Ne kartpostallar yolladım Arasına resimler koydum Arasına resimler koydum Kaç eylül daha geçti Bir cevap alamadım Bir cevap alamadım Ama ben Ama ben Ama.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Advertisements

Nn Sesi Sunumu.
Gözlerini severim en çok, Gökteki yıldızlardan parlak; Bir parça da ba ş tan çıkarak. Dans edelim gel! Ne halleri vardı, sahiden, Bedbaht a ş ı ğ ı berbat.
ATATÜRK HAFTASI (10 KASIM)
Present activities ● Questions
TANIŞMA.
SECDEDEN GAYRI.
aynı anda aynı sessiz geceye doğru “içim sıkılıyor” demişizdir …
Yaşlı bir adam emekliye ayrılır ve kendine bir lisenin yanında küçük bir ev alır. Emekliliğinin ilk bir kaç haftasını huzur içinde geçirir ama sonra ders.
CEMİL KOÇ Şu kardeşimi de hiç anlamıyorum. Ne var ağlayacak sanki. Hem daha az önce annem ninniler söyleyerek uyutmuştu. Ne çabukta uyandı? Abiler,ablalar.
De TURQUIE. C’est Nazan Oncel qui est paroliere de cette chanson. Elle fait un duo avec mégastar de Turquie, Tarkan Tevetoğlu. Cette chanson est trop.
HALK EDEBİYATINDA AGITLAR
 Click Kendinizi başkasına anlatmayın. Sizi seven kişinin buna ihtiyacı yok; sevmeyen de inanmayacaktır zaten. TOLGAKHAN-RADYO TR.
DiŞ DOKTORU Diş hekiminin odasına giren genç ve güzel kadın:
ÇARPMA İŞLEMİ çarpı kere çarpı çarpı kere X X X X tane kere tane tane
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
C A N I M Y A N I Y O R. Dağhan H O S T A ŞİİR Slayt Edebiyatcim.com
1 İlişkilerde Mükemmellik Ve Liderlik.
AĞUSTOS GARİP BİR AĞUSTOS TADI DAMAKLARIMDA
İKİMİZ Mİ, HEMEN Mİ ? Oraya varmak mı? İkimiz mi? Hemen mi? Dur, bekle beni, geliyorum En güzel yerinden öpeceğim Bilmem dudakların mı? Gözlerin mi? Önce.
SAKSIM SAKSIM Önce toprak doldurdum Önce toprak doldurdum
İki kardeş vardı Bu iki kardeşin Hizmete muhtaç Bir anneleri vardı
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
Beşinci Grup Üçüncü Harf P sesi sunumu Mürşit BEKTAŞ.
SAYILARIN ŞARKISI. SAYILARIN ŞARKISI Benim adım bir, Yaşım küçüktür ama Birinciyim her yarışta. Çok sevsem de birdir biri Oynayamam tek başıma.
Kendinizi başkasına anlatmayın
Kendinizi başkasına anlatmayın.
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
=8 veya 4x2= =8 veya 4x2=8.
İnsan kaç yaşında ihtiyar olur ?
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
İKİ MÜHENDİS İki mühendislik ögrencisi kampus içerisinde yürürken biri diğerine sorar, - Bu muhteşem bisikleti de nereden buldun ? Diğeri cevap verir,
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
EŞ SESLİ KELİMELER Yazılışları aynı fakat anlamları farklı kelimeler eş sesli kelimelerdir.
BİLMEZLER İÇİNE ATILARAK BÜYÜTÜLEN KAYIP AŞKLARIN ADRESLERİNİ
HAZIRLAYAN NECLA OĞUR.
Bugün...
YA Ş ASIN TÜRKÇE ÖĞRENDİM. HAZIRLAYANLAR MEHMET İLHAN ORAL ŞEYHMUS TARKAN AFİF ALTUNKAYA.
Bazen yıllar öncesine ait bir şeyler takılıverir aklımıza, ya da bir şarkı dolanıverir dilimize….Öyle eskiye götürür ki bizi, bulunduğumuz yeri ve zamanı.
İkinci Grup İkinci Harf N sesi sunumu MÜRŞİT BEKTAŞ.
Biz Türküyüz, Türküyü söyleyende biz Türküler bizi,biz kendimizi anlatırız.Bizi tanımadan anlamaz Kimse söylediklerimizden, Hatta birde “ GÜZEL “ derler.
Bir seher vakti, Gezerken sanal alemde, “Arayı arayı bulsam izini, İzinin tozuna sürsem yüzümü, Hak nasib eylese görsem yüzünü, Ya Muhammed Canım arzular.
DÜRÜSTLÜK BİR ERDEMDİR…
VİDEO-KLİP HAZIRLAMA.
“Bizde bundan sonra Müslümanların çocuk- larını kesmeyeceğiz” dediler. üç yüz gönüllü askeriyle birlikte kurtardı. sipere.
TAVŞAN KUZU VE SERÇE Çalı dibinde bir tavşan. Kulaklarını dikmiş bakıyor. Çimen üstünde bir kuzu. Başını eğmiş,ot yiyor.
YALAN (2).
TAKIM RUHU Berra ÖZTÜRK 6/D-136.
İtalyanca İrem YILDIRIM 4-A.
Soru: Kenan 16 Liraya bir top almak istiyor.Fakat Kenan’ın 9 Lirası var.Kenan’ın topu alabilmesi için kaç Liraya ihtiyacı vardır?
Aferin size . Evet o bir ayı. Hey çocuklar,
Ben beni herkesin çözebileceği bir denklem olmak isterdim.Herkes tarafından çözümlenebilmek güzel olsa gerek. Ben özdeşlik olmak isterdim... Her bilinmeyen.
Neyi Öğreneceğiz? Çarpma işleminin,toplama işleminin daha kolay ve daha hızlı bir yolu olduğunu öğreneceğiz.
Şu kardeşimi de hiç anlamıyorum. Ne var ağlayacak sanki. Hem daha az önce annem ninniler söyleyerek uyutmuştu. Ne çabukta uyandı? Abiler,ablalar sizde.
Akvaryumdaki balıklara sabah 6, öğlen 5, akşam ise 3 yem attım. Balıklara toplam kaç tane yem attım?
Hey çocuklar, şunlara bakın hele. Ne tuhaflar değil mi? Üstelik elleri,kolları ve kulakları da yok Oysa bizim vücudumuz da iki elimiz,iki kolumuz iki de.
KIRMIZI FİL NEREDE ?.
O kitap okumakokuyor. O masada oturmakoturuyor. O kapı açmak açıyor. O ekmek almak alıyor. O gelmek geliyor. O dışarıda beklemek bekliyor. O şarkısöylemek.
KUŞUMU KİM KIŞKIŞLADI?.
EVİMİ VE AİLEMİ SEVİYORUM
Türk Kadınlar Birliği ülkemizde her yıl çocukları için büyük fedakarlığa katla­nan annelerden birini yılın annesi seçer. Yılın annesinin kişiliğinde tüm.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR. LÜTFEN SESLİ İZLEYİNİZ.
Balıkesir Parkında ( Hatırla Sevgilim) CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF
Her okuyuştan sonra “spacebar(boşluk)”tuşuna basınız
ATLAS RESİMLERİ.
Merhaba çocuklar. Televizyondaki hayvanı tanıdınız mı? Evet bildiniz, O bir leylek. Leyleklerle ilgili bir tekerleme dinlemek ister misiniz? Haydi o zaman,
Tarım alanında GELİŞİMLER. TARIM ALANINDA İLGİLİ RESİMLER.
Sunum transkripti:

Ne kartpostallar yolladım Arasına resimler koydum Arasına resimler koydum Kaç eylül daha geçti Bir cevap alamadım Bir cevap alamadım Ama ben Ama ben Ama yok Ama yok o zaman o zaman öyle olsun öyle olsun Kırılan kalbim olsun

Selamı var herkesin Öp dediler yanaklarından Bir kere de bizim için Bir kere de bizim için ama her

Radyoda o şarkıyı Radyoda o şarkıyı Bu sabah gene dinledim Bu sabah gene dinledim Tam evden çıkıyordum Bir garip oldu içim Ama ben Ama ben Ama yok Ama yok

Selamı var martıların Selamı var martıların Öp dediler gözlerinden Bir kere de bizim için Bir kere de bizim için ama her Nazan Öncel Nazan Öncel