Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Konu Başlığı MMT310 Malzemelerin Mekanik Davranışı Gruptaki Öğreniclerin İsimleri K O C A E L İ ÜNİVERSİTESİ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Konu Başlığı MMT310 Malzemelerin Mekanik Davranışı Gruptaki Öğreniclerin İsimleri K O C A E L İ ÜNİVERSİTESİ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü."— Sunum transkripti:

1 Konu Başlığı MMT310 Malzemelerin Mekanik Davranışı Gruptaki Öğreniclerin İsimleri K O C A E L İ ÜNİVERSİTESİ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü

2 Motivasyon 2 Olayın makroskobik olarak tanımı (hangi tip malzemelerde bu tip mekanik davranış görülür?) Bu mekanik davranış ile ilgili mühendislik problemi (neden bu konuyu araştırdık?) Konuyu anlatan görüntü/grafik kullanabilirsiniz. Animasyon çok gerekli değilse kullanmayınız. Size ait olmayan tüm kaynakları burada belirtiniz.

3 Mikroskobik yaklaşım 3 Olayın mikroskobik olarak tanımı (malzeme hangi mikroyapıyı kazandırmak üzere nasıl üretilir [ısıl işlem/deformasyon vb.)?) Konuyu anlatan atomik/kristal/moleküler yapı grafikleri Animasyon çok gerekli değilse kullanmayınız. Size ait olmayan tüm kaynakları burada belirtiniz.

4 Optimazyon 4 Optimizasyon (bildiğiniz kadarıyla, bu mekanik davranışı nasıl optimize edebiliriz yaklaşım yapınız. Üretim/konstrüksiyon/çevre açısından neyi değiştirirsek daha yüksek mekanik özellikler elde edebiliriz? Neden optimum olduğunu nedenleri ile açıklayınız.) Konuyu anlatan grafik Animasyon çok gerekli değilse kullanmayınız. Size ait olmayan tüm kaynakları burada belirtiniz.


"Konu Başlığı MMT310 Malzemelerin Mekanik Davranışı Gruptaki Öğreniclerin İsimleri K O C A E L İ ÜNİVERSİTESİ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları