Nedense bu akşam Nedense bu akşam tadım tuzum tadım tuzum yok Sözlerim tükenmiş Sözlerim tükenmiş dilim dönmüyor dilim dönmüyor Gözlerim takılmış Gözlerim.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Advertisements

SENİ SEVİYORUM Oyhan Hasan BILDIRKİ Sesli İzleyin.

Boş ver be yaşı başı. gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver
20 Kasım 2011 Pazar Pınarbaşı-Aytepe/AYDIN
Benim biricik Canım Babacığım
10 Mavi Şişe Sallanıyor!
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
16 Mayıs :16:52 VURSAYDIN KELEPÇEYİ Bu ikindiyi beklemeye ne gerek vardı Gelmişken tutup elimi kenetleseydin Gelmişken tutup beni esir etseydin.
SADAKAT.
BİLMECELER.
Dostluğa Dair Sesli İzleyin.
Gidi eski günler eski günler Ne günlere kaldık, Ne günlere kaldık, ne günlere geldik. ne günlere geldik. Bizler böyle mi olacaktık? Bizler böyle mi olacaktık?
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
YÜREĞİNLE ANNE..! Çıkmazlıklar içinde gidiyorum, Anne..! Çelişkiyi yaşadığım, renksiz acılarla.. Kaderi, tan yelinden gökkuşağına kadar, Perişanlığın.
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
Müzikle izleyiniz. Bir-bir uzaklaşmakta konaklanacak hanlar, Yolcular yoruldukça, yollara kar yağıyor... Heybedeki azığı kim düşünür, kim anlar? Eller.
KaDıN.
NİCE NİCE YILLARA... CANIM BABACIĞIM SENİ SEVİYORUM AYSUN ASAR
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
Seni anarım sevdayla Seni düşünürüm ürpermeyle Çok mısra dökülür dudaklarımdan Çok şiir geçer yüreğimden.
Suyun Serüveni Sis Yağmur Dolu Kar.
BİR GÜN ANLARSIN Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında.
HİKAYEMDEKİ SEN Bir hikayem var Adını hayat koyduğum sayfalar Hiç kimsenin bilmediği, duymadığı Her sayfada iki gözün ağladığı Gözyaşlarıyla sayfaların.
ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI
Designed By : CardinaLe
AĞUSTOS GARİP BİR AĞUSTOS TADI DAMAKLARIMDA
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer. GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer.
Aşk: Ölüm kadar masum değil !!!
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
Boş ver be yaşı başı! Gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver?..
Sonbaharımsın Artık
YAŞAMA FELSEFESİ. Sabırlı ol Açık fikirli ol Sık sık gülümse Özel anların zevkini tat.
BEŞ VAKTE BEŞ YAZI. BEŞ VAKTE BEŞ YAZI Sabah Namazı ; Vakit seher Sabah Namazı ; Vakit seher? Zamanın rahmine sabahın nutfesi düştü az önce. Gün doğuyor.
Gönlümü açmalıyım sana, kalbimi sana vermeliyim, mavi gecelerimizin beyaz sabahlarında.
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
İçinden tanırım ben o elleri, Onlar ki zahirde viran olurlar;
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
Ay Dostlar Ben giderim adım kalır Dostlar beni hatırlasın Dügün olur
HANİ BANA SÖZLER VERMİŞTİN GİDEMEZDİN HİÇ BİR YERE NE OLDU BİZE BÖYLE EN DERİNDE Kİ O BÜYÜK SEVGİYE
Dön Dön Sen Dön Dön Sen gittin gideli yüreğim kan ağlıyor
Ve avuçlarımdan dökülüyordu şehir ve avuçlarımdan dökülüyordu şehir ve ben gidiyordum. ve ben gidiyordum. Bir Pollyanna isyanı kadar küçük yüreklere Bir.
GÜN GELİR BİR BİR SÖNER UMUTLAR.GÜNEŞ GİZLENİR SANKİ BULUTLARIN ARKASINA. KÖR BİR KARANLIK GELİR, YÜREKLERİ İÇİN İÇİN YAKAN BİR KOR MİSALİ. NE DÜŞÜNMEKTEN.
Boynumda tütün esen nefesin Boynumda tütün esen nefesin ürperiyor. Mevsimin sert soğuğunda Mevsimin sert soğuğunda karışıyor Saç tellerime sarılan sıcaklığı.

Ağlamak için gözden yaş mı akmalı...¿ Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı...¿ Sevmek için güzele mi bakmalı...¿ Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi.
Belirsizliğin Belirsizliğin İnançsızlığın İnançsızlığın Nedensizliğin Nedensizliğin Kara yazılarındayım Kara yazılarındayım Hayata anlamsızlığın Hayata.
Siyahtı Siyahtı Ay Aşk dünya İki kirpik arkasına saklanmıştı
SEVİLDİM DÜŞÜN, NİCE GÜNLER GEÇECEK ARADAN NİCE YILLAR GEÇECEK DÜŞÜN FARKINDA BİLE OLMAYACAKSIN NASIL BİR GİRDABA DÜŞTÜĞÜMÜZÜN ALTIN SARISI SAÇLARIN AK.
Artık akşamlar Artık akşamlar Gelmeyin üstüme Gelmeyin üstüme Doğsun artık Doğsun artık.
"Rakı helal midir, haram mı
AKLIMDASIN...
Beyoğlundan Dolmabahçe'ye Taşınan Bir Aralık Akşamı,,, Sus pus olmuş puslu bir istanbulmuydu yüzün yoksa, çok bildik hüzünler mi taşınmıştı yüzüne Dolmabahçe'de,
GÜLLERiN AĞLADIĞI SAAT Güllerin ağladığı bir saat vardır hani Büyür o saatte yalnızlığı bahçelerin Düşer korkusu kalbe yaklaşan gecelerin Bir dev uzatır.
Tel: işte gidiyorum İşte gidiyorum... Karşılıksız bir aşka kurban ettim ömrümü! İşte gidiyorum, Toprak alsın benim de bu hazin öykümü...
Ne aradığın var Ne aradığın var Ne de sorduğun Ne de sorduğun Telefonlar suskun Telefonlar suskun Hanisin Hanisin Nerdesin Nerdesin Haberim yok ki Haberim.
Dilimde sabah keyfiyle yeni bir umut türküsü Kar yağmış dağlara , bozulmamış örtüsü Rahvan atlar gibi ırgalanan gökyüzü Gözlerimi kamaştırsa da geleceğim.
CUMHURİYET DÖNEMİNDE EĞİTİM ANLAYIŞI.
AYRILDIK, GÖREMİYORUM GÖZLERİNİ
Beklerim Seni Urla’ya Geleceksin Diye
Özel günler vardır dostluğu paylaşmak için, bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için… Bayramınızı en iyi dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılar sunarım.
BİR GÜN ANLARSIN Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında.
TÜRK HALK MÜZİĞİ NEDİR? Türk halk müziği, Türkiye'nin çeşitli yörelerinde farklı ağızlar ve formlarda söylenen Türkçe yöresel etnik.
MADDE VE YAPISI TEST.
Sunum transkripti:

Nedense bu akşam Nedense bu akşam tadım tuzum tadım tuzum yok Sözlerim tükenmiş Sözlerim tükenmiş dilim dönmüyor dilim dönmüyor Gözlerim takılmış Gözlerim takılmış kör bir noktaya kör bir noktaya İçimde bir hüzün İçimde bir hüzün bir hüzün bir hüzün

Gökyüzünde Gökyüzünde soluyor gibi soluyor gibi Gönlümde ki Gönlümde ki kuruyor gibi kuruyor gibi Yüreğimde Yüreğimde yoruyor gibi yoruyor gibi İçimde bir hüzün İçimde bir hüzün bir hüzün bir hüzün

Nedense bu akşam Nedense bu akşam çok efkarlıyım çok efkarlıyım Sisler arasında Sisler arasında Acıyla dökülen Acıyla dökülen İçimde bir hüzün İçimde bir hüzün bir hüzün bir hüzün sorma Bin vah dökülüyor Bin vah dökülüyor dilimden sorma Ümit Benian Ümit Benian