Sevgili Vatandaşlarım; B ildiğiniz gibi, anayasa değişiklik paketini meclise sunmuş bulunuyoruz. Bu süreç referanduma gidebilir. Büyük bir yargı reformu.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Insan hakları için.
Advertisements

ADIN YERİNE KULLANILAN SÖZCÜKLER
Devam etmek için “Next” tıklayın.. Kurulum bittikten sonra “C” sürücüsünün altına “Asyakur” adında bir klasör oluşacak.(Resimdeki gibi).Bu klasörün.
Ile her şey daha kolay…. 2 Lütfen Kullanıcı Adı ve Parolanızı Giriniz Teknik *******
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
“EĞİTİM ÇALIŞANLARININ SOSYO-EKONOMİK DURUMU” KONULU ANKET ÇALIŞMASI
Tavşan ile Kaplumbağa.
BAŞLIK METNİ ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN 25. DÜNYA ÜNİVERSİTELER KIŞ OYUNLARI ERZURUM 2011 VE BRANŞLARI HAKKINDAKİ.
Kodlama bilgisi gerekmez!
MODÜL 10 Müşteri Hizmetleri.
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Sevgili Çalışanımız, Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde fikrinizi almayı uygun.
ATAM.. HER ŞEY MÜKEMMEL GİDİYOR.
İCRA DAİRESİ KULLANICI MEMNUNİYETİ ANKETLERİ: AVUKATLAR I. TEMEL BİLGİLER GI1. Hangi sıfatla icra dairesinde bulunmaktasınız:
İCRA DAİRESİ KULLANICI MEMNUNİYETİ ANKETLERİ: VATANDAŞLAR I. TEMEL BİLGİLER GI4. Hangi sıfatla icra dairesinde bulunmaktasınız?:
İlköğretim Kurumları Standartları Yazılım Sunusu
4 KARE.
Hayatın Ortağı Olmak... Erdal ATABEK Remziye Örselli/11 Şubat 2009.
“ Hayatın Ortağı Olmak …” ''günümüz ergenleri” ile erişkinler arasındaki uzaklık daha da artacaktır. Günümüzün ''ergen dünyası'' nı, bu dünyada geçerli.
İlköğretim 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Dünya, Güneş ve Ay Ünitesi
Elektronİk Kamu AlImlarI Platformu
Amaç: Organ yetmezliği insidansı (toplumdaki hastalık sayısı oranı) tüm dünyada artmakta olup, organ nakli olmayı bekleyen hastalar da uygun organ beklerken.
Etkili İletişime Giriş
ADRES DEFTERİM.
ANAYASA REFERANDUMU’NA NE DİYORUZ ? Ulusal Sivil Toplum Kuruluşları Birliği *İstanbul Barosu Başkanlığı’nın çalışmasından yararlanılarak hazırlanmıştır.
DOĞRU YANIT C SEÇENEĞİDİR DOĞRU YANIT D SEÇENEĞİDİR.
SİMETRİ 3.Sınıfa hazırlık

7. 8 ve 9 Basamaklı Doğal Sayıların Basamak Değerleri
GELİN BİRAZ EMPATİ YAPALIM farz edelim ki AB Parlamentosuna girmiş bir Politikacısınız.
İlköğretim 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Dersi Dünya, Güneş ve Ay Ünitesi
SİMETRİ 3.Sınıfa hazırlık
ÖLÜMCÜL HASTALIK... Doğan Cüceloğlu'nun eğitimindeki katılımcılarla bir konuşmasından: Doğan Cüceloğlu: - Arkadaşlar, aranızda ölümcül hastalığı olan var.
“ Ortağı Olmak … ''günümüz ergenleri” ile erişkinler arasındaki uzaklık daha da artacaktır. Günümüzün ''ergen dünyası'' nı, bu dünyada geçerli.
“Hayatın Ortağı Olmak…”
Powerpoint Yetkinlik Eğitimi
Derslerini seviyor musun?
Başbakanlık Proje Grubu Ankara 3 Şubat Mevzuat Kanun, kalkınma planları ile ilgili yatırımlar veya bir yıldan fazla sürecek iş ve hizmetler için.
Sevgili Memur ve Sözleşmeli çalışanlar; Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde fikrinizi.
Uzaktan Öğretim Online Ön Kayıt Sistemi Kullanım Kılavuzu
MATEMATİK BU SLAYT GÖSTERİSİNDE YUVARLA İLE İLGİLİ SORULAR ÇÖZECEĞİZ.
HABERLER. Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’yle görüşme konusunda çok önemli bir bilgi veriyor. Erdoğan, "Kerkük’ün Irak’ın.
Anket Hazırlama.
ŞAHIN HAREKETİ.
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
DERS KONU: AİLEM VE BEN ELİF DELİBAŞI 3-C HAZIRLAYAN :
TÜRKİYE’DE UZAKTAN EĞİTİM
İLKÖĞRETİM KURUMLARI STANDARTLARI MODÜLÜ
Az sonraki resme 5 saniye boyunca bakın
BU BASİT İŞLEM İLE ŞUBAT AYINDA ALACAĞINIZ TAHMİNİ NEMA(ZORUNLU TASARRUF TEŞVİK FONU) BEDELİNİZİ ÖĞRENEBİLİRSİNİZ! LÜTFEN ŞİMDİ TAKİP EDEN EKRANDAKİ KOMUTLARA.
BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ENERJİ VERİMLİLİĞİ PROJESİ
EĞİTİM KURULU SPORCU DEĞERLENDİRME ANKETİ ANTALYA-2009.
ALAY ETME İLE BAŞEDEBİLME
ÖĞRETMENLER İÇİN ANKET GİRİŞİ
G ÖREV 1-9. G ÖREVLER - 1 Gazi Böte’nin web sitesinde duyuru başlıkları yer alan tıklandığında ilgili duyuruya ulaşılan verileri içinde tutacak bir tablo.
OĞANI ZEKİ BULUYOR MUSUNUZ? Amacımız ulaşabildiğimiz kadar kişiye ulaşıp oğanı zeki bulan kişi bulmak. Devam etmek için farenin sol tuşuna.
TÜRKİYE SOSYAL, EKONOMİK VE POLİTİK ANALİZ - 9
TÜRKİYE REFERANDUMA GİDERKEN ARAŞTIRMASI
VETERİNER HEKİMLİĞİ MEVZUATI
Haziran 2015 Seçimlerine Giderken Kamuoyu Dinamikleri

MESAJ: Sevgili Memur ve Sözleşmeli çalışanlar; Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde.
ANAYASA REFERANDUMU’NA NE DİYORUZ
ŞAHIN HAREKETİ.
Tedavimi Değiştirmeyelim
Sevgili Memur ve Sözleşmeli çalışanlar; Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde fikrinizi.
Sevgili Çalışanımız, Yeni bir prim dönemine yaklaşmaktayız.Prim verip vermemek konusunda sizinde fikrinizi almayı uygun gördük. Bunun için bu anketi uyguluyoruz.
Sunum transkripti:

Sevgili Vatandaşlarım; B ildiğiniz gibi, anayasa değişiklik paketini meclise sunmuş bulunuyoruz. Bu süreç referanduma gidebilir. Büyük bir yargı reformu olan bu değişiklik önerilerini, iktidara bağımlı bir yargı yaratmak ve kendimizi korumak için yaptığımız gibi gülünç iddialar vardır. Fakat, sizlerin bu paketi beğenip beğenmediğiniz bizim için yönlendirici olacaktır. Lütfen aşağıdaki soruları samimiyyetle cevaplayınız. devam>> Başbakanlık Kamuoyu Araştırma Dairesi Anayasa Anketi

Anayasa değişiklik önerilerinden memnun musunuz? Referanduma giderse kabul edecek misiniz? EvetHayır Uygun kutucuğa tıklayınız.

Evet Hayır Anayasa değişiklik önerilerinden memnun musunuz? Referanduma giderse kabul edecek misiniz? Uygun kutucuğa tıklayınız.

Evet Hayır Anayasa değişiklik önerilerinden memnun musunuz? Referanduma giderse kabul edecek misiniz? Uygun kutucuğa tıklayınız.

Harika ZATEN BİZ DE BÖYLE TAHMİN EDİYORDUK. Şimdi işinize geri dönebilirsiniz. Yanıtı gönder Aşağıdaki düğmeye tıkladığınızda, yanıtınız Otomatik olarak anket merkezine iletilecektir.

Ankete katıldığınız ve EVET oyu verdiğiniz için teşekkür ederiz. Şu ana kadar hiç kimse HAYIR demediği için, anayasa değişikliklerinin kabulü için var gücümüzle çalışacağız. Hükümet ve İktidar Partisi adına Başbakan SON