Yalnızlığa Çağrı Namusum üzerine yemin ederim,bu şehri bu evleri bu sokakları sevmiyorum. Tiksiniyorum bu iğrenç kalabalıktan,yalnızlığı özlüyorum. Yalnızlıkta.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
‘’ O Mahur Beste …..’’.
Advertisements

MEKTUP SESLİ.
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
ANLATAMIYORUM Ağlasam sesimi duyar mısınız, Mısralarımda;
Merhametsiz karanlıklar içindeyim, Ne zaman güneş doğacak bilmiyorum
AŞK YARASI SESLİDİR.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Aşk nedir ?.
YAPRAKLARIN PEŞİNDEN AĞLAYAN ADAM!!!
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
Sunu: akie
Ben Seni Sevdim Mi. Ben seni sevdim mi
Paris ve sen Yağmur yağıyor Bu sonbahar Eskiden olduğu gibi
İSTANBUL 'da Gün Doğumu Tayfun AVINCA.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Şiir, Ali YAŞAR ‘ın DELİ IRMAK isimli kitabından alınmıştır… Ali YAŞAR Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
Anneme Mektup Ben bu gurbete ile düştüm düşeli, Her gün biraz daha süzülmekteyim. Her gece, içinde mermer döşeli, Bir soğuk yatakta büzülmekteyim. Böylece.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
İSTANBUL ŞİİRLERİ.
BİR GÜN ANLARSIN Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında.
dünyanın “NEHİR”lerindeki her damla su...
SES İ M REH İ N denizin durgunlu ğ u öyle bir vuruyordu ki. suskunlu ğ umu yüzüme.
Yaşanan tüm güzel anlar bitmiş meğer gözünde…
AĞUSTOS GARİP BİR AĞUSTOS TADI DAMAKLARIMDA
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım,
tövbe fatih5245 Google Grup Seslenme ardımdan gidiyorum Siyahlar içinde ayağım çıplak.
En az iki ismin bir araya gelerek bir kavramı veya bir varlığı karşıladıkları söz öbekleridir. Tamlamalarda “tamlayan” ve “tamlanan” bulunur. Tamlayan.
TUTUNMAK İkinci ve Son Bölüm.
Eski Sokaklar.
Sonbaharımsın Artık
SORGUDUR HAYATIM Bu slayt gösterisini SESLİ ve kendi akışında izleyiniz MARVAN OĞUZ.
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Demek ki geceler bensiz de güzel Yoklu ğ um canına tesir etmemi ş Ha benim ellerim ha ba ş ka bir el Gariplikler garibine gitmemi ş Demek ki.
Sevdamızın pembe zamanlarında Sevdamızın pembe zamanlarında Griliğinden aydınlık çaldığımız Griliğinden aydınlık çaldığımız Çok bulut geçti üzerimizden.
Dünyamız Güneş Gece Ve Gündüz Yağmur Hava Durumu
Yansımaları dünün güne Devasa aynalarda olabildiğine net
Uykuların kaçar geceleri
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
Uzaklara Apansız Bil ki sesleniyorum
TUTUNMAK Birinci Bölüm.
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
Kendini tanıyınca; ağaçları, kuşları tanırsın, sonbaharları, altın sarısı yaprakları, uzaktan gelinliği giymiş kızlara benzeyen, karlar düşmüş dağları,
BİLMEZLER İÇİNE ATILARAK BÜYÜTÜLEN KAYIP AŞKLARIN ADRESLERİNİ
Ağzın dudaklarımda AğzınAğzın Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle uyanmak nice çılgın.
GÜN GELİR BİR BİR SÖNER UMUTLAR.GÜNEŞ GİZLENİR SANKİ BULUTLARIN ARKASINA. KÖR BİR KARANLIK GELİR, YÜREKLERİ İÇİN İÇİN YAKAN BİR KOR MİSALİ. NE DÜŞÜNMEKTEN.
BEN SENİ SEVDİM Mİ? BEN SENİ SEVDİM Mİ?SEVDİM, KİME NE TUTTUM,TA İÇİME OTURTTUM SENİ ALDIM,OKŞADIM SAÇLARINI,ÖPTÜM İÇTİM YUDUM YUDUM GÜZELLİĞİNİ.
Boynumda tütün esen nefesin Boynumda tütün esen nefesin ürperiyor. Mevsimin sert soğuğunda Mevsimin sert soğuğunda karışıyor Saç tellerime sarılan sıcaklığı.

Sen benim susuzluğumu dindirecek yağmurunu bulamadın!...
SEVİLDİM DÜŞÜN, NİCE GÜNLER GEÇECEK ARADAN NİCE YILLAR GEÇECEK DÜŞÜN FARKINDA BİLE OLMAYACAKSIN NASIL BİR GİRDABA DÜŞTÜĞÜMÜZÜN ALTIN SARISI SAÇLARIN AK.
MEKTUP SESLİ.
ZORUMA GİDİYOR.
ZAMANSIZ….! Zamansız başlar her şey hayatımda, Aşık olurum zamansız , Yatarım zamansız, Kalkarım zamansız. Zamansız yer, zamansız içerim. Zamanlı şeyler.
BEN BU SEVDAYI BU YÜREĞİMDE ESKİTTİM
Ben kimin için ağladım, Bilmediğim o ıssız gecelerde, Kimin için yazdım onca özlem şiirini, Umutsuzluğu yaşayarak…..
Karanlık bir geceye doğan aydınlıktın sen,
Küçük Resimler (Okuma Metni 3) MEB Türkçe Ders Kitabı 1 Erhan KESKİN.
Dünya Dönüyor Şarkı Dünya dönüyor, Sen ne desen de. Yıllar geçiyor ,
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
TÜMCE (CÜMLE) Bir duyguyu, bir düşünceyi, bir haberi, bir isteği bildiren sözcük ya da sözcük dizilerine tümce (cümle) denir. Göçmen kuşlar yurdumuzdan.
GÜLLERiN AĞLADIĞI SAAT Güllerin ağladığı bir saat vardır hani Büyür o saatte yalnızlığı bahçelerin Düşer korkusu kalbe yaklaşan gecelerin Bir dev uzatır.
BİR GÜN ANLARSIN Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında.
Sunum transkripti:

Yalnızlığa Çağrı Namusum üzerine yemin ederim,bu şehri bu evleri bu sokakları sevmiyorum. Tiksiniyorum bu iğrenç kalabalıktan,yalnızlığı özlüyorum. Yalnızlıkta sen varsın,dilediğim gibi düşünebiliyorum seni. Bir ayna karşısında soyunuyorsun çırılçıplak,dudaklarından öpüyorum. Kapatıyorum gözlerimi yağmur yağıyor,bir bulut görüyorum sana benzeyen. Sevinçten ürperiyorum..... Yalnızlıkta bütün teselliler yalnızlıkta,hoşça kalın sokaklar ,caddeler,insanlar İşte başımı aldım gidiyorum.... ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN Senmehtap68@yahoo.com

DENKLEM KAPADILAR DÜNYAYA PERDELERİ,NE KARANLIK NE SOĞUK NE RÜZGAR ÖRTÜNDÜLER MASMAVİ GECELERİ,SEVİŞTİLER GÜN DOĞUNCAYA KADAR 1+1=1 OLDULAR ERİDİ ZAMAN İÇİNDE DÜŞÜNCELERİ,ÖLÜMSÜZLÜĞÜN ÇAĞIRDIĞINI DUYDULAR SİLİNDİ AK DUVARDAN KARA GÖLGELERİ,ÇÖKTÜ YORGUN GÖZLERİNE UYKULAR 1-1=1 OLDULAR Senmehtap68@yahoo.com ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN

Hazırlayan : Senmehtap68@yahoo.com Mehtap Ş. www.by.kulubu.com KIRMIZI FENER İç gıcıklayıcı şarkılar gelir pencerelerden,çırılçıplak kadınlar uzanmış yataklara Şehvetin başıboş aydınlığı içinden bakarlar korkulu gözlerle karanlıklara Duvarlarda açık saçık resimler,köşede eğri büğrü bir bakır leğen Dilsiz dolapların dilsiz sükutu,insanı hayalden hayale sürükleyen Ve işte bütün şehvetimizin şahidi aynalar,sürmez sevinci billur gözlerin En küçük bir zaman parçası kadar. ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN Hazırlayan : Senmehtap68@yahoo.com Mehtap Ş. www.by.kulubu.com