Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Merhaba çocuklar. Televizyondaki hayvanı tanıdınız mı? Evet bildiniz, O bir leylek. Leyleklerle ilgili bir tekerleme dinlemek ister misiniz? Haydi o zaman,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Merhaba çocuklar. Televizyondaki hayvanı tanıdınız mı? Evet bildiniz, O bir leylek. Leyleklerle ilgili bir tekerleme dinlemek ister misiniz? Haydi o zaman,"— Sunum transkripti:

1

2 Merhaba çocuklar. Televizyondaki hayvanı tanıdınız mı? Evet bildiniz, O bir leylek. Leyleklerle ilgili bir tekerleme dinlemek ister misiniz? Haydi o zaman, birlikte dinleyelim.

3

4 Tekerlemeyi dinlediniz. Leylek derken ilk önce ağzınızdan hangi ses çıkıyor acaba? Aferin size.Tabiki L l Sesi çıkıyor. Şimdi de resimlere dikkatlice bakalım. Sizce hangilerinde bu sesten var acaba?

5

6 Şimdi de bu sesimizin yazılışını öğrenelim. Şimdi de bu sesimizin yazılışını öğrenelim. Dik oturarak,düzgün ve güzel yazalım olur mu?

7 Ll

8 L l L l

9

10 L l

11 e l l e

12 e l

13 ele

14 ele.

15 el le

16 elle.

17

18 Elle

19 elle. Elle

20 el e le

21 Aferin size Çocuklar.


"Merhaba çocuklar. Televizyondaki hayvanı tanıdınız mı? Evet bildiniz, O bir leylek. Leyleklerle ilgili bir tekerleme dinlemek ister misiniz? Haydi o zaman," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları