Sabahlar yarınlara yalnızlığım

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar

Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
SENİ SEVİYORUM Oyhan Hasan BILDIRKİ Sesli İzleyin.
Hayat ertelenemez… Ümit Aydemir.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Oyhan Hasan Bıldırki İyi günler diler.
Benim biricik Canım Babacığım
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
16 Mayıs :16:52 VURSAYDIN KELEPÇEYİ Bu ikindiyi beklemeye ne gerek vardı Gelmişken tutup elimi kenetleseydin Gelmişken tutup beni esir etseydin.
BUGÜN HAYAT ÇOK GÜZEL!.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
ANıLaRıM.
Yıktın Mavi Hayallerimi
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
Içimdeki sevda çiçeklerimi soldurdular anne soldurdular gülen yüzünü kızının ayırmazdın bir şey gelmesin kızına diye yanından dizinin şimdi küçük yüreği.
Varlıklardan farklı olanı söyleyiniz
Ahmet Arif Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım,
CAHİT KÜLEBİ Hayatı Sanatı Eserleri Seçme Şiirleri.
BİR GÜN ANLARSIN Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında.
Ömer Hayyam Rubailer BÖLÜM-2
Tlg
SES İ M REH İ N denizin durgunlu ğ u öyle bir vuruyordu ki. suskunlu ğ umu yüzüme.
HİKAYEMDEKİ SEN Bir hikayem var Adını hayat koyduğum sayfalar Hiç kimsenin bilmediği, duymadığı Her sayfada iki gözün ağladığı Gözyaşlarıyla sayfaların.
C A N I M Y A N I Y O R. Dağhan H O S T A ŞİİR Slayt Edebiyatcim.com
SENI SEVIYORUM HATICEM
Tasarım: magirbas © Sesli Akışında İzleyiniz Yüreğimin sürgün korkuları cebimde Gözlerimin şafaklarında iki büklümüm Hangi şamar acıtır özlemli gönlümü?
Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım,
SENDEN GİTTİM Slayt otomatiktir kendi haline bırakınız
Aşk: Ölüm kadar masum değil !!!
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Sevdamızın pembe zamanlarında Sevdamızın pembe zamanlarında Griliğinden aydınlık çaldığımız Griliğinden aydınlık çaldığımız Çok bulut geçti üzerimizden.
ERİŞEMİYORUM NE KADAR İSTESEM, UZANDIKÇA KAÇIYORSUN. GELMEK BİLMİYOR,
Yaşa aşkını Yaşa aşkını ondan Ne kadar kaçarsan kaç Nafile Aşk gelip Aşk gelip Yerleşir yüreğine Yerleşir yüreğine.
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
Uykuların kaçar geceleri
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
FEN VE TEKNOLOJİ DERSİ 4. ÜNİTE
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
Dalga ile kıyının aşkını bilir misin?
HANİ BANA SÖZLER VERMİŞTİN GİDEMEZDİN HİÇ BİR YERE NE OLDU BİZE BÖYLE EN DERİNDE Kİ O BÜYÜK SEVGİYE
SENİ SEVİYORUM.
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
GiTTiĞiN YeR.
Elinin arkasında güneş duruyordu
26 Ağustos Gecesinde Saatler 2.30’dan 5.30’a Kadar
Alıntı. Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
Bazen yıllar öncesine ait bir şeyler takılıverir aklımıza, ya da bir şarkı dolanıverir dilimize….Öyle eskiye götürür ki bizi, bulunduğumuz yeri ve zamanı.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
ZORUMA GİDİYOR.
BEN BU SEVDAYI BU YÜREĞİMDE ESKİTTİM
SeNDeN SoNRa.
Beyoğlundan Dolmabahçe'ye Taşınan Bir Aralık Akşamı,,, Sus pus olmuş puslu bir istanbulmuydu yüzün yoksa, çok bildik hüzünler mi taşınmıştı yüzüne Dolmabahçe'de,
SAVAŞ ÖLÜM YANGIN ŞİDDET DEPREM.
Bir zamanlar, birbirine bitişik iki çiftlikte yasayan iki erkek kardeş vardı. Günlerden bir gün bu iki kardeş arasında bir anlaşmazlık baş gösterdi. İki.
YARIN BABAN GELECEK seslidir.
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, can paramparça... Ve elerim kelepçede,
Beklerim Seni Urla’ya Geleceksin Diye
BiLMeZSiN.
TÜRK BEŞLERİ.
Sunum transkripti:

Sabahlar yarınlara yalnızlığım uzak Bu sevda tuzak bana yarınlara Çok zaman geçti Sabrım yok Kaçıncı yalnızlığım hasret Kaçıncı sigaramın ucunda Şimdi yanımda Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Yanımda olacaktın Kuşlar uçurdum Bıraktın beni sevda yokuşlarında Akşamdan Sabahlara Sigaramın ucunda yanar hasretin Vurur canevimden ellerime Kelepçeler vurur

Çoktan Çoktan Gerçekten inanıp sevseydin beni Böyle sabahları bekler miydim hiç Çoktan Çoktan yanımda olurdun Gece üç beş nöbetlerine dikmezdin beni Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Sensiz kaldığım ilk günden beri İçimde bir umut var vuslata dair

aramıyor sormuyorsam silerdim Akşamları imzaladım gözyaşlarımla aramıyor Seni Seni sormuyorsam Bu senden vazgeçtim demek değildir Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Bir daha böyle sevecek olsam Bir kalemde silerdim seni

vicdansız vefasız insafsız kitapsız hatıralar Gel Gel vicdansız vefasız Çağırmazdım acil olmasa Gel insafsız Ah kitapsız Yanıyorum arzularınla Aynalarda gözyaşım var Ağladıkça yangın çıkar gözyaşlarımdan Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil hatıralar Aynalarda Dayanamam firar eder aklım başımdan. Kayahan

Nil www.by.kulubu.com Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil www.by.kulubu.com