Gidiyorum ben... Bugüne kadar yaşanılanlardan ne artmışsa Alarak sessizce içime... Aramayın, ve istemeyin beni Hiç öpmeyin artık Işığa pusu kurmuş alnımdan!

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Advertisements

SES BİLGİSİ (ÜNSÜZ BENZEŞMESİ)
AŞK YARASI SESLİDİR.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Aşk nedir?.
Aşkta Sınırlar ve Sinirler
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç t ı ğ ı Z a m a n 2
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
AHMET NAFİZ DEMİR * * 2005 a.g.b k.g.b z.g.e a.g.b a.g.b o.l.m a.g.b
SENVURDUNDABENSENVURDUNDABEN ÖLMEDiMMİÖLMEDiMMİ Rüzgarda hasretinle ne ateşi yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Mahpusta gün, çölde SU,
Şerife duran bilmeceler
S E N V U R D U N D A B E N Ö L M E D i İ.
Alfabeye TÜRKÇE Hoş Geldiniz TÜRKÇE.
Türkiyenin en büyük mail grubu
BÜYÜK ÜNLÜ UYUMU.
Kıl Beni Ey Namaz !.
Yıktın Mavi Hayallerimi
Neler oluyor bize, neler oluyor gülüm.
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
GAYRET EDEN BAŞARIR ,BAŞARAN KAZANIR
Selim Furkan Tekin Hz-D
Tlg
Sindirim Sistemi Organlarını Resimlerini Bulup Eşleştirme
Alfabemizde 29 harf vardır.Her harfin büyüğü ve küçüğü vardır.
=>SÖZCÜKTE ANLAM<=
Yaşanan tüm güzel anlar bitmiş meğer gözünde…
AĞUSTOS GARİP BİR AĞUSTOS TADI DAMAKLARIMDA
YAPI(PLAN).
LÂL BİR MASAL.
Hülya Büyüköner Cansıla
K İ M L İ K. “Cem, 16 Eylül 2009 seninle kar ş ıla ş mamızın 10. yılına giriyoruz. Kalbi(m/n) 33 ya ş ında, tenim 64 … Doktorlar, kalp naklinden sonra.
Senden sonraydı... Hayvansız kalmış bir orman gibi ağlamaklıydı kainat; Hangi dağda ateş yansa O yana ağlardı atlar, ve bir kartal bir kartala dayıyorsa.
NERDESİN İSHAK SAKA.
Gözlerin, En çok körkütük gözlerin devrilir ve Uzun uzun susardı
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
Daire Grafiği.
DÜŞÜNCELERİMİZİ NASIL KORUYALIM? ETKİNLİĞİ
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
SORULAR.
CÜMLENİN YARDIMCI ÖGELERİ
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
 Yoklu ğ un varl ığı n ate ş ten g ö mlek yoklu ğ un ondanda k ö t ü m ü mk ü n de ğ il senle g ü lmek yoklu ğ un ondan da k ö t ü. bu belay ı a ş k.
Zordur suskun zamana meydan okumak,
TEST SORULARI YAZIM KURALLARI.
S E N V U R D U N D A B E N Ö L M E D i İ.
GRUBUMUZUN WEB SAYFASI YAYINA GİRMİŞTİR: Bu sunuşu Çözüm Paylaşım Grubuna Üye olduğunuz için aldınız. Benzer sunuşları düzenli.
“DE “EKİ İLE “DE” BAĞLACININ YAZILIŞI.
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
CÜMLEDE ANLAM 1.SORU: Aşağıdaki cümlelerin hangisinde küçümseme anlamı vardır? A.Bütün gün uğraştım ,ödevlerimi hala bitiremedim B.İnsanlara zor zamanlarında.
Bir bedende atan kalp gibiydik!
=>SÖZCÜK TÜRLERİ<=
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
Yıldızlar uzakta, sabahlar uzakta, uzakta memleket Sen uzaktasın
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
GiTTiĞiN YeR.
=> SÖZCÜKTE ANLAM <=
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
Annemin yalnızca bir gözü vardı
GAYRET EDEN BAŞARIR ,BAŞARAN KAZANIR
SeNDeN SoNRa.
Adların Yerini Tutan Sözcükler
4/A 51 BÜŞRA CUHADAR.  Fedakarlık, bencilce düşünmeyerek başkaları için kendimizden ödün vermektir. Bazı insanlar sevdikleri için çırpınır, onlariçin.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
Balıkesir Parkında ( Hatırla Sevgilim) CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim,kelepçede,
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, can paramparça... Ve elerim kelepçede,

Hızlı Okuma Egzersizleri
Sunum transkripti:

Gidiyorum ben... Bugüne kadar yaşanılanlardan ne artmışsa Alarak sessizce içime... Aramayın, ve istemeyin beni Hiç öpmeyin artık Işığa pusu kurmuş alnımdan!

Bir kulis değildi benim yüreğim Her gece ayrı bir oyun için makyaj yapılan K o s t ü m d e ğ i ş t i r i l e n, a y n a l a r, a y n a l a r v e s a h n e !

Utanç içinde gizlendiğim evde Açık kalmış çıplak ampul aydınlatamayacak ölümümü Polis örterken gözkapaklarımı!

Yüreğimdeki şeytan tırnağını kopartan bir trajedi bu! Her yanızım kesik, kesik kesik ve parçalanmı ş ! biliyorum,kan içinde kalaca ğ ız Ayrılırken,

Ben yürüyüp gittim! Sen ellerini yüzümde unuttun! Ve a ş ktan... Ve ya ğ murdan... Utandım ben... Utandım acılarımdan... Utandım yalnızlığımdan...

Biliyorum,ki bazen bu kent yoktur! Yalnız tersine büyüyen toz bir ur Gibi taşımaktır taşımaktır taşımaktır Ta ş bir ırmaktır a ş k!!!

Küskün kırçiçekleri ölümcül bir talihsizlikti Kimi sözcükler kimi sözcükleri gizlerdi içinde! Gökçekimine maruz martılarla gelirdi akşamüstü; O martılara takılıp giderdi sevinç ve huzur Aşkın soyadı intihardı! Yaşamın soyadı yorgunluk!

Kimi yalnızlıklar boşunadır Kimi a ş klar bitmesi için ya ş anır!!! Kimi aşklar bitmesi için yaşanır! K i m i a ş k l a r b i t m e s i i ç i n y a ş a n ı r ! Kimi aşklar bitmesi için yaşanır! K i m i a ş k l a r b i t m e s i i ç i n y a ş a n ı r !

Sen bunları hiç önemseme Git gülümse başkalarına!!! Git gülümse başkalarına Git gülümse başkalarına Git gülümse başkalarına Git gülümse başkalarına Git gülümse başkalarına

Hangi sevda tedavülden kalkabilir ki... Hangi sevda tedavülden kalkabilir ki... Hangi Hangi sevda sevda kalkabilir kalkabilir tedavülden tedavülden ki ki ama ELeRKi