AH,ŞU BASIT HAYAT! AH,ŞU BASIT HAYAT! -- ANONIM -- ANONIM.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Lütfen SESLİ izleyiniz...
Advertisements

Küçük bir jest….
Grup A Stratejik Araştırma Servisi Sunar
kısa dönem askerlik gibi kısa sürmesinin nedeni herhalde bu.
A ş ka Ayıp Müzik : Bert Keampfert ( Tenderly ) Günümüz insanı aşka aşık, aşığa değil...
B ir Hayat İnşa E tmek B ir Hayat İnşa E tmek -- ANONIM -- ANONIM.
Lütfen sesi açıp Tıklayınız..
AYAKKABICI Ayakkabıcı, yeni getirdigi malları vitrine yerleştirirken, sokaktaki bir çocuk onu izlemekteydi.
Tanrı, melek ve bebek:.
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Giydiklerinizin içinde size en çok yakışanı tebessümünüzdür !
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
P a z a r S a b a h l a r ı.
Mesaj Veren Kuşlar Güzel sözler konuşmayı kısaltır ve kolaylaştırır. Zira asla unutulmazlar !
YAŞAMI ERTELEMEK Tanımasam bile üzülürüm Yitirilmiş ümitlere...
HER ŞEYİNİZ YETERLİ OLSUN EĞER YETENEK YOK İSE SENDE NE FAYDA ŞEYHİN KERAMETİNDEN.
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
aynı anda aynı sessiz geceye doğru “içim sıkılıyor” demişizdir …
Genc adam yoğun iş temposundan iyice bunalmıştı. Vakit akşama yaklaşıyordu,ama mesai kavramına çok yabancı oldugu icin evine ne zaman gidecegi belli değildi.
Japon Balıkları ve Felsefesi.
Aşk ve arkadaşlık....
Adam ve hayattaki tek arkadası olan köpeği
TÜRKÇE’DE SÖZCÜK YAPISI
Hayatta, birinin eksikliğini hissettiğimiz
ÜÇ İHTİYAR MİSAFİR ÖYKÜSÜ
♫ Sesi açıp tıklayınız ! ♫ Sesi açıp tıklayınız ! Yeni Yıl İçin Düşünceler.
2012 yılında… Çok şanslıysak, bulunduğumuz sahilde, karaya bir balina vurabilir…
ÖZLÜ VE GÜZEL SÖZLER.
Entellektüel Bayanlar İçin Bir Çift, haftasonunda balık avlayabilecekleri bir göle giderler.
Roméo Sauvé présente.
Öyle bir yaşam sürdür ki; Yazanı bilinmiyor...Hazırlayan: Koray K.
Büyük anne ve büyük baba olan dostlar için….
BİRLİKTE BİR KAHVE İÇELİM Mİ?
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
Sesli izleyin Geçişler için tıklayın Olmasa da olur dedi ğ imiz insanlarla doludur hayatımız; tanı ş tı ğ ımız, selamla ş tı ğ ımız; klasik cümlelerle.
Anneler Anneler ANNELİK ÜZERİNE DÜŞÜNCELER ANNELİK ÜZERİNE DÜŞÜNCELER ♫ Lütfen sesi açıp tıklayınız...!
Hayattan Anlar   Hayatınızda bazı anlar vardır Birini öylesine özlersiniz ki rüyalarınızdan çıkarıp ona sarılmak istersiniz!
Bu sabah karar ver Yeni “ image maker “ ın Mevlana olsun.. O’nun dediği gibi görün O’nun dediği gibi davran.. Göreceksin ki Yağmur suları ile yıkanmış.
BAKIŞBAKIŞ AÇISIAÇISI. Arjantinli ünlü golfçu Robert Vincenzo yine bir ödül kazanmış, ödülünü alıp kameralara poz vermiş. Ardından kulübüne uğramış, eşyalarını.
Maaş Teoremi.
TAKILMALI OLTANA MUTLULUK Yok etmeli kurutmalısın tüm acıları kalbindeki noktada, Ümitle dağıtmalısın heyecanını bedenine, her dokuna Uzaklaşmalısın her.
Arkadaşlık Haftası Ask ve arkadaslık bir gün yolda karşılaşırlar aşk, kendinden emin bir şekilde sorar; ben senden daha samimi ve daha cana yakınım sen.
Öğrendim ki; kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız
- Kumar Oynamak KUMAR OYNAMAK.
Haftanın hangi 2 gününü kafana hiçbir şey takmadan yaşamalısın? "Cumartesi-Pazar“ dediysen, yanıldın.
Bir bilge adam öğrencileriyle otururken demişki;"Gece ile gündüzü nasıl ayırt edersiniz? Tam olarak ne zaman karanlık başlar,ne zaman ortalık aydınlar?"
Küçük kız babası ile ormanda yürüyüş yaparken, ayağı takılıp yere düşüyor. Can acısıyla "Ahhh" diye bağırınca ilerideki dağın tepesinden "Ahhh" diye bir.
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
Bu hikaye bir babanın para ve değerli bir eşyayı kaybettiği için 5 yaşındaki kızına ceza verdiği zaman meydana geldi. Paranın bulunamadığı zor zamanlardı.
ÇOCUKLAR BU DÜNYADA SADECE SEVGİ İSTİYORLAR… SEN İSTEMEDİN Mİ…?
Norveç maçında 2-0 geriye düşmesine rağmen geriden gelerekmaçı 2-2 yapan ve altın bir 1 puan kazanan milii takım TFF Başkanı Haluk Ulusoy tarafından pirimle.
HAVA NASIL ORALARDA? 4/C.
Bir zamanlar bir ağaç varmış
Bunu okumak sizi herhangi bir borç yükü altına sokmayacaktır.
Lütfen Bu iletiyi okuyun. Bir zamanlar oldukça kırıcı karaktere sahip bir çocuk vardı. Bir gün babası çocuğa bir çuval dolusu çivi vererek, her sinirlendiğinde.
AH,ŞU BASIT HAYAT! AH,ŞU BASIT HAYAT! -- ANONIM -- ANONIM.
ADNAN ÇAKMAN MATEMATİK ÖĞRETMENİ
4/A 51 BÜŞRA CUHADAR.  Fedakarlık, bencilce düşünmeyerek başkaları için kendimizden ödün vermektir. Bazı insanlar sevdikleri için çırpınır, onlariçin.
Mutlu olmak için atılacak 10 adım Bitki büyütün, sevdiklerinizle sohbet edin, her gün kahkaha atın basit yöntemle mutlu olunabileceğini kanıtlayan.
KUMAR OYNAMAK * Para, mal veya değerli bir eşya karşılığı şansa ve tahmine dayalı olarak oynanan oyunlara kumar denir. Kumarda amaç başkasının parasını,
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
PARA KAZANMAK SADECE DÜŞÜNMEK, ÇALIŞMAK VE HIRSLA OLMAZ. İŞTE BUNA ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK… PPS: Cem Yurtsev Hikayeyi paylaşan : Sevil Bayer BU SUNU SANALDUNYA.
SİGARA VE GERÇEKLER Sigara: İyi Düşün Ey İnsan Sen mi Beni Tüketiyorsun Yoksa Ben mi Seni?
AH,ŞU BASIT HAYAT! AH,ŞU BASIT HAYAT! -- ANONIM -- ANONIM.
Hocanın göl başında bir işle meşgul olduğu bir sırada dostları yanına gelir. Orada ne iş yapıyorsun ?
Alibaba 12 dolardan 300 milyar dolara…
Japon Balıkları ve Felsefesi.
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez,
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
Sunum transkripti:

AH,ŞU BASIT HAYAT! AH,ŞU BASIT HAYAT! -- ANONIM -- ANONIM

Amerikalı bir iş adamı, Meksikanın küçük bir kıyı kasabasında, bir iskelede durmuş denizi seyrederken, içinde tek bir balıkçı bulunan, küçük bir tekne kıyıya yanaştı. Teknede bir sürü büyük, sarı yüzgeçli ton balığı vardı. Amerikalı, Meksikalıyı balıklarının kalitesi için övdü ve bu balıkları tutmanın ne kadar sürdüğünü sordu.

Meksikalı cevap verdi: “Çok az.” O zaman Amerikalı neden denizde daha uzun kalıp daha fazla balık tutmadığını sordu.

Balıkçı, ailesinin acil ihtiyaçlarını karşılayacak kadar balık tuttuğunu söyledi. O zaman Amerikalı şöyle sordu: “Peki geriye kalan zamanında ne yapıyorsun?”

Balıkçı şöyle dedi: “Geç yatarım, biraz balık tutarım, çocuklarımla oynarım, karım Maria ile siesta yaparım. Sonra her akşam kasabanın merkezine iner, dostlarımla biraz şarap yudumlarım ve gitar çalarım. Dolu ve meşgul bir hayatım var bayım.”

Amerikalı dalga geçti: “Harvard’dan Master derecem ve kazandıklarınla daha büyük bir tekne almalısın.” var ve sana yardım edebilirim. Balık tutmak için daha fazla zaman ayırmalısın, var ve sana yardım edebilirim. Balık tutmak için daha fazla zaman ayırmalısın,

“Bu daha büyük tekneyle kazanacağın paralarla bir sürü tekne alabilirsin. ” “Sonunda bir balık teknesi filosuna sahip olursun!”

“Tuttuğun balıkları bir aracıya satacağına doğrudan onları işleyen kişilere satarsın ve nihayetinde kendi fabrikanı açarsın.” “Ürünü, üretimi ve dağıtımı sen kontrol edersin.”

“Sonra bu küçük kıyı kasabasından taşınıp kendine ait bir firmayı işleteceğin taşınırsın.” kendine ait bir firmayı işleteceğin taşınırsın.” ardından Los Angeles’a ardından Los Angeles’a ve en sonunda Mexico City’e, Mexico City’e, New York City’e New York City’e

Balıkçı şöyle sordu: “Peki bayım, tüm bunlar ne kadar zaman alacak?” “On beş veya yirmi yıl.” “Peki sonra ne olacak, bayım?” “Peki sonra ne olacak, bayım?”

Amerikalı güldü ve şöyle dedi … …“.” …“Hikayenin en güzel kısmı bu. Zamanı geldiğinde şirket hisselerini halka satarsın ve çok zengin olursun...” “Milyarların olur!” “Milyarların olur!”

“Milyarlar mı, bayım? Peki sonra ne olacak?” “Milyarlar mı, bayım? Peki sonra ne olacak?” “.” “Sonra emekli olursun ve geç yatacağın, biraz balık tutacağın, torunlarınla oynayacağın, karın Maria ile siesta yapacağın ve akşamları kasabanın merkezine inip dostlarınla şarap yudumlayacağın ve gitar çalacağın küçük bir sahil kasabasına taşınırsın.” Amerikalı şöyle dedi: Amerikalı şöyle dedi:

Gerçekten değerli hiçbirşey, başarı tutkusundan veya sadece sorumluluk duygusundan doğmaz; bu daha çok sevgiden ve kendini insanlara vakfetmekten doğar. -- ALBERT EINSTEIN Gerçekten değerli hiçbirşey, başarı tutkusundan veya sadece sorumluluk duygusundan doğmaz; bu daha çok sevgiden ve kendini insanlara vakfetmekten doğar. -- ALBERT EINSTEIN Sahip olmakta, paylaşmakta olduğu kadar çok mutluluk yoktur. --NORMAN MACEWAN --NORMAN MACEWAN Sahip olmakta, paylaşmakta olduğu kadar çok mutluluk yoktur. --NORMAN MACEWAN --NORMAN MACEWAN Zenginliği sahip olduğunuz şeylerle değil, sahip olup da para için satamayacağınız şeylerle ölçün. Zenginliği sahip olduğunuz şeylerle değil, sahip olup da para için satamayacağınız şeylerle ölçün. “ ” ( Luka 12:15 - İncil) “İnsanın yaşamı, malının çokluğuna bağlı değildir” ( Luka 12:15 - İncil) “ “İnsanın yaşamı, malının çokluğuna bağlı ” değildir” ( Luka ( Luka 12:15 - İncil)

Gerçek şeyi yaşamak, asla şeylerden oluşmaz, çünkü şeyler asla gerçekten tatmin edemez. Ancak Tanrı yoluyla, gerçek mutluluğu, neşeyi ve daimi huzuru bulabiliriz. Gerçek şeyi yaşamak, asla şeylerden oluşmaz, çünkü şeyler asla gerçekten tatmin edemez. Ancak Tanrı yoluyla, gerçek mutluluğu, neşeyi ve daimi huzuru bulabiliriz. LÜTFEN DOSTLARINIZA İLETİNİZ! LÜTFEN DOSTLARINIZA İLETİNİZ ! LÜTFEN DOSTLARINIZA İLETİNİZ ! !! ! Diger byEFSaNE PPS Sunumlar icin TIKLAYIN