KONTROL İZLEYİCİDE Her şeye rağmen muhakkak bir Nur’a doğru yürümekteyiz. Bende bu imanı yaşatan kuvvet, yalnız aziz memleket ve milletim hakkındaki.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Ey kahraman Türk kadını,
Advertisements

UTANDIM ÇOCUK Yazı:Taner Yenidoğan Slayt tasarım: Mustafa Kaplan.
KORUMAK KORUMAK Aslı DİNÇMAN İzmir, 31 Ocak 2008
CUMHURİYETİN GETİRDİKLERİ
Mustafa’dan Can’a… Taner YENİDOĞAN 06 Kasım 2008.
Laiklik Laiklik yalnızca devlet ve dinin birbirinden ayrılması anlamına gelmez ayrıca eğitim, kültür ve yasama alanlarının da dinden bağımsız olması.
Siz beni hala anlayamadınız Ve anlayamayacaksınız çağlarca da Hep tutturmuş "yıl 1919, mayıs' ın 19' u" diyorsunuz Ve eskimiş sözlerle beni övüyor,övüyorsunuzu.
Atatürk'ten Mektup.
19 MAYIS’I DİNLEMEK 19 MAYIS’I DİNLEMEK Aslı DİNÇMAN 19 Mayıs 2008 (Ulus Gazetesi) Aslı DİNÇMAN 19 Mayıs 2008 (Ulus Gazetesi)
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
ULUS GAZETESİ 15 Aralık 2008 ULUS GAZETESİ 15 Aralık 2008 Aslı DİNÇMAN.
CUMHURİYET BAYRAMI HAZIRLAYAN VE SUNAN TALAT TANJU ŞENTÜRK
Lider dediğin; Hedefleri gibi Zafer zafer benimdir diyebilenin, muvaffakiyet, muvaffak olacağım diye başlayanın ve muvaffak oldum diyebilenindir.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN HAYATI
Beni görmek demek yüzümü görmek değildir
Ne senden vazgeçeriz ATAM , Ne senin eserinden...
Beni görmek demek yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi anlıyor ve hissediyorsanız bu yeterlidir.
BAĞIMSIZLIK BAĞIMSIZLIK Büyük ÖNDER, Seninle, asırları bir hamlede aştık. Tehdit altındaki bir milletin, kurtuluşa böylesine inanabilmesinin sırrı, bağımsızlık.
1 HUKUK ve SİYASET OKULU – 8 Şubat 2008 X BAYAN: Biz uluslar arası ilişkilerde… ( Montaj Arası ) Birol BAŞARAN: Ben bütün toplumlarda hukuka ihtiyaç olduğunu,
BİREYSEL BAĞIMSIZLIĞIN ÖTESİNE GEÇEBİLMEK BİREYSEL BAĞIMSIZLIĞIN ÖTESİNE GEÇEBİLMEK.. Aslı DİNÇMAN.
ATATÜRK’ÜN KİŞİLİĞİ.
Çanakkale zaferi Çanakkale şehitleri.
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
ATATÜRK İLKELERİ.
ANAYASADA TÜRBAN DÜZENLEMESİ İPTALİ, LAİKLİK ve DİĞER ATATÜRK İLKELERİ ANAYASADA TÜRBAN DÜZENLEMESİ İPTALİ, LAİKLİK ve DİĞER ATATÜRK İLKELERİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Dr. Cengiz ÖZDİKER.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük CUMHURİYETÇİLİK
AKP NİN İCRAATLARI.
Bilişim teknoloji ve yazılım SUDE SALAR 436
onu siz yaşatacak ve idare ettireceksiniz.

Ö Z G Ü R L Ü K... Soğuktu... Kar yağmaya devam ediyordu ve bir lokma yiyecek bulabilmek en büyük mutluluk olacaktı KURTiçin. Umutsuzca yaşadığı dağdan.
Lütfen sunuyu kendi akışında izleyin. ULUSAL BAĞIMSIZLIĞI GENÇLERE NASIL ANLATALIM ? ULUSAL BAĞIMSIZLIĞI GENÇLERE NASIL ANLATALIM ? ASLI DİNÇMAN ASLI.
YIL 1910 HAZIRLAYAN: Sunay AKIN
ATATÜRK’Ü ETKİLEYEN OLAYLAR
İNKILAP PERFORMANS ÖDEVİ
ATATÜRK OLMASAYDI ÇAĞDAŞ, BAĞIMSIZ LAİK VE DEMOKRATİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ OLMAZDI.ONUN İLKE VE DEVRİMLERİNE OLAN DERİN İNANCIMIZ VE GURURLA 2013 CUMHURİYET.
TÜRKÇE PERFORMANS GÖREVİ
1936 ANKARA TREN GARI ANKARA TREN GARI YENİ GÖRÜNÜMÜ 2010.
Atatürk'ten Son Mektup Seval KEMERTAŞ
Üç Bela Üç belâ var bu dünyanın başında! Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin. Üçü birden fitne-fesat peşinde, Amerika, Kızıl Rusya, Kızıl Çin. Biri dünkü.
YIKIN HEYKELLERİMİ.
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
ATATÜRKÜN GELECEĞE YÖNELİK HEDEFLERİ
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI
ATATÜRK’Ü ANLAMAK. ATATÜRK’Ü ANLAMAK.
29 Ekim 1933 TÜRKİYE CUMHURİYETİ 10 YAŞINDA
Cumhuriyet Yeni Türk devletinin önder inkılapçılık bilime lider komutan devlet adamıdır. askeri siyasibağımsızlık.
DEĞERLER EĞİTİMİ SAYGI.
ATATÜRKÇÜLÜK.
ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN ANISINA..
  Egemenlik yönetme yetkisidir. Ulusal egemenlik; yönetme yetkisinin ulusta olmasıdır. Osmanlı imparatorluğu döneminde egemenlik padişahta idi. Padişah.
BAYRAMLARIMIZ Biz Türk’üz.Geleneklerimize bağlı bir milletiz.
Dünyanın en iyi LİDERİNİ tanımaya hazır mısınız?
Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz.
CUMHURİYET HALK YÖNETİMİ HÜRRİYET ÇAĞDAŞLIK UYGARLIK DEMOKRASİ EŞİTLİK
DAHA İYİ BİR İLETİŞİM İÇİN…
Siz beni halâ anlayamadınız Ve anlamayacaksınız çağlarca da
HANGİ İLKEYİM? MUSTAFA TONBUL BOZKURT ORTAOKULU HANGİ ALANDAYIM?
HEPİMİZİN BİR AİLESİ VAR. AİLEMİZ BİZİM GEÇMİŞE TANIKLIK YAPMAMIZDA EN ÖNEMLİ ETKENDİR… AİLEMİZ BİZİM GEÇMİŞE TANIKLIK YAPMAMIZDA EN ÖNEMLİ ETKENDİR…
Niçin Bayram Yapıyoruz ? Cumhuriyet ilan edilmeden önce devletimizin adı Osmanlı Devleti’ydi. Osmanlı Devleti padişahlar tarafından yönetiliyordu. Bazı.
Değişen Türkiye 80 yıl Önce 80 yıl sonra. 80 Yıl Önce At’a Böyle Binilirdi.
60 yıldır Türkiye’yi yıkmaya çalışıyorlar. Ancak Türkiye öylesine sağlam temeller üzerine inşa edilmiş ve öylesine deprem kirişleri atılmış ki, Şair.
TOPRAKLARIMIZIN PAYLAŞILMASI
Siz beni halâ anlayamadınız Ve anlamayacaksınız çağlarca da
ATATÜRK ÖNDERLİĞİNDE YAPILAN YENİLİKLER
KUZEY EFTAL SESLİOKUYUCU
Hüsamettin Ataman - Mimar – Denizli
Sonrakiler webe kondu
Sunum transkripti:

KONTROL İZLEYİCİDE

Her şeye rağmen muhakkak bir Nur’a doğru yürümekteyiz. Bende bu imanı yaşatan kuvvet, yalnız aziz memleket ve milletim hakkındaki payansız muhabbetim değil bugünün karanlıkları, ahlaksızlıkları, şarlatanlıkları içinde sırf vatan ve hakikat aşkıyla ziya serpmeğe ve aramaya çalışan bir gençlik gördüğümdendir.

BAŞBAKAN BU AKŞAM CUMHURBAŞKANININ RESEPSİYONUNDA, "BEN BARİKATLARI KALDIRMA EMRİ VERMEDİM" DEMİŞ. YA POLİSE KURŞUNLAMA DAHİL, HALKI EZİN TALİMATI VERİLMİŞ OLMALI YA DA, POLİS VERİLEN EMRİ DİNLEMEMİŞ VEYA BÜYÜK KALABALIĞIN ORTASINDA KALINCA KORKMUŞ OLMALI. KORKULMAYACAK GİBİ DEĞİL. ORADAKİ CUMHURİYET KORUYUCULARININ HİÇ BİRİNDE SİLAH YOKTU. ELLERİNE SOPA VEYA TAŞ BİLE ALMAMIŞLARDI. AMA, KARARLILIKLA YÜRÜYORLARDI. BASINÇLI SUYA ALDIRMIYORLARDI. EĞER POLİS MÜDAHALEYİ SÜRDÜRSE, HALKTAN DA POLİSTEN DE ÇOK KAN DÖKÜLÜRDÜ. ULUSLARARASI PLATFORMDA RTE'NİN VE AKP İKTİDARININ BİTMEKTE OLAN İTİBARI TEMELLİ YOK OLACAK VE TAM BİR FAŞİST İKTİDAR (RTE) GÖRÜNTÜSÜ VERİLECEKTİ. AMA AKP TABANINA DA BİR MESAJ VERMELERİ GEREKİYORDU. "POLİSE TALİMAT VERMEDİM" DERKEN, BU AMACI TAŞIYOR OLMALIYDI. OYSA; "BENİM SAĞDUYUM BASKIN ÇIKTI, AKLI SELİM İLE POLİSE BARİKATLARI KALDIRIN. BIRAKIN HALK YÜRÜSÜN DEDİM" DİYEBİLSEYDİ BÜYÜK PUAN ALIRDI. AMA NEREDE O BASİRET?

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL’den “...eğer bazen ihtiyatkâr hareket ediyorsak, aşırı ölçüde şüpheli davranıyorsak, bize çok pahalıya mal olan hürriyetimizi kaybetmek hususundaki korkumuzdandır. Bu hürriyetin bir küçük kısmını sakat etmektense, hepsini birden feda etmeyi tercih ederiz...”  diyordu ATATÜRK  Fransız muhabir Maurice Pernot’ya demeç

bakan bakıyor, sadece bakakalıyor... « yüzündeki ifadeye bayıldım»

İzmir

Eğer kadınlarımız gerçekten ulusun anası olmak istiyorlarsa, erkeklerimizden daha çok aydın, daha fazla bilgili olmaya mecburdurlar.

İzmir

Temel ilke ; Türk ulusunun haysiyetli ve onurlu bir ulus olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam bağımsızlığa sahip olmakla gerçekleştirilebilir. Ne kadar zengin ve bolluk içinde olursa olsun, bağımsızlıktan yoksun bir ulus, uygar insanlık dünyası karşısında uşak olmak katından yüksek bir işleme yaraşmaz.

arkalarında tankları, ellerinde biber gazları düşmanı bekliyorlar sanki, bunlar da bu vatanın insanları ama... ?

Özgürlük ve Bağımsızlık BENİM KARAKTERİMDİR... HAZIRLAYAN ÇETİN İMİR 30 EKİM 2012