YILDIZ TINAS İZMİROĞLU ANADOLU LİSESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM
Advertisements

EFELER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
İlçemizde tüm okullarda ödül yönergesi Eğitim – Öğretim yılında uygulanmaya başlanmıştır.Tüm okullar her iki dönemde de ziyaret edilerek önce.
Vahit Tuna Anadolu Lisesi
Patlangıç Ortaokulu Tanıtım Sunusu.
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
EMET ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI KUVAYİ MİLLİYE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU
TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım
ŞEHİT İBRAHİM CENGİZ İMAM HATİP ORTA OKULU
ŞAHİNBEY-GAZİANTEP ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ
HOŞ GELDİNİZ.
İSMET PAŞA ANADOLU LİSESİ
MEHMET AKİF ERSOY SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
HOŞ GELDİNİZ! BARIŞ ANADOLU LİSESİ ORTAOKUL 8. Sınıflar!
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
MEHMET HİKMET KAŞERCİ ORTAOKULU
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
Hacı Akif Mahallesi Özdilek Caddesi Beyşehir/KONYA
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL İLKOKULU
İNCİ ŞENER İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 2013/2014.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz 1931 yılında ilkokul olarak eğitim öğretime açılmıştır yılında ortaokul eğitim öğretime açılmıştır
Günümüzde Hüseyin Gürkan Lisesi adı verilen Arhavi Lisesi, 1967 yılında ”Arhavi Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği”nin öncülüğünde Arhavi halkı tarafından.
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ORHAN SEVİNÇ ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ
Menderes Anadolu Lisesi Rehberlik servisi olarak Educatürk’ün 28 kasım Cuma günü Fuar alanında düzenlemiş olduğu Yükseköğretim tanıtım günleri etkinliğine.
MEHMET UYGUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BAHÇEŞEHİR İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
OKUL MÜDÜRÜ 31 ÖĞRETMEN1 MEMUR 4 YARDIMCI PERSONEL BULUNMAKTADIR. 3 MÜDÜR YARDIMCISI.
DAVUTLAR ŞÜKUFE CEMAL ÖZBAŞ ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
ŞEHİTKAMİL AYSEL İBRAHİM AKINAL TİCARET MESLEK LİSESİ
* Okulun amacı; öğrencilerin ilgi, yetenek ve başarılarına göre yüksek öğretim programlarına hazırlanmalarını, yabancı dili, dünyadaki bilimsel ve teknolojik.
TOKİ KAYAŞEHİR ANADOLU LİSESİ
ÖĞRENCİDEN ARMAĞAN ANADOLU LİSESİ
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
ABDULKADİR KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ. OKULUN TARİHÇESİ Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Eğitim Öğretim yılında Şehitkamil.
……………………… İlkokulu - Ortaokulu - Lisesi
GÖREVNORMMEVCUTİHTİYAÇ Müdür Müdür Baş Yardımcısı Müdür Yardımcısı Öğretmen VHKİ – Memur Teknisyen Yardımcı Personel (Hizmetli) TOPLAM.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
YEŞİLPINAR MİRİOĞLU ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ. MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde, çağdaş fikirlere açık, ulusal ve evrensel değerlere sahip, kendine güvenen,
Miktat Ağaoğlu mesleki ve teknik lise
BURAYA OKUL ADINIZI YAZINIZ.
OKULUN KISA TARİHÇESİ 1 Aralık 1949 tarihinde kız okulu olarak açılmıştır yılında İstasyon Caddesindeki şimdiki binasına taşınmıştır
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI CANDAN MERZECİ ORTA OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
BEDRİYE BİLEYDİ İLKÖĞRETİM OKULU
AKYURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
O KULUNUZUN ADıNı AŞAĞıYA YAZıNıZ BAŞAKŞEHİR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 1.
GÖREVNORMMEVCUTİHTİYAÇ Müdür Müdür Baş Yardımcısı Müdür Yardımcısı Öğretmen VHKİ – Memur Teknisyen Yardımcı Personel (Hizmetli) TOPLAM.
OKULUMUZ TARİHÇESİ Okulumuz 1 Ağustos 2014 tarihinde Eğitim- Öğretime Okulumuz Birecik Şehir merkezinden 5 km güneyde yer almaktadır. Okulumuzda şu.
Eğitim-Öğretim yılında Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı (Sağlık Yönetimi) için öğrenci alımı planlanmış olsa da; Eğitim.
Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 64 Öğrenci Sayısı : 951 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 35 Öğrenci Sayısı : 503 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 19 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 18 Öğrenci Sayısı : 358 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3.
1 BATMAN YAHYA KEMAL BEYATLI ANADOLU LİSESİ. TEOG PUANI VE KONTENJAN Okul TEOG Sınavından 192 puan ve üzeri alan öğrencileri kabul etmektedir. Okul Kontenjanı:
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi Tanıtım Semineri
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu
ÖĞRETİM YILI CUMHURİYET İLKOKULU ORTAOKULU
SİMAV İBNİ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Sunum transkripti:

YILDIZ TINAS İZMİROĞLU ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ

OKUL TABAN PUANIMIZ VE BAŞARILARIMIZ

OKULUMUZ TARİHÇESİ Okulumuz 2004 yılında Yıldız Tınas İZMİROĞLU Hanımefendi tarafından yaptırılmış. Yıldız Hanım 27/07/1927’de Bergama’da doğdu. Zübeyde Hanım İÖO bitirdikten sonra İzmir Amerikan Koleji’nden mezun oldu. 2 çocuk annesi ve 4 torun sahibidir. 2004 yılında düz lise olarak eğitim öğretime başlayan okulumuz 2005 yılımdan itibaren anadolu lisesi olarak eğitim öğretimini sürdürmektedir.

OKULUMUZ MEVCUT SAYISI OKULUMUZDA 1 Müdür 1 Müdür Yardımcısı 1 Rehber Öğretmen 27 Öğretmen 1 Memur 2 Ücretli ve 1 görevlendirme Hizmetli ile 341 Öğrenci bulunmaktadır

MİSYON - VİZYON MİSYONUMUZ: SORUMLULUK BİLİNCİ YÜKSEK YARATICI BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ. VİZYONUMUZ: BİLİMSEL VE AKADEMİK BAŞARIMIZ İLE ÖĞRETİM, SOSYAL FAALİYETLERLE DE EĞİTİM ALANINDA FARKIMIZI ORTAYA KOYACAĞIZ.

OKULUMUZUN FİZİKİ İMKANLARI OKULUMUZDA 15 ADET DERSLİK 1 MÜDÜR ODASI 1 MÜDÜR YARDIMCISI ODASI 1 REHBERLİK SERVİSİ 1 FEN LABORATUARI 1 SPOR ODASI 1 ÖĞRETMENLER ODASI 1 KÜTÜPHANE 1 KANTİN 1 YEMEKHANE VE 1 BASKET SAHASINDAN OLUŞMAKTADIR.

YILLARA GÖRE SBS TABAN PUANLARI 2006 YILI TABAN PUANI 318,334 2007 YILI TABAN PUANI 333,252 2008 YILI TABAN PUANI 371,008 2009 YILI TABAN PUANI 392,330 2010 YILI TABAN PUANI 372,651 2011 YILI TABAN PUANI 398,600 2012 YILI TABAN PUANI 406,000

ÖSYS BAŞARIMIZ 2009 YILI BAŞARI ORANIMIZ MEZUN SAYISI AÖF YÜKSEK OKUL FAKÜLTE BAŞARI YÜZDESİ 118 10 2 70 69,49 MEZUN SAYISI AÖF YÜKSEK OKUL FAKÜLTE BAŞARI YÜZDESİ 118 4 2 84 76,27 MEZUN SAYISI AÖF YÜKSEK OKUL FAKÜLTE BAŞARI YÜZDESİ 82 2 73 89

OKUL BAŞARILARIMIZ BAŞARILARIMIZDAN BAZI ÖRNEKLER SPORDAKİ BAŞARILAR Okulumuz Basket, Atletizm, Voleybol ve koşu yarışmalarında çeşitli dereceler almıştır. Son yapılan Atatürk Koşusunda okulumuz öğrencileri kız ve erkeklerde 2. olmuştur. İLÇE BİLGİ YARIŞMASI 2011-2012 eğitim öğretim yılı okullar arası bilgi yarışmasında okumuz ilçe 1. si olmuştur. İL ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANI 2010-2011 eğitim öğretim yılında İzmir İl Öğrenci Temsilcisi 12. sınıf öğrencimiz İbrahim Numan ÖZKAYA olmuştur. DENİZİN SESİ YARIŞMASI 2010-2011 eğitim öğretim yılında ülke genelinde yapılan Denizin Sesi yarışmasında okulumuz öğrencisinin resmi 1. seçilmiş ve Ulaştırma Bakanı Binali YILDIRIM tarafından öğrencimize bilgisayar hediye edilmiştir.

SOSYAL FAAİLETLERİMİZ SPOR FAALİYETLERİ Okulumuz basket takımı Beden Eğitimi öğretmeni tarafından çalıştırılmakta ve bu alanda yetenekli öğrencilerimiz kendilerini geliştirme imkanı bulmaktadır. Sportif faaliyetlerle öğrencilerimizin sosyal yönünde desteklenmektedir.

MÜZİK FAALİYETLERİ Müzik Öğretmeni Oya DEMİR tarafından okulumuzda müzik grupları kurularak bu alanda yetenekli öğrencilerin birada çalışmaları sağlanmaktadır. Müzik grupları yaptıkları çalışmaları okulumuzda düzenlenen çeşitli etkinliklerde sergilenmekte ve beğeni toplamaktadır.

KÜLTÜR GEZİLERİ Okulumuzda öğrencilerin çevrelerini daha iyi tanımak ve tarihi konularda farkındalık kazandırmak amacıyla çeşitli kültür gezileri düzenlenmektedir. Bu yılda okulumuz Tarih Öğretmenleri tarafından İzmir Tanıtım Gezi düzenlemiş ve öğrencilerin İzmir’in tarihi yerleri hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanmıştır.

ÜNİVERSİTE GEZİLERİ Öğrencilerimizin üst eğitim kurumlarını ve bölümlerini yakından tanımak, ÖSYS sürecinde motivasyonlarını arttırmak amacıyla her yıl çeşitli üniversiteler gezi düzenlenmektedir. 1. dönem itibariyle de İzmir ve İstanbul’da bulunan üniversiteler ziyaret edilmiş olup 2. dönemde çeşitli üniversitelere gezi düzenlenecektir.

SOYAL FAALİYETLER ve GEZİLER Öğrencilerimizde sosyal sorumluluk bilincini yaratmak için okul içinde ve dışında çeşitli faaliyetler yapılmaktadır. Bu kapsamda; Okulumuzda Engelliler Haftası kutlanmıştır. Bornova ilçesinde bulunan hayvan barınağı ziyaret edilmiş ve öğrencilerimize veteriner hekim tarafından sunum gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimiz tarafından huzur evi ziyaret edilmişti. Lösev vakfına kitap satışıyla el edilen gelir bağışlanmıştır.

BAHAR ŞENLİĞİ ve MEZUNİYET TÖRENİ Okulumuzda her yıl bahar şenliği etkinliği yapılmakta ve yapılan etkinlikte okulumuz öğrencileri çeşitli etkinlikler gerçekleştirmektedir. 4 yıl boyunca bizlerle olan değerli öğrencilerimizin mezuniyetleri okul bahçesinde yapılan törenle kutlanmaktadır. Okul bahçesi törene uygun hazırlanarak öğrencilerimizde hoş bir anı bırakıyoruz.

PROJELERİMİZ Okulumuzda her yıl çeşitli projeler haya geçirilmektedir. Bu yıl okulumuzda 11 adet proje yürütülmektedir. Bu yıl uygulanmakta olan Bilinçli Gençlik Projesi ile öğrencilerin ders başarılarının arttırılması hedeflenmiştir.