okumanın öneminin bilincinde kütüphanemizi kurma çalışmalarımıza başladık.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "“Oku ki geliş, anla ki değiş !” sloganımızla okumanın öneminin bilincinde kütüphanemizi kurma çalışmalarımıza başladık."— Sunum transkripti:

1 “Oku ki geliş, anla ki değiş !” sloganımızla okumanın öneminin bilincinde kütüphanemizi kurma çalışmalarımıza başladık.

2

3 Ve kütüphanemizi tatlı yiyerek tatlı tatlı açtıkkkkk!...

4

5

6 Daha bitmedi! Okulumuz ve öğrencilerimiz için yapılan diğer çalışmalarımıza da bakalım…

7 Okulumuzun giriş kapısı ve duvarının eski hâli! Ne kadarda çirkin bir görüntü! Ne yapalım? Hemen çalışmalara başlayalım!

8

9 Ve … okul giriş kapısının -duvarının yeni görünümü…

10 Okulumuza yardımını esirgemeyen Çelikler İnşaat proje müdürü sayın Ender EROL’u unutmadık! Teşekkürler güzel insan…

11 Matematiği çocuklarımızın korktuğu bir ders olmaktan bir nevî kurtarmak,, sevdirmek, hem eğlenerek hem de zihinden işlem yapabilme kabiliyetlerini geliştirmek amacıyla Çark-ı Matematik projesini tasarladık.

12 Büyük bir çark ve işlemlerin bulunduğu tablodan oluşan çark-ı matematiği kullanmak çok kolay. Çocuklarımızın türlü renk ve sayılarla dolu olan çarkı çevirdikten sonra ibrenin gösterdiği renkteki sayıyı yan tablodan bulup kutucuğun içindeki dört işlem ( çarpma-bölme-çıkarma- toplama) işlemini yapıyor.


"“Oku ki geliş, anla ki değiş !” sloganımızla okumanın öneminin bilincinde kütüphanemizi kurma çalışmalarımıza başladık." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları