Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
GÜNEŞİN UYUDUĞU YER
Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
SENİ SEVİYORUM Oyhan Hasan BILDIRKİ Sesli İzleyin.
Hazların peşinde koşmaktan Nice tükenmiş sevdalarda, G ö n ü l h i ç y o r u l m a d ı s e v m e k t e n v e " s e n i s e v i y o r u m " d e m e k t.
AŞK YARASI SESLİDİR.
LÜTFEN slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz. Hazırlayan: yilmazgurler gmail.com Yazarı: alicanyasar gmail.com “FOTOĞRAFLAR, ERMENİ ÇETELERİNCE KATLEDİLEN.
Benim biricik Canım Babacığım
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Lütfen sesli izleyiniz...
ÖĞRETMENİM'E
SENVURDUNDABENSENVURDUNDABEN ÖLMEDiMMİÖLMEDiMMİ Rüzgarda hasretinle ne ateşi yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Mahpusta gün, çölde SU,
ARKADAŞIM BADEM AĞACI ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
S E N V U R D U N D A B E N Ö L M E D i İ.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Hikmet SIRMA.
...Son bir gece ver bana Son bir gece ver bana...
Ali YAŞAR Şiir, Ali YAŞAR ‘ın DELİ IRMAK isimli kitabından alınmıştır… Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
ANıLaRıM.
Şiir, Ali YAŞAR ‘ın DELİ IRMAK isimli kitabından alınmıştır… Ali YAŞAR Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
Türkiyenin en büyük mail grubu
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
Gelmeyişim sanma sendendir Sanma sevgisizliktendir Sanma sevgisizliktendir Korku denen şeytanın Korku denen şeytanın Yaşam denen tuzağın Yaşam denen tuzağın.
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
PAPATYANIN SEVGİSİ AKREP.
KANARIM… ERKAN İNAY 2010 İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
ş i i r : T ü l i n H a t i p o ğ l u Aşk'a Sitem (I)
Ömer Hayyam Rubailer BÖLÜM-2
Tlg
HİKAYEMDEKİ SEN Bir hikayem var Adını hayat koyduğum sayfalar Hiç kimsenin bilmediği, duymadığı Her sayfada iki gözün ağladığı Gözyaşlarıyla sayfaların.
AĞUSTOS GARİP BİR AĞUSTOS TADI DAMAKLARIMDA
Tasarım: magirbas © Sesli Akışında İzleyiniz Yüreğimin sürgün korkuları cebimde Gözlerimin şafaklarında iki büklümüm Hangi şamar acıtır özlemli gönlümü?
Hülya Büyüköner Cansıla
ANNECİĞİM.
Slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
SENDEN GİTTİM Slayt otomatiktir kendi haline bırakınız
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
&&&& Eyy Gönül &&&&.
Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda
Sen Sevdalı Ben Belalı MÜZİK : Sezen Aksu Sen Sevdalı Ben Belalı
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Copright:Bu slayt Yahya Yahşi’nin Sabır Çiçeği adlı şiir kitabından oluşturulmuştur. Her hakkı mahfuzdur. Dağıtımı kaynak adı değiştirmemek şartıyla.
Sesli izleyin Geçişler için tıklayın Olmasa da olur dedi ğ imiz insanlarla doludur hayatımız; tanı ş tı ğ ımız, selamla ş tı ğ ımız; klasik cümlelerle.
Yaşa aşkını Yaşa aşkını ondan Ne kadar kaçarsan kaç Nafile Aşk gelip Aşk gelip Yerleşir yüreğine Yerleşir yüreğine.
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HASRETİM SANA ....
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
BOZACININ ŞAHİDİ ŞIRACI
LÜTFEN slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... SENİ KANDIRIR HAVALAR.
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
HoŞgeldİn Hayatımın Mavİsİ
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
GiTTiĞiN YeR.
RÜYÂ GİBİ ZAMANLAR Oyhan Hasan BILDIRKİ Dağlar duman duman, başındaki sisleri Ömrümün anılarla bezenmiş geçmiş günleri Yıldırım gibi bir atlı iner yamaçtan.
Yüküm ağır,çok yorgunum, Gel birde sen yorma! Olan oldu giden gitti,
GÖNÜLLE SOHBET Elime değmemişse bir kere eli, Adım dememişse sus ise dili. Kaçırıp aklımı eylerdim deli, Ben senin yerinde olaydım gönül...
SeNDeN SoNRa.
Gitme Hazan Altun Gitme..... A ş kımın baharında kı ş olurmu? Hayallerimiz hiç,kabus olurmu? Zaman akmadan sabit dururmu? Boynum omzuma e.
Beklerim Seni Urla’ya Geleceksin Diye
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Sunum transkripti:

Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz. ah bir gelseydin sinem sarı Şiir, sinem sarı

yaralarım sızım sızım sızlıyor öyleki Ne el değiyor ne de tabip Yakıp kavuruyor hasret ateşi Gelseydin ne olur görseydin keşke Ne vardı ki bu acılara benim borcum Neydi böyle yakamı bırakmaya tövbeli gibi hasretmiydi içimi kanatan,yoksa aşk ateşimi

bir görünüp bir kaybolmasımıydı içimde yarım kalan sızı Varlığımıydı acıtan canımı, yoksa hiç olmamasımı bir görünüp bir kaybolmasımıydı içimde yarım kalan sızı Bir görünüp bir kaybolmasımıydı içimde yarım kalan sızı Hiç acımamışmıydın sen, hiçmi yüreğin yanmamıştı Bu yaralı ceylan ne eder dememişmiydin sana bu kadarmı yabancı bu kadarmı eldim,

inlemedik günüm,ağlamadık gecemmi var benim Bilemedim neyin diyetiydi bu yaşadığım Ahh bir gelseydin, gelseydin de bir görseydim Bir kez olsun sana sarılıp sadece kokunu içime çekseydim ve ben öyle ölseydim yarrr, beni sensiz sevdanla gömseydin İnlemedik günüm,ağlamadık gecemmi var benim inlemedik günüm,ağlamadık gecemmi var benim

senin ağrın öyle ağırdıki Bilmiyorsun daha dün kalbim, yüreğim çok ağrıdı da Hiç üzülmedim, ağrıyı düşünmedim bile çünkü yarr senin ağrın öyle ağırdıki sanki dünyayı taşıyor yüreğim Kalbimde ondan yoruldu, ne kadar ağırmış sevgin yüreğimde yar Her yeni güne acaba diye bin ümitle uyanıyorum Güneşin doğmasını bekliyorum,ufka dalıyor gözlerim Seni belki gelir diye, ne olur gelseydin yar ahh bir gelseydin Hem ben sensiz bir kez olsun gülemedim

senide sevgimle sulasaydım son gözyaşlarını silmek için Biliyormusun senin adına menekşe dikmiştim Bir açtıki sorma hemde mor menekşe Ahh bir gelseydin yar sende açsaydın yüreğimde Sende güneşe baksaydın benim gözlerimde senide sevgimle sulasaydım büyütseydim sevda çiçeğimi Ne vardı böyle bağlayan seni, düşmanmıydık sanki Ben düşmanımda olsa giderdim yanına son kez Yüreğini rahatlatmak için elinden tutardım son gözyaşlarını silmek için

bir bilseydin gelseydin yar. belkide sen haklısın gelmemekle sevmemekle yinede son arzumdu yar korkularını yenseydin Ahh bir gelseydin bir gelseydin yarr Sevdasına kurban olduğum,canımı canına yasladığım Gözyaşlarımda yıkanıp,yüreğinde kaybolmak için bir bilseydin gelseydin yar. Hazırlayan: leventkarakas44@hotmail.com Yazarı: sinem sarı