Kaç gece yatağımda uykusuz, Bir o yana, bir bu yana dönüp durdum.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bunu okursanız iyi olur
Advertisements

HAYATIN İÇİN TALİMATLAR :  Çavdar ye.  İnsanlara istediklerinden fazlasını ver, ve bunu kalben isteyerek yap.  En sevdiğin şiiri ezberle.  Duyduğun.
Merhametsiz karanlıklar içindeyim, Ne zaman güneş doğacak bilmiyorum
Sincabi öykücü can özoguz Fon müziği: Ezginin Günlüğü.
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer... Dayanılması o kadar da zor.
Hayat ertelenemez… Ümit Aydemir.
AŞK YARASI SESLİDİR.
SON NEFESİME KADAR SEN…
Mitolojik bir öykü... KARADUT Sesli Dinleyiniz!!!
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Mecburi istikamet… Bünyamin Duran.
Aşk nedir ?.
45 SANİYE Kaç şey hatırlar insan kırk beş saniyede?
ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
P a z a r S a b a h l a r ı.
BİLMECELER HÜLYA CELAL.
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
Gidi eski günler eski günler Ne günlere kaldık, Ne günlere kaldık, ne günlere geldik. ne günlere geldik. Bizler böyle mi olacaktık? Bizler böyle mi olacaktık?
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
Emin misin? Yağmurun bir gün kesilmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyârdan diyâra gezdiren rüzgârın.
Emin misin? Yağmurun bir gün kesilmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyârdan diyâra gezdiren rüzgârın.
UYUMAK İSTEMEYEN ZÜRAFA
OĞUZ KAAN DESTANI "ALTIN YAY" VE "ÜÇ GÜMÜŞ OK" "Oğuz-Kağan'ın altı oğlu hükümdarlık sembolü olan, 'altın bir yay" ile ""üç gümüş ok"u, avda bulup getirmişlerdi":
Kadın erkeğe karşı....
UYUMAK İSTEMEYEN ZÜRAFA
PAPATYANIN SEVGİSİ AKREP.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
Tlg
S İİ R ZEHRA ATASOY DÜZENLEYEN ZEHRA ATASOY. ELVEDA Bir akşam üzeriydi Güneş yüzünün yarısını gösteriyordu Tıpkı senin gibi.
Ömer Hayyam rubailer Ömer Hayyam
Yağmurun bir gün dinmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyardan diyara gezdiren rüzgârın bir gün duruvermeyeceğinden.
KİPER’İN DOĞUM GÜNÜ.
V a z g e ç t i m.
Kırmızı Başlıklı Kız Bir varmış bir yokmuş. Bir kırmızı başlıklı kız varmış. Kırmızı başlıklı kızın babannesi hastaymış. Kırmızı başlıklı kızın annesi.
Demek ki geceler bensiz de güzel Yoklu ğ um canına tesir etmemi ş Ha benim ellerim ha ba ş ka bir el Gariplikler garibine gitmemi ş Demek ki.
4. Sınıf - 2. Ünite ÖĞRENME ALANI -
YAĞMURLA GELEN MAZİM Birol Yiğit.
DAYANIŞMA VE YARDIMSEVERLİK
Boya sandığına saklı düşler
ATATÜRK OLMASAYDI ÇAĞDAŞ, BAĞIMSIZ LAİK VE DEMOKRATİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ OLMAZDI.ONUN İLKE VE DEVRİMLERİNE OLAN DERİN İNANCIMIZ VE GURURLA 2013 CUMHURİYET.
7 Gün 7 Ay 7 Yıl.
Boya sandığına saklı düşler
Bu sabah karar ver Yeni “ image maker “ ın Mevlana olsun.. O’nun dediği gibi görün O’nun dediği gibi davran.. Göreceksin ki Yağmur suları ile yıkanmış.
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
Tekrar eski dosta sarıldım yine Senin yüzünden; İçmeden bile sarhoşum artık Senin yüzünden; Artık çok yalnızım Yetemiyorum kendime ve kendimdekilere Çıkıyorum;
Bugün...
ÖZGÜVEN BASAMAKLARI.
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
Seni görmek sesini duymak
7 Günlük, 7 Aylık, 7 Yıllık EVLİLİK
2. İnanca Bağlılığı.
KAVGAYI ağacın yaprağına yaz; Sonbahar gelsin yaprak KURUSUN diye.
Duymak. duymak görmek koklamak tatmak dokunmak.
KUM Ümit Yaşar Oğuzcan Lütfen emeğe saygı gösterelim… Teşekkürler…
ARI MAYA UÇMAYI ÖĞRENİYOR ÇIKIŞ
NE YAPARDIN?. Suçlu sevdiğin biri de olsa suçunu örtbas etme.
Bunu okursanız iyi olur. Bir şey kaybetmezsiniz....
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
Duyar, koklar, tadarım. Görür, dokunur, anlarım. Bunları nasıl yaparım?
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA.  Bahanelerle kendinizi küçültmeyin  Sizi engelleyen tek şey kendinizsiniz  Kendinizi engellemeyeceğinize söz verin Birbirinizden.
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim,kelepçede,
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, can paramparça... Ve elerim kelepçede,
Bilişim teknolajileri. ①①① ↕①↕① TEMEL KAVRAMLAR.
Demek ki Demek ki geceler bensiz de güzel Yokluğum canına tesir etmemiş Ha benim ellerim ha başka bir el Gariplikler garibine gitmemiş.
Aşk nedir ?.
Sunum transkripti:

Kaç gece yatağımda uykusuz, Bir o yana, bir bu yana dönüp durdum. Görmek için düşümde hayalimde, Duymak için sesini, Kaç kere uzandı ellerim telefona, Aşkı oyun bilişin aklıma geldi, VAZGEÇTİM AKREP

Gezip durdum perişanlar gibi, Kâh sahillerde, kâh cadde boylarında, Hayâl kurup sen diye, Ağaçlara, dağlara, taşlara sarıldım. Elleri güldürecektim halime, İhanetin aklıma geldi, VAZGEÇTİM AKREP

Açıp ellerimi, yalvardım tanrıya. Bir defacık tutmak için ellerini, Koklamak için saçlarını. Adaklar adayacaktım evliyalara, Umursuzluğun aklıma geldi, VAZGEÇTİM AKREP

Kahırdan başka ne vardı sanki verdiğin? Acılardan, zevk alır hale getirmiştin. Yine de, Görmek için seni şeytana uyup, Bir daha bozacaktım yeminimi, Vedalaşmadan gidişin aklıma geldi. VAZGEÇTİM AKREP

Paylaştığımızı sandığım, Güzel günler hatırına , Suçlu benmişim gibi, Af dileyecektim gözlerine bakıp, Her türlü cezana razı olacaktım, Boynumu büküp, Bir daha gelecektim kapına, Başkasını sevdiğin aklıma geldi. VAZGEÇTİM AKREP MUSTAFA KARAMELEK