Tlg tolgavan@yahoo.com 02.05.2005.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Metin Gönderen:Erdem Usul
Advertisements

KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
HAYAL BU YA... Bazen sensizliği düşünüyorum gecenin ıssız o iç ürperten zifiri karanlık sessizliğinde Aniden irkiliyor tüm vücudum . Birden yaşlanıyor.
ASIL EKSİKLİK Asıl eksiklik, eksik olduğumuzu düşünmekti. Asıl eksiklik, çareyi başkasında aramaktı.
ARALIK 2007 SEVDİĞİN KADARDIR ÖMRÜN.
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer... Dayanılması o kadar da zor.
AŞK YARASI SESLİDİR.
Kırk Satır.. Ziya Levent Topçuoğlu.
Tanrı, melek ve bebek:.
Benim biricik Canım Babacığım
Ilk göz ağrım.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
ADIN VE HAYALİN Bir adın bir de hayalin kalmış meğer aklımda Sen gideli hep ağlar oldum pencerenin başında, Hani seninle bu pencereden kar yağışını seyretmiştik,
Yalnız Olanlara; Müşfik KENTER‘ den...
Yazı ve çizim: Zikrullah KIRMIZI 2010
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
Türkiyenin en büyük mail grubu
İngilizceden çeviri : Orkideler İngilizceden çeviri : Müzik: Autumn Rose.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
Yıktın Mavi Hayallerimi
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
MURATHAN MUNGAN’ DAN.
SUSARAK Güneş altında söylenmedik söz yokmuş.. Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi.. Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz.. Bende söylenmişleri.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
Yaşanan tüm güzel anlar bitmiş meğer gözünde…
C A N I M Y A N I Y O R. Dağhan H O S T A ŞİİR Slayt Edebiyatcim.com
AŞKLaRıM.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Hülya Büyüköner Cansıla
tövbe fatih5245 Google Grup Seslenme ardımdan gidiyorum Siyahlar içinde ayağım çıplak.
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
Yürekten gelir hani Duygular. Satırlara dökmek istersin
SENDEN GİTTİM Slayt otomatiktir kendi haline bırakınız
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Uzun İnce Bir Fasulye.... Seslidir... Yazar..: Çınar Alişan Yılmaz
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
YAĞMURLA GELEN MAZİM Birol Yiğit.
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HASRETİM SANA ....
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
BIRAK GEL HER ŞEYİ BEN KAÇIP GİTMEYE HAZIRIM
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
BiR GüN.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
Bir bedende atan kalp gibiydik!
MERHABA… BEN SEVGİLİN... AŞIK OLDUĞUN.. SEVDİĞİN..
MEÇHUL54 SELAMLAR.
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
GiTTiĞiN YeR.
SEVİLDİM DÜŞÜN, NİCE GÜNLER GEÇECEK ARADAN NİCE YILLAR GEÇECEK DÜŞÜN FARKINDA BİLE OLMAYACAKSIN NASIL BİR GİRDABA DÜŞTÜĞÜMÜZÜN ALTIN SARISI SAÇLARIN AK.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
Yürekten gelir hani Duygular. Satırlara dökmek istersin
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
SeNDeN SoNRa.
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
“Şikayetname” Elif Keskin. Hiç olmazsa eskiden,arada bir uğrar, Hal,hatır sorarlardı, Hani yasak savmak kabilinden diyelim, Senden sonra evin yolunu unuttu.
FOTOĞRAF: MR.CAN AKIN Bugün İstanbul’da hayat bir başka Sevgililer, aşıklar kıskandıramıyor beni! Sevmiyor deniz, görmüyor gökyüzü, Beni ve sevdiğimi.
Balıkesir Parkında ( Hatırla Sevgilim) CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim,kelepçede,
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, can paramparça... Ve elerim kelepçede,
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Sunum transkripti:

tlg tolgavan@yahoo.com 02.05.2005

Seni sana bırakıyorum ve bu gece terk ediyorum bu kenti. Kendimde darbeler yaptım sana karşı. Yıktım kalbime olan egemenliğini, yaktım artık aşkımızın gemilerini dönmemek üzere geri. Ne sen kaldın aklımda nede o gülüşün. İstemiyorum benim sevdiğim gibi beni sevmeyen sevgiliyi.

Seni ne kadar sevdim bir bilseydin, ama bunları şimdi değil de ben seni bende bitirmede önce bilseydin. Ben anlatmaya çalıştım sen kaçtın, ben göstermeye çalıştım sen gözlerini yumdun. Boğulurdun sevgimin yoğunluğundan. Al şimdi sana bom boş bir hayat bırakıyorum. Doldur doldurabilirsen o boşluğu. Ama yine de dualarım mutlu olman için.

Bir bak geriye ne bıraktın. Artık serseri olmuş bir sevgili. Ama sen zaten hiç sevmedin ki, ya da ben anlayamadım seni. Kendimi suçluyorum farkındaysan senden nefret etmemek için. Ne olursa olsun nefret etmek istemiyorum senden sadece usulca ve sessizce git hayatımdan. Beni bana bırak kendim ile baş başa. Ne eski günler kalır aklımda nede sen.

birde senin gidişin çok ağır gelir bana. Bu kadarını kaldıramam ben. Hayır hayır gitme ben gidiyorum ya zaten birde senin gidişin çok ağır gelir bana. Bu kadarını kaldıramam ben. Zaten paramparça olmuş, boydan boya bölünmüş içim. Yanımdayken yokluğuna sözüm geçmiyor ki.

beni bir daha göremeyeceksin belki de, bir daha kokumu duyamayacaksın, Bak bunları iyi oku: beni bir daha göremeyeceksin belki de, bir daha kokumu duyamayacaksın, gözlerime bakamayacaksın, ellerimi tutamayacaksın, dudaklarımın tadını alamayacaksın. Belki bunların sende bir anlamı yoktur. Zaten sende bir anlam kazansaydı ben gitmezdim buralardan. Ben aşkı gözlerinde yaşamayı seçtim artık gözlerini kalbime çizdim. Onları hatırlayacağım sadece onları seveceğim.

Gitmeye korktuğumuz bir yer var ya hani işte oraya. Ve artık gidiyorum. Gitmeye korktuğumuz bir yer var ya hani işte oraya. Sen uyu usulca ben sadece son kez sana bakıp gidiyorum bilinmezliğe, saçlarının kokusunu içime çekip derin bir nefesle son damla gözyaşımı akıtıp karşında sen görmeden öylece gidiyorum geriye dönmemek üzere.

Elveda bebeğim. Bunu da unutma!... Az sonra uyanacaksın olmadığımı fark edeceksin beni arayacaksın yüreğinde, oralarda olduğumu bileceksin ama bulamayacaksın beni. Beklide ağlayacaksın kadere sitem ederek ama çaresiz kalacaksın. Beklide zaman geçince beni unutacaksın, Bir şeyi bil ama! Seni benim kadar seveni bulamayacaksın! Bunu da unutma!... tolgavan@hotmail.com