mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz...

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
bahaŞAH tasarım Bu slayt gösterisini SESLİ ve kendi akışında izleyiniz
Advertisements

‘’ O Mahur Beste …..’’.
Edited By:Mucahit Hayır
Her şey sende gizli: Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Hazların peşinde koşmaktan Nice tükenmiş sevdalarda, G ö n ü l h i ç y o r u l m a d ı s e v m e k t e n v e " s e n i s e v i y o r u m " d e m e k t.
AŞK YARASI SESLİDİR.
KIYAS Aşağıdaki göz kamaştırıcı kıyasa dikkatle bakın
Orhan Veli Şiirler: Müzik: Ezginin Günlüğü
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
GÖZLERİN(Nazım Hikmet)
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
O Mahur beste çalar…..!!.
Ben Seni Sevdim Mi. Ben seni sevdim mi
HAZIRLAYAN NAZMİYE TAŞER
Paris ve sen Yağmur yağıyor Bu sonbahar Eskiden olduğu gibi
Lütfen SESLİ izleyiniz... ( Müzik: Vangelis )
...Son bir gece ver bana Son bir gece ver bana...
Anneme Mektup Ben bu gurbete ile düştüm düşeli, Her gün biraz daha süzülmekteyim. Her gece, içinde mermer döşeli, Bir soğuk yatakta büzülmekteyim. Böylece.
Aşkı Aramak....
Ben bir Eylül sen bir Haziran
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
KaDıN.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
KAFİYE VE REDİF ÖRNEKLERİ
AŞK GÜNLÜĞÜ.
ş i i r : T ü l i n H a t i p o ğ l u Aşk'a Sitem (I)
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
C A N I M Y A N I Y O R. Dağhan H O S T A ŞİİR Slayt Edebiyatcim.com
AŞKLaRıM.
SENI SEVIYORUM HATICEM
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
İKİMİZ Mİ, HEMEN Mİ ? Oraya varmak mı? İkimiz mi? Hemen mi? Dur, bekle beni, geliyorum En güzel yerinden öpeceğim Bilmem dudakların mı? Gözlerin mi? Önce.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Bu slayt gösterisini SESLİ ve kendi akışında izleyiniz …
BEŞ VAKTE BEŞ YAZI. BEŞ VAKTE BEŞ YAZI Sabah Namazı ; Vakit seher Sabah Namazı ; Vakit seher? Zamanın rahmine sabahın nutfesi düştü az önce. Gün doğuyor.
Gönlümü açmalıyım sana, kalbimi sana vermeliyim, mavi gecelerimizin beyaz sabahlarında.
Boya sandığına saklı düşler
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
Karanlıklar uzaklaştı
Yıldızlar uzakta, sabahlar uzakta, uzakta memleket Sen uzaktasın
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
Çölde yolculuk eden iki arkadaş hakkında bir hikaye anlatılır.
Ağzın dudaklarımda AğzınAğzın Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle uyanmak nice çılgın.
26 Ağustos Gecesinde Saatler 2.30’dan 5.30’a Kadar
BEN SENİ SEVDİM Mİ? BEN SENİ SEVDİM Mİ?SEVDİM, KİME NE TUTTUM,TA İÇİME OTURTTUM SENİ ALDIM,OKŞADIM SAÇLARINI,ÖPTÜM İÇTİM YUDUM YUDUM GÜZELLİĞİNİ.
ÖNCE VATAN Bu toprağa nice canlar verildi, Haindir ülkemi satan diyorum, Zalimler ordusu yere serildi, Önce vatan sonra vatan diyorum. Toprağını sürdüm.
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
ÇOK B İ NE Ş EL İ NOEL KARTINIZ İ Y İ NOELLER Önce, yıldızı bi tıklayın bakalım, daha parlak olsun !!
İnsanlar Müzik Brave Heard Film Müziği Şiir: Can Yücel Hazırlayan:
Üzülme çocuk ! ümidini asla yitirme Biliyorum yüzün hiç gülmedi ki
Lütfen SESLİ izleyin....
Gökyüzünde Gördüklerimiz Dünya’mız Yeryüzü
BEN Mİ?... EVET... Ben mi?evet... Bir gün çıkıp gideceğim kapıları,evleri,dergileri,hüzünleri bırakarak... Bir çiçek merhaba diyecek... Hoş geldin.
Dünya, Güneş ve Ay.
Ama Sen Yoksun.... Şiir : Tülin Hatipoğlu.
Karanlık bir geceye doğan aydınlıktın sen,
BETİMLEME (TASVİR.
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
İnatçı Yavru Fil Masalı
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Arkamdan Bir Silah Sesi,
1 DÜNYA ve UZAY A. Gökyüzünde Gördüklerimiz B. Dünya’mız C. Yeryüzü Hazırlayan Galipsercan Aslan 5B No 172 Öger Ortaokulu Manavgat Sorgun.
Sunum transkripti:

mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz... Dümdüz lacivert bir deniz, bir beyaz yelkenli, uzaklarda bir şilep. mavi Bu slaytta değişiklik veya ekleme yapmak isterseniz, Lütfen slaydı hazırlayan ve düzenleyen arkadaşın emeğine saygı gösterin ve kimin hazırladığı biliniyorsa silmeyin!... Teşekkürler!... TekiL`ay`~\ Ümit KAPLAN Sabah kendi mavi masumiyetiyle, hayatın bütün karmaşasını reddediyor sanki.

İnsan, bu durgun güzelliğe boyun eğmekten başka çare bulamıyor. Sessiz, mavi sabahın bir parçası oluyor. O sessizliğin içine kendimi istekle bıraktım. Maviliğe büründüm, kendimi terk ettim. * * * Mavi bir sabahım şimdi ben Bütün derinliklerim sessiz. Beni çağıran hiçbir şey yok. Hiçbir yere gitmeyeceğim. Kendi sesim de dahil, bütün seslerden uzaklaştım. Bu slaytta değişiklik veya ekleme yapmak isterseniz, Lütfen slaydı hazırlayan ve düzenleyen arkadaşın emeğine saygı gösterin ve kimin hazırladığı biliniyorsa silmeyin!... Teşekkürler!... TekiL`ay`~\ Ümit KAPLAN

Parlak, mavi bir sabah; sessiz ve sakin... Ben yokum. Siz yoksunuz. Kimse yok. Mavi bir sabah var yalnızca. Ve mavi bir sabah vaktiyim şimdi ben Ahmet ALTAN Bu slaytta değişiklik veya ekleme yapmak isterseniz, Lütfen slaydı hazırlayan ve düzenleyen arkadaşın emeğine saygı gösterin ve kimin hazırladığı biliniyorsa silmeyin!... Teşekkürler!... TekiL`ay`~\ Ümit KAPLAN

Ben senden öğrendim deniz yazmayı Elimden düşmüyor mavi kalem ... Akdeniz yaraşıyor sana Yıldızlar terliyor ya, sen de terliyorsun Aynı ıslak pırıltı., burun kanatlarında Bu slaytta değişiklik veya ekleme yapmak isterseniz, Lütfen slaydı hazırlayan ve düzenleyen arkadaşın emeğine saygı gösterin ve kimin hazırladığı biliniyorsa silmeyin!... Teşekkürler!... TekiL`ay`~\ Ümit KAPLAN Can YÜCEL

gökyüzünün, denizin beslediği renk rüzgarın uzaktan üflediği nefes ... Ve biz asi ve maviydik gökyüzünün, denizin beslediği renk rüzgarın uzaktan üflediği nefes ... Bu slaytta değişiklik veya ekleme yapmak isterseniz, Lütfen slaydı hazırlayan ve düzenleyen arkadaşın emeğine saygı gösterin ve kimin hazırladığı biliniyorsa silmeyin!... Teşekkürler!... TekiL`ay`~\ Ümit KAPLAN

Gülüşünde bin bir mavi düşünce Bu slaytta değişiklik veya ekleme yapmak isterseniz, Lütfen slaydı hazırlayan ve düzenleyen arkadaşın emeğine saygı gösterin ve kimin hazırladığı biliniyorsa silmeyin!... Teşekkürler!... TekiL`ay`~\ Ümit KAPLAN Gülüşünde bin bir mavi düşünce masum rakı gümüşiliğinde atar adımlarını

Maviye maviye çalar gözlerin Yangın mavisine Rüzgarda asi, körsem Senden gayrısına yoksam bozuksam Can benim, düş benim Ellere nesi? Hadi gel, ay karanlık ... Bu slaytta değişiklik veya ekleme yapmak isterseniz, Lütfen slaydı hazırlayan ve düzenleyen arkadaşın emeğine saygı gösterin ve kimin hazırladığı biliniyorsa silmeyin!... Teşekkürler!... TekiL`ay`~\ Ümit KAPLAN Ahmet ARİF

Şimdi okyanustayım unutsun göller beni Ben uçuk mavimdeyim ... Bu slaytta değişiklik veya ekleme yapmak isterseniz, Lütfen slaydı hazırlayan ve düzenleyen arkadaşın emeğine saygı gösterin ve kimin hazırladığı biliniyorsa silmeyin!... Teşekkürler!... TekiL`ay`~\ Ümit KAPLAN Ben uçuk mavimdeyim ...

TekiLay-E-GrOups Beyaz, ipek gibi yağdı kar Yağdı kirpiklerine bir kadının Yağdı mavi bir nehre Saçlarıma yağdı ... içimden okşadım onu ... Bu slaytta değişiklik veya ekleme yapmak isterseniz, Lütfen slaydı hazırlayan ve düzenleyen arkadaşın emeğine saygı gösterin ve kimin hazırladığı biliniyorsa silmeyin!... Teşekkürler!... TekiL`ay`~\ Ümit KAPLAN Ataol BEHRAMOĞLU TekiLay-E-GrOups

En kızıl bir aşk bile, gün batınca mavi ... TekiLay-E-GrOups adım E akarsu Bu slaytta değişiklik veya ekleme yapmak isterseniz, Lütfen slaydı hazırlayan ve düzenleyen arkadaşın emeğine saygı gösterin ve kimin hazırladığı biliniyorsa silmeyin!... Teşekkürler!... TekiL`ay`~\ Ümit KAPLAN En kızıl bir aşk bile, gün batınca mavi ... TekiLay-E-GrOups www.tekilay.org Hazırlayan ; Adım AKARSU