TRAKYA, TOPRAĞINA VE GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYOR! MARÇEP 38. BÖLGE TOPLANTISI ÇORLU 1.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
METAB ENCÜMEN TOPLANTISI
Advertisements

Biz Kimiz? Konusunda uzman 10 avukat,
METAB ENCÜMEN TOPLANTISI
Biz Kimiz? - Konusunda uzman 10 avukat, -Avrupa’nın 12 ayrı merkezinde, A.B.D. ve Hindistan’da bağlantılı hukuk büroları, - Uluslararası deneyim,
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU
Akarsu Düzenlemesi Planlama ve Tasarım Esasları
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ NİSAN GENEL TANITIM.
Kiralık İş Merkezi, Depo, Fabrika Binası Dr. Esat Oktay İş Merkezi
BORNOVA ANADOLU LİSESİ EĞİTİM VAKFI YURT BİNASI PROJESİ
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİR.
ASELSAN- TOKİ YAPRACIK KONUTLARI KOORDİNASYON KURULU
1 MURATLI İLÇE GENELİNDEKİ EĞİTİM ALMIŞ / ALMAMIŞ ENGELLİ BİREYLERİ TESPİT ETME VE TOPLUMA KAZANDIRMA PROJESİ 1.
Sektörün buluşma, tartışma ve planlama noktası. ÇKS bilgileri sektör ile paylaşılıyor. Tarım-Bilişim-Mobilişim-Finans paydaşları konseyi kuruluyor. İleri.
İŞ KANUNUNDA ÜÇLÜ DANIŞMA KURULU VE EKONOMİK SOSYAL KONSEY AYŞE KÜÇÜK ZİYA AK MEHMET ÜSTBAŞ
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ MART GENEL TANITIM.
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
Öğrenci Temsilcilikleri Seçimi Mühendislik Fakültesi.
Silme Sil 12 Tek dönüş.
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ Ocak GENEL TANITIM.
SAĞLIKTA DEĞİŞİM: DEĞİŞİMİN YÖNETİMİ SEMPOZYUMU
AB Destekli Bölgesel Kalkınma Programları
TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Nüket YETİŞ’in Takdimi , İstanbul.
Merkezimiz tarihli resmi gazetede yayınlanan yönetmelikle kurulmuş ve yaklaşık 2 yıldır faaliyet göstermektedir. Kısa adı NAKSAM’dır. NAKSAM’IN.
* Bağlı ve ilgili kuruluşlar hariç. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin inşa, güçlendirme, tadil ve esaslı onarımlarına ait, proje, yaklaşık.
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
ATAŞEHİR FİNANS MERKEZİ
1. PROJEMİZİN SOSYAL YARARI: Antalya Manavgat İlçesi Uzunlar Köylü halkıyla bir araya gelmek. Köylü halkı tarımla ilgilendiği için onlarında ilgisini yaptığımız.
2010 Yılı Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Faaliyet Raporu.
İstanbul Proje Yönetim Derneği Çalışma Dönemi 2009 Faaliyet Raporu 06.Ocak.2010 Portaxe, Baltalimanı.
Türkiye Bilişim Derneği 1 TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ TBMM Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu Ankara 3 Mayıs 2012.
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi HİZMET BİNASI
HAVZA İLE İLGİLİ HEDEFLENEN ÇALIŞMA (YANSI 13) HAVZA TEŞKİLATLANMASI YOLUYLA YENİDEN YAPILANMA 1.1. HAVZA TEŞKİLATI 2.2. HAVZA YÖNETİM HUKUKU 3.3. HAVZA.
T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BU TOPRAĞIN DEĞERİ PROJESİ PROJE SONUÇ RAPORU 1. PROJEMİZİN SOSYAL YARARI: Projemiz hem partimize hem de emek grubuna sağlayacağı yarar bu projeyi seçmemizde.
NÜKLEER TIP TRAKYA BÖLGE TOPLANTILARI-6
Elektrik Elektronik Teknoloji Platformu Oluşturma Çalıştayı Sinan Tandoğan TÜBİTAK-TEYDEB 23 Şubat 2007, TÜSSİDE.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINCA KUTLU DOĞUM HAFTASI YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Kutlu Doğum Haftası açılış programı, Devlet.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AFET TIBBI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. A.(300,00 TL ) GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI.
DEÜ İZİSYÖM İzmir İli Stratejik Planlama Yönetişim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Geri Kazanılmış Atık Suların Kullanımı ve İzmir’de Uygun Stratejiler.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
TEST – 1.
GÜN 13/03/2015 Cuma – Açılış ve Kayıt – Antrenörün rolü (Teorik / Pratik) Hrvoje Zmajic – Kahve Molası 14:45.
ATAKÖY 1. Kısım Koruma ve Güzelleştirme Derneği
1 T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ Aralık GENEL TANITIM.
İnşaat sektöründe belirli katkılı profesyonel formasyon
Ücretli Çalışan ve İşsiz Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Ankara Bölgesel Kurultayı Hazırlık Toplantısı 13 Haziran 2009 Gündem 1- Kurultay Sunuşu 2-
8 ? E K S İ L E N EKSİLEN _ 5 5 ÇIKAN FARK(KALAN) 8.
YEREL YÖNETİMLERİM ÖZ GELİR YARATMA KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ III.YEREL YÖNETİMLERİN MALİ YÖNETİMİ FORUMU 15 EYLÜL 2010 ANKARA Prof. Dr. Ayşe Güner.
 10 Aralık 2014 (Dünya İnsan Hakları Günü)  KONFERANS: «1948’den 2014’e İnsan Hakları Mücadelesi: Nerede Hata Yaptık?» Prof. Dr. Harun Tepe YER: TODAİE.
Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 25 Eylül 2009 Cuma Matematik Aynı türden 10 nesnenin sayısına ………… denir. Aynı türden …. nesnenin sayısına.
PROJE VE YAPIM İŞLERİ.
Toplama Yapalım Hikmet Sırma 1-A sınıfı.
MDK ALT YAPI KIYASLAMA ÇALIŞMA GRUBU
PROJE VE YAPIM İŞLERİ.
Kastamonu-Çankırı-Sinop Meslek Yüksekokulları İşbirliği Toplantısı 15 Eylül Kastamonu Doç. Dr. Rıza Gürbüz Çankırı MYO Müdürü.
DEÜ İZİSYÖM İzmir İli Stratejik Planlama Yönetişim, Araştırma ve Uygulama Merkezi İNSAN KAÇAKÇILIĞI VE İNSAN TİCARETİ OLGUSU 18. FARKINDALIK TOPLANTIMIZI.
13 Mart 2012, Rektörlük Konferans Salonu, Boğaziçi Üniversitesi “Türkiye Üniversitelerinde Sınai Mülkiyet Hakları (SMH) Bilgisinin Yaygınlaştırılması”
T.C. MURATLI KAYMAKAMLIĞI HACI RAFET GÜMÜŞ İMAM-HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ.
BÜTÜNLEŞİK KIYI YÖNETİMİ
BİLECİK ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE PLANLAMA ŞUBESİ
Aksaray SRC Sanayi Mah. Şoförler odası Tel:
EDİRNE 2016/2017 OKUL SANAYİ İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLLERİ Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı mesleki ve teknik okul/kurumlarında görev yapan alan.
Ekonomik Bir Değer Olarak “TEKİRDAĞ BAĞCILIĞI VE ÜZÜM”
İstanbul Üniversitesi
MARÇEP 38. BÖLGE TOPLANTISI GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYOR!
SOSYAL BİLGİLER 6.SINIF YERYÜZÜNDE YAŞAM ETKİNLİĞİ
Aksaray SRC Sanayi Mah. Şoförler odası Tel:
IX. ULUSAL KONGRE ve SERGİSİ
FİLLER.
Sunum transkripti:

TRAKYA, TOPRAĞINA VE GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYOR! MARÇEP 38. BÖLGE TOPLANTISI ÇORLU 1

GÜNDEM 4 ARALIK - CUMARTESİ Kayıt Prof. Dr. Osman İNCİ : Trakya planlarında son durum ´ Prof. Dr. Emre AYSU ;Revizyon plan, 1:25000 ölçekli Tekirdağ ARA (ÇAY MOLASI) Ahmet ATALIK : Trakya’da tarım ve planlama Prof.Dr. Halim ORTA : Trakya su kaynaklarının son durumu ve geleceği Avukat Ömer AYKUL : Planların hukuki durumu ve Soru- cevap Tarih : 4-5 ARALIK 2010 CUMARTESİ Yer : ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI KONFERANS SALONU 2

Hayatlarında hiç fil görmemiş 4 kişiye karanlık bir odaya girerek içerideki şeye dokunmaları söylenmiş.Dışarı çıktıklarında neye dokundukları sorulduğunda biri ağaca, biri duvara, biri hortuma diğeri de taşa dokunduğunu belirtmiş. Işık yakıldığında ise ortada bir “fil” olduğunu görmüşler. Trakya’nın toprağına ve geleceğine sahip çıkmak isteyen bizler, İstanbul Metropolitan Planları hakkında ışığı yakarak “fili” göstermek istiyoruz. Sizleri, yaşadığınız bu topraklara iş işten geçmeden sahip çıkacağınıza inanarak, 4 Aralık 2010 tarihinde Marmara Çevre Platformunun 38 inci toplantısında aramızda görmek istiyoruz. Tarih : 4 ARALIK 2010 Yer : ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI KONFERANS SALONU Not : Toplantıya şehir dışından katılacak her MARÇEP bileşeninden iki kişi için bir gecelik konaklama bedeli karşılanacaktır. 3

1.Çorlu Belediye Başkanlığı 2.Çorlu Ticaret ve Sanayi odası 3.Atatürkçü Düşünce Derneği Çorlu Şubesi 4.Çorlu Çevre Gönüllüleri Derneği 5.Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar odası 6. Çorlu Kültür ve Sanat Derneği 7. Çorlu Ticaret Borsası 8.TEMA Çorlu Temsilciliği 9.Çorlu Yağlı Tohumlar Kooperatifi İletişim ve koordinasyon ÇORLU ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ Muhittin Mah. Fikir Sok. Bedri Selvi Apt. No: 12/4 Çorlu/ TEKİRDAĞ Telefon : (532) – (282) Çorlu Ziraat Odası 11. Çorlu İlçe Koordinasyon Kurulu - Mimarlar Odası Çorlu Temsilciliği - İnşaat Mühendisleri Odası Çorlu Temsilciliği - Makina Mühendisleri Odası Çorlu Temsilciliği - Elektrik Mühendisleri Odası Çorlu Temsilciliği - Harita Mühendisleri Odası Çorlu Temsilciliği -Jeoloji Mühendisleri Odası Tekirdağ İl Temsilciliği - Şehir Plancıları Odası Tekirdağ İl Temsilciliği MARÇEP (Marmara Çevre Platformu)’nun Çorlu’da 38 inci Bölge Toplantısına Güçlerini Katanlar