Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde."— Sunum transkripti:

1

2 SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN

3 Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde mutluluktan yüzünü gökyüzüne çevirip, bulutlardan kartopu yapıp, oynayabildin mi hiç..? Sen; sonbahar akşamlarında, yağmurun cama, damla vurduğunu dinleyip; buğulu camlar arkasından gözlerinle, seni yaşam boyu bağlayacak gözlere değerek takılabildin mi hiç..?

4 Sen; bu buğulu camlara, bir çocuk sevinciyle “Seni çok seviyorum “, 'Aşkımsın', ”Can’ın canıyım ” diye yazabildin mi hiç..? Sen; düşlerinde, hayallerinde, yüreğinin götürmek istediği yere gidip, her gece açık bırakılan pencereden rüzgarla girip, yağmur damlalarına saklanan güllerin üzerine döküldüğü geceler yaşadın mı hiç..? Sen; sevgilerin, geceleri sevdaya susuz çiçek tarlalarını suladığını, denizlerin suyunu çoğalttığını ve sabahları güneşle buharlaşıp, geri dönen sevgililerle birlikte nasıl çoğaldığını gördün mü hiç..?

5 Sen Hiç..?

6 Sen hiç..? Dürüst olmak nedir bilir misin.? Ya koşulsuzca sevmek, sevdiğini ellerinden, Bir güvercin misali özgürlüğüne uçurmak Nedir bilir misin.? Sen hiç..? İnsan kederine dolanmış yumağı Bir anda yüreğine almak, Yalnızlıktan öleceğini bilsen bile Onu özgür bırakmak adına “Gel benimsin” diyememek nedir bilir misin.?

7 Sen hiç..? Ne kadar çok sevdiğini anlatmak istedikçe Hep suskun kalabilmek Aşkınla sevdanla yansıyamadığın Bir sevgiliye gülümsemeyi bilir misin.? Sen hiç..? Sana yalan söylediği halde, Hiç bilmemiş gibi onu dostça sarabildin mi..? Ve onu yolun da yürümek için cesaretlendirebildin mi..? Bütün mısralarda aşkını anlatırken son satırında.... Kuru bir “hoşça kal” demesini bilir misin.?

8 Sen hiç..? Sevgiliye ölesiye hasretken Parça parça olmuşken Sadece onun için bütün olabildin mi…? Sen hiç..? Bu kadar zayıf ve çaresizken Gönlünü o kadar büyütüp İçine onu da alabildin mi…? Sevmek bazen hiç olmaktır Sevmek bazen hiç başlamamaktır.

9 CAN AKIN POETA Mr_canakin@yahoo.co.uk Mr_canakin@hotmail.com UMARIM ŞİİRLERİMİ BEGENİRSİNİZ, İNTERNET BAĞLI İKEN TIKLAYINIZ... TOUCH ME http://www.antoloji.com/mr_can_akin


"SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları