Gözlerin, En çok körkütük gözlerin devrilir ve Uzun uzun susardı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Aşk, Dostluk ve Güven... Lütfen sesli izleyiniz.
Advertisements

‘’ O Mahur Beste …..’’.
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
SENİ SEVİYORUM Oyhan Hasan BILDIRKİ Sesli İzleyin.
Hazların peşinde koşmaktan Nice tükenmiş sevdalarda, G ö n ü l h i ç y o r u l m a d ı s e v m e k t e n v e " s e n i s e v i y o r u m " d e m e k t.
AŞK YARASI SESLİDİR.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç t ı ğ ı Z a m a n 2
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
O Mahur beste çalar…..!!.
DOĞAN CÜCELOĞLU'NUN EĞİTİMİNDEKİ KATILIMCILARLA BİR KONUŞMASINDAN:
AHMET NAFİZ DEMİR * * 2005 a.g.b k.g.b z.g.e a.g.b a.g.b o.l.m a.g.b
Çocuk bugünün yarını, yarının umududur…
Paris ve sen Yağmur yağıyor Bu sonbahar Eskiden olduğu gibi
Aylardan Mayıs,Haziran da kapında Yüreğinde mevsim ilkbahar ve yaz ya.. Özgürlük duyguların kabarmış olmalı.. Sakın kendi kendine sansür koyma.. Bu.
ARKADAŞIM BADEM AĞACI ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
KÜLKEDİSİ.
1/10 Zamir A B C D Aşağıdaki cümlelerin hangisinde zamir olan kelime, nesne görevindedir? Bahçede hepimiz oturuyorduk. Sınıfta kimseyi bulamadı. Hayatı.
Daha az seviyorum seni Giderek daha az Unutur gibi seviyorum Aramızdaki uzaklığın karanlığında Geceler kısalıp,gündüzler uzuyor böyle olunca Daha az seviyorum.
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
Aşkı Aramak....
Daha az seviyorum seni.. Giderek daha az.. Unutur gibi seviyorum..
KaDıN.
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
Seni anarım sevdayla Seni düşünürüm ürpermeyle Çok mısra dökülür dudaklarımdan Çok şiir geçer yüreğimden.
ZAMİRLER.
BAHAR GETİRDİM SANA Bu yazının bana ulaşmasını sağlayan
Arkadaşım Badem Ağacı Aziz Nesin.
ANASINIFI YAZ TATİLİ ÖDEVİ
Alfabemizde 29 harf vardır.Her harfin büyüğü ve küçüğü vardır.
YAPI(PLAN).
LÂL BİR MASAL.
Senden sonraydı... Hayvansız kalmış bir orman gibi ağlamaklıydı kainat; Hangi dağda ateş yansa O yana ağlardı atlar, ve bir kartal bir kartala dayıyorsa.
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
Aşk: Ölüm kadar masum değil !!!
Gidiyorum ben... Bugüne kadar yaşanılanlardan ne artmışsa Alarak sessizce içime... Aramayın, ve istemeyin beni Hiç öpmeyin artık Işığa pusu kurmuş alnımdan!
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
4/B SINIFININ SEVGİ ÇİÇEKLERİ
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
SEVENLER AYRILMAZ.
S E N V U R D U N D A B E N Ö L M E D i İ.
ÖLÜMCÜL HASTALIK... Doğan Cüceloğlu'nun eğitimindeki katılımcılarla bir konuşmasından: Doğan Cüceloğlu: - Arkadaşlar, aranızda ölümcül hastalığı olan var.
Rüyamda yaratıcı ile bir konuşma geçti aramızda
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
SENİ SEVİYORUM.
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
EŞİTLİK ve DENKLEM.
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 16 Nisan 2009 Perşembe Matematik Kelebeği ağaca ulaştırıp, ağacı boyamasına yardım et. Ekin’in elindeki.
ÖZGE CANIMIZ İ Ç İ N YASTA DE Ğİ L İ SYANDAYIZ Ölmek istemedim anne Zorla dokundular bana Götürdüler beni zorla Engel olmak istedim Canımı yaktılar,
SeNDeN SoNRa.
Beyoğlundan Dolmabahçe'ye Taşınan Bir Aralık Akşamı,,, Sus pus olmuş puslu bir istanbulmuydu yüzün yoksa, çok bildik hüzünler mi taşınmıştı yüzüne Dolmabahçe'de,
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
TABLOLAR RÜBAİLER ve Teoman Bayer Değerli kardeşim Teoman Bayer’in
Keloğlan ve Kuyu Bir varmış, bir yokmuş. Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, bir Keloğlan’la ninesi varmış. Bunlar çok yoksul insanlarmış. Keloğlan’ın.
Balıkesir Parkında ( Hatırla Sevgilim) CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim,kelepçede,
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, can paramparça... Ve elerim kelepçede,
Adını duyarım Adını duyarım, ürperirim Bilmezsin sen bunu çünkü ben.
Hızlı Okuma Egzersizleri
Hızlı Okuma Egzersizleri
Sunum transkripti:

Gözlerin, En çok körkütük gözlerin devrilir ve Uzun uzun susardı Gözlerine su veremezdim Gözlerin Gözlerin Gözlerin

Tek bir imge taşımazdı birbirimize duyduğumuz his Şiirsizdik,bunu biliyorduk Bunun için ağlamıştık Bakardık karşı karşıya geçip Hatırlıyor musun, Yalnızca bakardık!!!

Dipsiz, Yalansız, Ölüme davet eden bir bakmaydı bu Hepsi hepsi aşk!!!

Sevda biraz da soygundur işte Sevda biraz yakayı ele vermektir Mahkemeye düşmektir Ben masumum diyebilmektir biraz da sevda Bunu biliyorduk,bunun için ağlamıştık

Sarılıp sarılıp ağlıyorduk Yorulup uyuyana kadar ağlıyorduk Sevgilim... Dokunuyorduk su deyip suya deyip Su içen kelebekler gibi Susuz kalan gözlerimiz gitgide ağır ağır soluyordu

Senden bana bir yürek ki yürekler sarı samandan hatıra defteridir Senden bana yansıyan bir ışık ki ışıklar elele tutuşup geri çekilirler Senden bana damlayan bir çiy tanesi ki çiy taneleri ancak biri öldü mü dağılırlar sessizce

Senden bana seken bir yürek ki yürekler zaman zaman dengesini kaybeder Senden bana yansıyan bir ışık ki ışıklar küstüler mi bir daha barışmazlar

Senden bana damlayan bir çiy tanesi ki çiy taneleri daima acıya müdehale eder Senden bana damlayan bir çiy tanesi ki çiy taneleri daima acıya müdehale ederler ELeRKi 