Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Geliştirilmesi Projesi Improving.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DE NASIL VERİLİR ? DİPLOMA EKİ ÇALIŞTAYI
Advertisements

GREEN TOUCH PROJECT Bu Proje TOBB ve Eurochambres Koordinasyonunda Yürütülmektedir.Bu Proje Avrupa Birliği Tarafından Finanse Edilmektedir.
A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning
Fakültelerimiz nasıl birer doktor mezun etmeyi uygun görmektedir? The medical school faculty must define the objectives of its educational program. (LCME.
AçIk ve Uzaktan Öğrenmede KalİTE Güvence
Sustainable Developement & International Perspective in School Bu proje T.C. Başbakanlık DPT AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (
Engelli Yetişkinler için Mesleki Uygunluk Modülü Geliştirme Development of Vocational Suitability Module for Disabled Adults Doç. Dr. Dolunay ŞENOL Sosyoloji.
AB Bilgi ve İletişim Teknolojileri Politika Destek Programı BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ POLİTİKA DESTEK PROGRAMI ( ) 2011 YILI İŞ PROGRAMI.
OHSAS NEDİR? FİRMA ADI.
ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1 T.C. Yükseköğretim Kurulu DİPLOMA EKİ PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI (KAZANIMLARI) DİPLOMA EKİ EĞİTİM SEMİNERİ Dönemi Bologna Sürecinin Türkiye’de.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Building Mutual Trust Between the Labour Market and Education Panel Session.
Düzenleyici Etki Analizi’nin Türk Hukuk Sistemine Tanıtılması “Eğiticilerin Eğitimi” Kasım 2008 EuropeAid/125317/D/SER/TR.
MESLEK ANALİZİ ÇALIŞTAYI III 21 – 25 Ocak 2013 Ankara
Bu Proje Avrupa Birliği ve T ü rkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir ” CIVIL SOCIETY DIALOGUE EU – TURKEY CHAMBERS PARTNERSHIP GRANT.
AKTS ve DE Etiketleri Müracaatları için Program Bazında Yapılacak Çalışmalar Hazırlayanlar:Dr. Ali Osman KURT Dr. Nesrin KENAR Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü.
EXPRESSING OPINIONS ( fikirleri belirtme)
/ 141 Yrd. Doç. Dr. Turan SET Atatürk University Medical Faculty, Erzurum QUALİTY CIRCLES
Tedarik zincirinde karar aşamaları
MESLEK ANALİZİ İLE İLGİLİ BAZI HATIRLATMALAR Görev Meslek elemanın tarafından icra edilen işin en büyük / ana bölümüdür. Bir sorumluluk alanı altındaki.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Hayat Boyu Öğrenme ve Kalite Güvencesi Evi Thomas Gruber Almanya Mesleki.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Quality assurance adapted to local needs A case from SOSU C A basic health.
Today’s Lesson By the end of this lesson you should be able to say phone numbers in Turkish.
BİLGİLENDİRME SEMİNERİ
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Technical Assistance for Increasing Primary School Attendance Rate of.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. House of Lifelong Learning and Quality Assurance Thomas Gruber German Reference.
> > < < GAZÜ KAYSERİ GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, 2000 EŞ ZAMANLI MÜHENDİSLİK KARA HARP OKULU GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Dr. Türkay DERELİ.
Introduction. What is counseling? American Counseling Association- ACA The delegates met at the ACA Conference in Pittsburgh in March 2010 and agreed.
Panel Tabloları Üstün Ergüder. Şekil 1: Okulda Geçen Yıllar ve Kişi Başı GSMH GDP Per Capita Kaynak: World Bank Education Statistics.
TÜBİTAK Ufuk 2020 Enerji Verimli Binalar ve Sürdürülebilir İşlem Endüstrileri Konu Başlıkları Merve AKKUŞ Bilimsel Programlar Uzmanı Nanoteknoloji,
ISE Senior Project Fall 2015.
SERVING WATER TO A THIRSTY PERSON Bu Proje AB Tarafından Finanse edilmektedir. This Project is funded by European Union. Responsibility for the information.
1 1-ENQA’ nın YÖ’ deki Ayak İzleri 2-ENQA ve YÖ Kalite Güvence Yönetmeliği 3-Yönetmelik Doğrultusunda yapılanma 4-YÖ Süreçler Kazanımlar Bir Uygulama Bakış.
There was a man who was thinking of building an honourable structure that could last for milleniums and show the king’s power. So, he racked his brain.
İş analizi, iş tanımları ve iş profilleri. İlk iş analizi çalışmaları: Taylor (1911), Elton Mayo ( ) İlk sistematik çalışmalar: the Department.
ULUBATLI HASAN PRIMARY SCHOOL (ULUBATLI HASAN İLKÖĞRETİM OKULU) BERGAMA, İZMİR TURKEY.
YENİ DÖNEM PROGRAMLAR HERKES İÇİN ERASMUS ‘ERASMUS for ALL ’ 6 Mayıs Ege Üniversitesi, İZMİR.
Mobil Devletten Ne Anlamaliyiz?. Mobil Devlet mGCI hakkinda mDevlet Kim icindir ve eDevlet Iliskisi? Vatandas icin mDevlet Kamu Sektoru Icin mDevlet Stratejik.
BEYPAZARI DISTRICT DIRECTORATE FOR NATIONAL EDUCATION ‘’Acadmy of New Possibilites’’
Tecrübeye Dayalı Öğrenme (Experiential learning: AMEE guide No. 63) Tıp Eğitimi Seminerleri Zekeriya AKTÜRK Prof. Dr. / 221.
BOĞAZLAYAN HALK EĞİTİM MERKEZİ INSTITUTUL POSTLICAL PHOENIX htttp:// NEWHAM COLLEGE OF FURTHER.
Running a complex system requires attentions to too many details, requiring a different knowledge and training.
Kosta Sandalci, Chief Executive Officer, Balnak Logistics AS and President of Association of International Freight Forwarders (tbc) Right Market Positioning.
DISCUSSION
Celtic-Plus Proposers Day 22 September 2016, Istanbul
Celtic-Plus Proposers Day 23 November 2016, Leuven
German shepherd dog. These dogs are said to be intelligent before they say.
FINLAND EDUCATION SYSTEM I am talking about the Finnish education system today.
STRATEGIC PROJECT ON VET PROVISION: CONTINUING PROFESSIONAL DEVELOPMENT OF VET TEACHERS AND TRAINERS TEKNİK EĞİTİM İÇİN STRATEJİK PROJE: TEKNİK EĞİTİM.
Louis Pasteur ( ) By: Areli Valencia. Pasteur.
Organizational Communication
ETwinning Nedir?. Türkiye’de 81 ilin katılımıyla yürütülen 1.Projemiz.
Milli Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü
IBM Bulut Servisleri ile Yeni Çözümler Oluşturun L
The Use of Statistics in Local and Regional Policies
We are pleased to welcome you to the opening ceremony of
Sustainable Development Goals
PRODUCTION. CONTENT  WHAT IS PRODUCTION  BENEFITS OF PRODUCTION  ELEMENTS THAT CHARACTERIZE THE PRODUCTION PROCESS  CLASSIFICATION OF PRODUCTION SYSTEMS.
Studies for Improvement and Development of Vocational Education
“Differentiation for making a positive Difference!!!!”
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
DREAMHOUSE TY TLG DREAM HOUSE TY TLG DREAM……… YOU CAN TOUCH, IF YOU DREAM………
Imagine that you are a teacher and you are taking your 20 students to England for the summer school.
Sunum transkripti:

Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Geliştirilmesi Projesi Improving the Quality of Vocational Education and Training DAVID HARDY (TR07H /001)

Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. TRUST Without quality there is no mutual trust The certificates awarded to learners should accurately record learner achievements. These achievements should reflect relevant employment needs. Employers should have confidence in the certification and trust the process that led to the award of the certificate. Learners should value the certification as a means of progressing to the next stage in their careers and should be proud of their achievements.

Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. STRATEGY –National Quality Development System Functions (1) Leadership, Management and Finance Staff Recruitment, Selection and Development (including Teacher Training) Accommodation for Learning and Teaching Equipment and Materials including ICT Resources to Support the Learner Guidance and Support Accreditation and Approval Assessment and the Assessment Process

Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. STRATEGY –National Quality Development System Functions (2) Access and Inclusion Creating a demand driven Curriculum including Employer Links Programme Design including Teaching and Learning Quality Assurance and Quality Improvement Qualifications Framework and Lifelong Learning Progression of VET Students

Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. PILOT PROVINCES

Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. QUALITY DEVELOPMENT CENTRE –The functions: Education Support Unit Knowledge and Resource Unit Monitoring and Evaluation Unit

Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. GUIDES AND MANUALS Self-Evaluation Guide Quality Management Standards : Reference and Guidance Manual Quality Development Centre – structures and terms of reference Strategy Report

Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. DEMAND DRIVEN SYSTEM –A vocational education system that is: Modern Relevant Responsive Flexible High quality Able to meet tomorrow’s needs as well as today’s

Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Geliştirilmesi Projesi