Türkiye’nin en büyük mail grubu Lütfen slaydı tüm sediklerinizle paylaşınız Hayat paylaştıkça güzeldir.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Onlara sahip olduklarınızın en iyisini veriniz.”
Advertisements

ÇİZMELİ KEDİ Füsun FEYZİFAR.
ÇEVREMİZİ ÇİÇEKLERLE GÜZELLEŞTİRELİM
Türkiye’nin en büyük mail topluluğu “Mailce”
Jos Presenteert MAÇAHAL'Lİ ANNE The Best mynet.com
BİR ÖYKÜMÜZ VAR.
Bu India’dan gelen TANTRA.
Cochineal; Kanarya adalarında ve Meksikada yaşayan bir böcektir
Hayat Kat Kattır. TIKLAMADAN SESLİ İZLEYİNİZ.
B A K I Ş A Ç I S I.
Dost Genç adamın biri, Dermiş babasına her gün; 'Benim de dostlarım var, sendeki dost gibi'
DOĞRULUK-DÜRÜSTLÜK.
Türkiye’nin en büyük mail grubu Türkiye’nin en büyük mail grubu Lütfen slaydı tüm sediklerinizle paylaşınız Hayat paylaştıkça güzeldir.
Türkiyenin en büyük mail grubu
013456… NUMARALAR Bizim, kullandığımız sayılar, (1, 2, 3, 4,...) Romen rakamlarıyla (algoritmalarıyla) (I; II; III; IV;...) farkını anlatmak.
Türkiye’nin en büyük mail grubu
Aşk ve Evlilik Geçişler İçin Tıklayınız Tasarım: magirbas ©
HER GÜN BAYRAM Zamanla anlıyor insan:
TIKANDI BABA Seval KEMERTAŞ tarafından düzenlenmiştir.
“ Hayatın Ortağı Olmak …” ''günümüz ergenleri” ile erişkinler arasındaki uzaklık daha da artacaktır. Günümüzün ''ergen dünyası'' nı, bu dünyada geçerli.
Yaşlılar için felsefe George Carlin 102 yaşında (Sevimli bir ihtiyarcık) TÜRKÇEYE ÇEVİREN : ONUR AYANGİL SONUNA KADAR OKUMAZSANIZ, YAŞAMINIZDAN BİR GÜN.
İNSAN ÜZERİNE….
Ş EYMA ÖZÇEL İ K & EZG İ USTA 8\A 541 & 538 Ö Ğ RETMEN:SELMA ERASLAN
Yeni yıla başlarken....
Mutlu olmak için atılacak 10 adım
DÜN BUGÜN YARIN.
Okulun ilk günü, ilk derste profesörümüz, önce kendini tanıttı, sonra 'Bu yıl, yepyeni bir öğrencimiz var. Çok ilginç biri bakalım bulabilecek misiniz'
BABAM.
KÜÇÜK KAPLUMBAĞA.
KEL OLABİLİRSİN. VEYA ZENCİ OLABİLİRSİN VEJETERYEN OLABİLİRSİN.
BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız!.
AHLÂK ÜZERİNE SÖZLER.
Fakir ve zengin ülkeler arasındaki fark ülkelerin yaşı değildir.
YARDIM ETME Amaç : Öğrencilerin yardım etme duygularının geliştirilmesi Düzey : 1. sınıf ve üstü Materyal: Yazı tahtası,kalem,fon kağıdı Süre.
VOTED THE BEST OF THIS YEAR (Rivayete göre 2009 yılının en iyi e- postası seçilmiş)
LÜTFEN slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
Düzeltebileceğin Tek Şey Kendinsin.
Bugün küçük mucizelerin günü olsun..
O olmazsa yaşayamam O olmazsa yaşayamam. " demeyeceksin
Slaytta yer alan sözler Can YÜCEL bey’e aittir.
Bu sabah kalktığında...sana dikkatle baktım...bana konuşmanı umdum....
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
Türkiye’nin en büyük mail grubu
KÜL KEDiSi-SINDRELLA Hazırlayan: Emine KOÇAK- 7/A
GENÇ RESSAM.
(Embedded image moved to file: pic21326.jpg) 藏族民 居 (Embedded image moved to file: pic28398.jpg) 藏族民居.
Türkiye’nin en büyük mail grubu Lütfen slaydı tüm sediklerinizle paylaşınız Hayat paylaştıkça güzeldir.
1937. Tarsus. Topçu Alayı tatbikat için dağılmıştı. Çadırlar henüz kurulmuştu ki, şiddetli bir yağmur başladı. Her taraf çamur kesildi.
LİDER KİM?.
ERGENLİK DÖNEMİ VE GENÇLERLE İLİŞKİLER
SEVGİLİ ANNE-BABALAR. Gençlerimizin sorumluluk sahibi, başarılı, mutlu,olumlu,kendilerini ve yaşamayı seven insanlar olarak yetişmelerini istiyorsak;onlara.
KAVGAYI ağacın yaprağına yaz; Sonbahar gelsin yaprak KURUSUN diye.
EVLİLİĞİN ÇEŞİTLİ TANIMLARI Çilekeşleri bir arttırmaya, bakireleri bir eksiltmeye yarayan tören. DİNİ TANIM.
DÜZENLİ OLMAK.
Uzak bir ormanın yamacında bir ördek yaşarmış
CANIN KUŞLARI Can, o gün annesine ne kadar çok sıkıldığını anlatıyordu: — Neden oyuncaklarınla oynamıyorsun? diye sordu annesi. — Ama onlar benimle oynamıyorlar.
Bazen beklemektir sevmek ;
Güven kavramı; bir kişinin başka birinin ifadelerinden, davranış tarzından ve aldığı kararlardan emin olması ve buna göre kendi davranışlarını sergilemesi.
GÜRKAN’IN YALANI Elif Emine BALCI. Gürkan ve Semih adında birbirlerine çok yakın iki arkadaş vardı. İkisi de sekiz yaşında ve aynı sınıftalardı. Bir hafta.
DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜK DEĞERLER EĞİTİMİ MART AYI
Bir Fikrim Var Hikmet SIRMA. Nerelerde ve hangi durumlarda fikir üretirsiniz?
NUMARALAR … 5.
AHLÂK ÜZERİNE SÖZLER.
BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız!.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
DÜRÜSTLÜK ÜZERİNE BİR HİKAYE
HAZIRLAYAN:EMİR TOPRAK ÖKSÜZ 2/B NO:538
“Hayatın Ortağı Olmak…”
Sunum transkripti:

Türkiye’nin en büyük mail grubu Lütfen slaydı tüm sediklerinizle paylaşınız Hayat paylaştıkça güzeldir

Uma aula de Alemão DÜRÜSTLÜK DÜRÜSTLÜK SESLİDİR

Uma aula de Alemão Bir zamanlar, Uzak Doğu'da, artık yaşlandığını ve yerine geçenek birini seçmesi gerektiğini düşünen bir imparator varmış. Yardımcılarından ya da çocuklarından birini seçmek yerine; Kendi yerine geçecek kişiyi değişik bir yolla seçmeye karar vermiş. Bir zamanlar, Uzak Doğu'da, artık yaşlandığını ve yerine geçenek birini seçmesi gerektiğini düşünen bir imparator varmış. Yardımcılarından ya da çocuklarından birini seçmek yerine; Kendi yerine geçecek kişiyi değişik bir yolla seçmeye karar vermiş.

Uma aula de Alemão Bir gün, ülkesindeki Yetenekli ve akıllı tüm gençleri çağırmış ve: "Artik tahttan inip yeni bir imparator seçme vakti geldi. Sizlerden birini seçmeye karar verdim." demiş. Gençler şaşırmışlar, ancak o sürdürmüş: Bir gün, ülkesindeki Yetenekli ve akıllı tüm gençleri çağırmış ve: "Artik tahttan inip yeni bir imparator seçme vakti geldi. Sizlerden birini seçmeye karar verdim." demiş. Gençler şaşırmışlar, ancak o sürdürmüş:

Uma aula de Alemão Bugün hepinize birer tohum vereceğim. Bir tek tohum... Ama bu çok özel bir tohum. Evlerinize gidip onu ekmenizi, sulayıp büyütmenizi istiyorum. Tam bir yıl sonra büyüttüğünüz o tohumla buraya geleceksiniz.Sizi,yetiştirdiğiniz o tohuma göre değerlendirip, birinizi imparator seçeceğim." Bugün hepinize birer tohum vereceğim. Bir tek tohum... Ama bu çok özel bir tohum. Evlerinize gidip onu ekmenizi, sulayıp büyütmenizi istiyorum. Tam bir yıl sonra büyüttüğünüz o tohumla buraya geleceksiniz.Sizi,yetiştirdiğiniz o tohuma göre değerlendirip, birinizi imparator seçeceğim."

Uma aula de Alemão Saraya çağırılan gençlerin arasında Ling adında biride varmış. O da diğerleri gibi tohumunu almış... Evine gidip heyecanla olayı annesine anlatmış. Annesi bir saksı ve biraz toprak bulup, onun tohumu ekmesine yardim etmiş. Sonra birlikte dikkatlice sulamışlar. Her gün sulayıp büyümesini bekliyorlarmış. Saraya çağırılan gençlerin arasında Ling adında biride varmış. O da diğerleri gibi tohumunu almış... Evine gidip heyecanla olayı annesine anlatmış. Annesi bir saksı ve biraz toprak bulup, onun tohumu ekmesine yardim etmiş. Sonra birlikte dikkatlice sulamışlar. Her gün sulayıp büyümesini bekliyorlarmış.

Uma aula de Alemão Yeterince zaman geçtikten sonra diğer gençler tohumlarının ne kadar büyüdüğünü anlatırken, Ling hayal kırıklığı içinde, kendi tohumunda hiç bir değişiklik olmadığını görüyormuş. Uç hafta, dört hafta,beş hafta geçmiş...Hâlâ hiç bir gelişme yokmuş. Yeterince zaman geçtikten sonra diğer gençler tohumlarının ne kadar büyüdüğünü anlatırken, Ling hayal kırıklığı içinde, kendi tohumunda hiç bir değişiklik olmadığını görüyormuş. Uç hafta, dört hafta,beş hafta geçmiş...Hâlâ hiç bir gelişme yokmuş.

Uma aula de Alemão Diğerleri yetişen bitkilerinden söz ederken Ling çok üzülüyormuş. İmparatorun onu beceriksiz sanmasından çok endişeleniyormuş. Arkadaşlarına da hiç bir şey diyemiyor, sabırla bekliyormuş. Sonunda bir yıl bitmiş ve gençlerin yetiştirdikleri bitkileri imparatorun huzuruna götürecekleri gün gelip çatmış. Diğerleri yetişen bitkilerinden söz ederken Ling çok üzülüyormuş. İmparatorun onu beceriksiz sanmasından çok endişeleniyormuş. Arkadaşlarına da hiç bir şey diyemiyor, sabırla bekliyormuş. Sonunda bir yıl bitmiş ve gençlerin yetiştirdikleri bitkileri imparatorun huzuruna götürecekleri gün gelip çatmış.

Uma aula de Alemão Ling, annesine boş saksıyı götüremeyeceğini söyleyince, annesi ona cesaret verip; saksısını götürüp dürüst bir şekilde olanları imparatora anlatmasını istemiş. Ling,pek istemese de, annesinin sözünü tutmuş ve bos saksıyla saraya gitmiş. Saraya varınca arkadaşlarının yetiştirdiği bitkilerin güzellikleri karşısında şaşırmış. Ling, annesine boş saksıyı götüremeyeceğini söyleyince, annesi ona cesaret verip; saksısını götürüp dürüst bir şekilde olanları imparatora anlatmasını istemiş. Ling,pek istemese de, annesinin sözünü tutmuş ve bos saksıyla saraya gitmiş. Saraya varınca arkadaşlarının yetiştirdiği bitkilerin güzellikleri karşısında şaşırmış.

Uma aula de Alemão Sonra imparator gelmiş ve tüm gençleri selamlamış. Ling, arkalarda bir yerlere saklanmaya çalışıyormuş. "Ne büyük bitkiler, çiçekler ve ağaçlar yetiştirmişsiniz. Bugün biriniz imparator olacak." demiş imparator. Aniden arkada elinde bos saksısıyla Ling'i fark etmiş. Hemen muhafızlarına onu öne getirmelerini emretmiş. Ling çok korkmuş. "Sanırım beceriksizliğimden dolayı beni öldürtecek." Sonra imparator gelmiş ve tüm gençleri selamlamış. Ling, arkalarda bir yerlere saklanmaya çalışıyormuş. "Ne büyük bitkiler, çiçekler ve ağaçlar yetiştirmişsiniz. Bugün biriniz imparator olacak." demiş imparator. Aniden arkada elinde bos saksısıyla Ling'i fark etmiş. Hemen muhafızlarına onu öne getirmelerini emretmiş. Ling çok korkmuş. "Sanırım beceriksizliğimden dolayı beni öldürtecek."

Uma aula de Alemão Ling öne geldiğinde imparator adini sormuş. Adım Ling." demiş. Diğer gençler gülüşüp onunla alay etmeye başlamışlar. İmparator onları susturmuş. Ling'e ve elindeki saksıya dikkatle bakıp kalabalığa doğru dönmüş. Yeni imparatorunuzu selamlayın. Adı Ling ! " demiş. Ling inanamamış. Çünkü tohumunu yeşertememiş bile, nasıl imparator olurmuş … Ling öne geldiğinde imparator adini sormuş. Adım Ling." demiş. Diğer gençler gülüşüp onunla alay etmeye başlamışlar. İmparator onları susturmuş. Ling'e ve elindeki saksıya dikkatle bakıp kalabalığa doğru dönmüş. Yeni imparatorunuzu selamlayın. Adı Ling ! " demiş. Ling inanamamış. Çünkü tohumunu yeşertememiş bile, nasıl imparator olurmuş …

Uma aula de Alemão İmparator devam etmiş: "Bir yıl önce burada herkese bir tohum verdim. Siz ekip, sulayıp Bir yıl sonra getirecektiniz. Ama hepinize kaynamış tohum vermiştim. Asla büyüyemeyecek olan... İmparator devam etmiş: "Bir yıl önce burada herkese bir tohum verdim. Siz ekip, sulayıp Bir yıl sonra getirecektiniz. Ama hepinize kaynamış tohum vermiştim. Asla büyüyemeyecek olan...

Uma aula de Alemão Ling'in dışında herkes ağaçlar, bitkiler ve çiçekler getirdi; çünkü tohumun büyümediğini fark edince hepiniz onu bir başka tohumla değiştirdiniz. Sadece Ling içinde benim verdiğim tohum olan bos saksıyı getirme cesaret ve dürüstlüğünü gösterdi. Beklentisi gerçekleşmeyince umutsuzluğa kapılsa da, dürüstlüğünden vazgeçmedi... Onun için yeni imparatorunuz o olacak! " Ling'in dışında herkes ağaçlar, bitkiler ve çiçekler getirdi; çünkü tohumun büyümediğini fark edince hepiniz onu bir başka tohumla değiştirdiniz. Sadece Ling içinde benim verdiğim tohum olan bos saksıyı getirme cesaret ve dürüstlüğünü gösterdi. Beklentisi gerçekleşmeyince umutsuzluğa kapılsa da, dürüstlüğünden vazgeçmedi... Onun için yeni imparatorunuz o olacak! "

Mailce google paylaşım grubu 7'den 77'ye her yaş grubundan, binlerce bay - bayan üyesi ile ile Türkiye ’nin en büyük grubu. Sizde Her gün birbirinden güzel ve ilginç 2 mail alarak sizde bu dev platformda yerinizi almak isterseniz sadece mail adresinizi yazıp kayıt ol ’a basınız. Ardından mail adresinize gelen onay linkine tıklamayı unutmayınız. Üye olmak Tıklayınız Tıklayınız