Brifing Dosyası Üstay İlkokulu.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM
Advertisements

BRİFİNG D O S Y A S I.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI YUSUF BAYIK İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
Adres Varsa kurum logosu. Ön cepheden çekilmiş bahçeyi de içine alan okul fotoğrafı (2700x1600) bu fotoğrafın yerine konacak.
IŞIKLI İLKÖĞRETİM OKULU
EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI. MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla.
Yalı Mahallesi Uzun Mustafa Sokak No : 1 Erdek/BALIKESİR
Kurumumuz Cumhuriyet mahallesi Yıldız Sokak adresinde yer almaktadır. Adını ; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ün verdiği; sessiz.
Arpaçsakarlar İlkokulu
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI BAHRİYE ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
Okulun Tarihçesi Okulumuz Uşak merkezde Cumhuriyet Mahallesi´nde kendi adını taşıyan sokak üzerinde bulunmaktadır.Yapımı 1995´te tamamlanmış ve 9 derslikli.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI LİMON ÇİÇEĞİ ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI KUVAYİ MİLLİYE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
HACI SEMİHA KULAKLI ANAOKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DURMUŞALİ TOKSOY İLK-ORTA OKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım
EĞİL DÜZLÜK İLKOKULU. MEHMET ÖNDER OKUL MÜDÜRÜ OKULUMUZ  DÜZLÜK İLKOKULU  EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI  BRİFİNG DOSYASI  DİYARBAKIR  EĞİL 
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ABDULLAH GÜNAYDIN ORTAOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ
ŞAHİNBEY-GAZİANTEP ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ
HOŞ GELDİNİZ.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM VAKFI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
1 SÖĞLE İLKOKULU. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin gerçek.
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ÇUKUROVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
GENEL BİLGİLER İL: AĞRI İLÇE: PATNOS KÖY: YALÇINKAYA KÖYÜ
YAVUZ SULTAN SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
TERCAN M.KUTSİ BEĞDEŞ İLKOKULU
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DURMUŞALİ TOKSOY İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. Ağrı-Patnos SÜTLÜPINAR İLKOKULU
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
Hacı Akif Mahallesi Özdilek Caddesi Beyşehir/KONYA
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL İLKOKULU
İNCİ ŞENER İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 2013/2014.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI BAHRİYE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI VALİ SABAHATTİN ÇAKMAKOĞLU ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI
BAKIRKÖY KARTALTEPE MESLEKİ Ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ
DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU
Hasan Özbay İmam Hatip Ortaokulu
Hacı Akif Mahallesi Özdilek Caddesi Beyşehir/KONYA
CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU VİZYONUMUZ Öğrencilerimizin, Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, sürekli gelişen ve değişime.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI HALKKENT İLKOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
……………………… İlkokulu - Ortaokulu - Lisesi
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI CANDAN MERZECİ ORTA OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
Adres Varsa okul logosu. Ön cepheden çekilmiş okul fotoğrafı (2700x1600) bu fotoğrafın yerine konacak.
 yılında Akarçay İlkokulu olarak eğitim öğretime başlayan okulumuz,  1985 yılında şu anki yerine kurulmuş olup,  1998 yılında Pansiyonlu.
ADRES: 17 Eylül Mahallesi Servet Çırpan Caddesi No:74 TELEFON:
Okul MüdürüARAS ŞAHİN Telefonu Adresi Ketençayır Mahallesi Yatılı Bölge Ortaokulu Ek bina no:15 Web adresigurunimamhatiportaokulu.meb.k12.tr.
Yeni Mah. 740 Sokak No:10 Beyşehir/Konya (Müd.Cep)
BRİFİNG DOSYASI İLİ: KARS İLÇESİ: DİGOR ADI: SORKUNLU İLK/ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI.
Brifing Dosyası Öğretim Yılı. PERSONEL BİLGİLERİ YÖNETİM OKUL MÜDÜRÜ Avni ŞENGÜL (Hizmet yılı : 14 ) MÜDÜR YARDIMCISI Nurullah YEŞİLMEN (Hizmet.
OKULUMUZ TARİHÇESİ Okulumuz 1 Ağustos 2014 tarihinde Eğitim- Öğretime Okulumuz Birecik Şehir merkezinden 5 km güneyde yer almaktadır. Okulumuzda şu.
1 BATMAN YAHYA KEMAL BEYATLI ANADOLU LİSESİ. TEOG PUANI VE KONTENJAN Okul TEOG Sınavından 192 puan ve üzeri alan öğrencileri kabul etmektedir. Okul Kontenjanı:
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
GEBZE ATATÜRK ANADOLU LİSESİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
ÖĞRETİM YILI CUMHURİYET İLKOKULU ORTAOKULU
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
Sunum transkripti:

Brifing Dosyası Üstay İlkokulu

Okul Bilgileri Okul Kodu: 722885 Okulun Adı: Üstay İlkokulu Okulun Adresi: Toroslar Mahallesi 92109 Sokak Telefon: (0324) 320 18 25 Fax: Öğretim Şekli: İkili – Gündüzlü Okul Müdürü: Sait BOYRAZ E- Posta: 722885@meb.k12.tr Web Adresi: www.ustay.meb.k12.tr

Misyon & Vizyon OKULUN MİSYONU: Milli Eğitim Temel Kanununa ve Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkelerine uygun olarak; Atatürk ilke ve İnkilaplarını  özümsemiş, içinde yaşadığı topluma değer katmayı amaçlayan, kendine büyük ufuklar çizen, araştırmacı ve sorgulayıcı, teknolojiyi kullanarak aktif öğrenmeyi gerçekleştirebilen, değişen müfredat çerçevesinde her konuda proje üretebilen, ekip çalışmasına yatkın, başaran ve başarının zevkine varan, toplumun ihtiyaç duyduğu bireyler yetiştirmektir. OKULUN VİZYONU: Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş; temel demokratik değerlerle donanmış; bireysel farklılıkları ne olursa olsun; araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş; yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.

Okulun Tarihçesi Okulumuz 1990-1991 eğitim öğretim yılında Üstay İnşaat Firması tarafından merhum Kazım ÜSTAY’ın anısına iki katlı olarak 5147 m2 arsa üzerine 700 m2 bina oturumlu yapılıp eğitim ve öğretime başlanmıştır. Binanın yetersiz kalması neticesinde 2008 ‘de ek bina yapılarak eğitimin hizmetine sunulmuştur. Okulların ilkokul ve Ortaokula dönüştürülmesinden sonra 2008 de yapılan ek binada İlkokul olarak eğitim ve öğretime devam edilmektedir.

Okulun Özellikleri Okulumuz Toroslar İlçesi Toroslar Mahallesinde yer almaktadır. Okulumuzda 2 anasınıfı olmak üzere toplam 24 şube bulunmaktadır. Ana sınıflarında 53, diğer şubelerde de 439 olmak üzere toplam : 492 öğrencimiz eğitim-öğretim görmektedir. Okulumuzun ısıtmasının tamamı klima ile olmaktadır. Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 1 Rehber Öğretmen, 2 Anasınıfı Öğretmeni, 22 Sınıf Öğretmeni, 1 İngilizce Öğretmeni mevcuttur. Okulumuzun çok amaçlı kullanıma açık olan 100 kişilik toplantı salonu bulunmaktadır.

1) DERSLİK, ATÖLYE, İŞLİK, LABORATUAR, SPOR VE KÜTÜPHANE ODALARI: Derslik Sayısı: 12 Bilgisayar Laboratuarı: 0 Fen bilgisi Laboratuar: 0 Atölye İşlik:0 Spor Odası:0 Kütüphane: 0 Toplam: 12

Öğretmen Çalışma Odası:1 Memur Odası:0 Rehberlik Servisi:1 Toplam:4 2) İDARÎ ODALAR Müdür: 1 Müdür Yard.:1 Öğretmen Çalışma Odası:1 Memur Odası:0 Rehberlik Servisi:1 Toplam:4

3) KÜTÜPHANE, SPOR, KONFERANS VE ÇOK AMAÇLI SALON Çok amaçlı Salon: 1 Kantin: 1 4) OKUL BAHÇE DURUMU : Bahçe Alanı: 2700 m² Kum Havuzu: Var Basketbol Sahası: Var Voleybol Sahası: Var Bahçe İhate Duvarı: Var

5) LOJMAN, BİNA YERİNİN KİME AİT OLDUĞU VE BİNALARIN ISINMA ŞEKLİ Lojman: Yok Bina Yerinin Kime Ait Olduğu: Belediye Isınma: Klima Aydınlanma: Elektrik Su: Şehir Atık Su: Kanalizasyon

Memur: 0 Yardımcı Hizmetli: 1+5 Toplam: 6 Müdür: 1 1) YÖNETİCİ DURUMU Müdür: 1 Müdür Başyardımcısı: 0 Müdür Yardımcısı: 1 Toplam Yönetici Sayısı: 2 2) MEMUR, YARDIMCI HİZMETLİ VE GECE BEKÇİSİ Memur: 0 Yardımcı Hizmetli: 1+5 Toplam: 6

KADROLU ÖĞRETMEN SAYISI GEÇİCİ GÖREVLİ ÖĞRETMEN SAYISI SIRA NO. BRANŞI ÖĞRETMEN SAYILARI TOPLAM DERS YÜKÜ İHTİYAÇ KADROLU ÖĞRETMEN SAYISI GEÇİCİ GÖREVLİ ÖĞRETMEN SAYISI ASİL STAJER ÜCRETLİ K E T 1 ANASINIFI ÖĞR. 2 - SINIF ÖĞRETMENİ 13 9 22 3 REHBER ÖĞR İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ 12 16 10 26

4) ÖĞRENCİ DURUMU 263 232 495 1 ANASINIFI 2 24 30 53 29 1. SINIFLAR 10 SIRA NO. SINIFLAR ŞUBE SAYISI DEVAMLI ÖĞRENCİ NAKİL GİDEN GELEN DEVAMSIZ TOPLAM K E T 1 ANASINIFI 2 24 30 53 29 1. SINIFLAR 10 80 93 173 3 2. SINIFLAR 4 57 39 96 3. SINIFLAR 47 35 82 5 4. SINIFLAR 55 90 GENEL TOPLAM 263 232 495