Emeğe saygısı olmayan bir kişi tarafından çalınan

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
H01S09
Advertisements

semahat resmi BAZEN SICAK, YUMUŞAK UZANAN, OKŞAYAN ELLERDE, BAZEN GÜZEL BİR BAKIŞTA,
Değerli Dostlar, Ankara’da 2011 karla biterken 2012 bol kar yağışı ile başladı. Eşimle birlikte evde oturmaktansa yine şöyle bir dağ havası alalım dedik.
ERGUVANLAR SOLMADAN GEL
AŞK YARASI SESLİDİR.
Orhan Veli Şiirler: Müzik: Ezginin Günlüğü
YENI YIL KARARLARI Yazan: Ian Bach.
kıymetli bir hazinedir...
Benim biricik Canım Babacığım
Düzenlenmiş yeni hali ile sunuyorum...
BEN SENi SEVDiM Ben senin en çok sesini sevdim                  Bugulu çogu zaman,taze bir ekmek gibi Önce aska çagiran, sonra dinlendiren Bana.
»HAZIRLAYAN Yasemin DOĞAY 21 KASIM 2012
Paris ve sen Yağmur yağıyor Bu sonbahar Eskiden olduğu gibi
Hazırlayanlar kimmiş biliyor musun?
Şiir, Ali YAŞAR ‘ın DELİ IRMAK isimli kitabından alınmıştır… Ali YAŞAR Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
Ulu bir çınar ağacının yanında bir kabak filizi boy göstermiş.
YÜREĞİNLE ANNE..! Çıkmazlıklar içinde gidiyorum, Anne..! Çelişkiyi yaşadığım, renksiz acılarla.. Kaderi, tan yelinden gökkuşağına kadar, Perişanlığın.
Buğu bebeğim bugün bana Buğu bebeğim bugün bana diye seslendi diye seslendi Kanatlanıverdi yüreğim Kanatlanıverdi yüreğim bulutlara bulutlara.
SEN YİNE DE SESLİ İZLEYİNİZ. ÇEVREN KÖTÜ VE KÖTÜLÜK YAPMAYI ADET EDİNMİŞ İNSANLARLA DOLU OLABİLİR. SEN YİNE DE İYİ OL VE İYİLİK YAPMAKTAN ASLA VAZGEÇME.
1.soru Aşağıdaki cümlelerde geçen altı çizili sözcüklerden hangisi genel anlamda kullanılmıştır? A. Fotoğraf,duvardaki yerini aldı. B. Çiçek salonumuza.
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
Ama bir Gül var ki onun gözlerinde her zaman gözyaşı vardır. Geceler onun gözyaşlarını kendine saklar. Ama gündüzün aydınlığında nemlenen gözleri onun.
DÜNYANIN HAREKETLERİ Dünya uzayda nasıl hareket eder ?
dünyanın “NEHİR”lerindeki her damla su...
Designed By : CardinaLe
C A N I M Y A N I Y O R. Dağhan H O S T A ŞİİR Slayt Edebiyatcim.com
Değerli Dostlar, bu sene bahar gelmeyecek mi, diye sorarken… …bu yağışlı havaların arasında, Size müjdeyi vereyim dedim…
LÂL BİR MASAL.
ANNELER GÜNÜ... Anneler günü Mayısın 2.Haftası
Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım,
M E V S İ M L E R.
KAVAK AĞACI İLE KABAK.
Yaşam birinci hediyedir, Sevgi ikinci, Anlayış üçüncü. Yaşam birinci hediyedir, Sevgi ikinci, Anlayış üçüncü. Bazen, arkadaşların neden bize mailleri forward.
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Sonbaharımsın Artık
Zaman geçiyor her geçen zaman bendeki seni daha çok çoğaltıyor
Değerli Dostar, Ankara’da 2009 baharı kadar yağışı bol bir baharı son 20 yıldır yaşamamıştık. Bol yağışların sayesinde de floranın inanılmaz bir canlılığına.
KAFİYE (UYAK) KAFİYE REDİF.
Bir zamanlar Dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... SENİ KANDIRIR HAVALAR.
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
Uzaklara Apansız Bil ki sesleniyorum
Dalga ile kıyının aşkını bilir misin?
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
GiTTiĞiN YeR.
BİLMEZLER İÇİNE ATILARAK BÜYÜTÜLEN KAYIP AŞKLARIN ADRESLERİNİ
GÜN GELİR BİR BİR SÖNER UMUTLAR.GÜNEŞ GİZLENİR SANKİ BULUTLARIN ARKASINA. KÖR BİR KARANLIK GELİR, YÜREKLERİ İÇİN İÇİN YAKAN BİR KOR MİSALİ. NE DÜŞÜNMEKTEN.
adım an bugün Beni sev Hep hayaller kurarak geçiyor zaman
Sevgi çiçekleri.
ZORUMA GİDİYOR.
ANNE Sen baharda nazlı çiçek, Ben çiçekte tombul böcek,
RÜYÂ GİBİ ZAMANLAR Oyhan Hasan BILDIRKİ Dağlar duman duman, başındaki sisleri Ömrümün anılarla bezenmiş geçmiş günleri Yıldırım gibi bir atlı iner yamaçtan.
ZAMANSIZ….! Zamansız başlar her şey hayatımda, Aşık olurum zamansız , Yatarım zamansız, Kalkarım zamansız. Zamansız yer, zamansız içerim. Zamanlı şeyler.
Kardelen Çiçeğimsin SEN...
Cem Yurtsev ÖZLET İ YOR BU YA Ğ MURLAR SEN İ Burada yağmur yağıyor Aralıksız yağıyor günlerdir Ama sen yine de şemsiyeni Almadan gel.
Ben kimin için ağladım, Bilmediğim o ıssız gecelerde, Kimin için yazdım onca özlem şiirini, Umutsuzluğu yaşayarak…..
ÖZEL MÜZEYYEN ÇELEBİOĞLU
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış.
Sunu ve sunudaki fotoğraflar Cem Yurtsev’e aittir. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Şarkı : Bahar BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
ÇIÇEKLER Ç IÇEK ILE ILGILI AKROSTIŞ Ç İÇEK BAHARIN HABERCİSİ İ Yİ İNSANLAR KORUYUN ONU Ç EVRECİLERLE BERABER E RKEN KALK BUGUN K.

Güllerin Ağladığı Bir Zaman Vardır
Sedef Çiçeği.
BU SUNUMDA EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.
Sedef Çiçeği.
Sunum transkripti:

Emeğe saygısı olmayan bir kişi tarafından çalınan PPS’lerimden biridir... Düzenlenmiş yeni hali ile sunuyorum... Lütfen mümkün olduğu kadar çok yere forward ediniz... Sevgiler Nil Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil

Gündüzler Geceler kar sessizliğinde Bu bahar havalar ısınmadı Ortalık yeşermedi Gündüzler alacakaranlık Geceler kar Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil sessizliğinde

Çiçekler Çiçekler sessiz sakin Bahar gelmedi yaz da gelmeyecek Çiçekler Çiçekler mahzun üzgün Yaprakların boynu bükük Sokaklar sessiz Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil sakin

Baharla BİRTANEM Cem Özbek Seninle Gelsin Bahar Yaşanası umutlarla gelmedi bahar Hoyrat çırpınışlarda kirlendi sular Baharla gel bana BİRTANEM Cem Özbek Seninle Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Gelsin Bahar

Nil www.by.kulubu.com Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil www.by.kulubu.com

Cemocum Ortalık yeşermedi Gündüzler alacakaranlık Bu bahar havalar ısınmadı Ortalık yeşermedi Gündüzler alacakaranlık Geceler kar sessizliğinde   Bahar gelmedi, yaz da gelmeyecek Çiçekler mahzun, çiçekler üzgün Yaprakların boynu bükük Sokaklar sessiz sakin Yaşanası umutlarla gelmedi bahar Hoyrat çırpınışlarda kirlendi sular Baharla gel bana birtanem Seninle gelsin bahar... Cem Özbek... 03.04.2000 Saat 03.00 Cemocum Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil www.by.kulubu.com