92 yaşlarında,kısa,çok iyi görünümlü,görünümüne aşırı derecede önem veren bir adam,bugün yaşlı insanların evine taşınıyor. 70 yaşındaki karısı yakın geçmişte.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Araç lastiği Güvenliği
Advertisements

Balık Pasaportu Hatice Kütük 2008
AMAZING STRIPED ICEBERGS Ş A Ş I R T I C I Ç İ Z G İ L İ B U Z D A Ğ L A R I.
Baba, itiraz eder, Olmaz öyle çok dost, Hakikisi belki bir, belki iki, Fazlasını bulamazsın gerçek, hakiki...
Başkalarını affettiğimizde
Bir şeyler mi rahatsız etti? Bir problemin mi var…?
KAİNATIN NERESİNDEYİZ?
kıymetli bir hazinedir...
BİR HAYAT REHBERİ! BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız! ♫ Lütfen sesi açınız!
Bir şeyler mi rahatsız etti? Bir problemin mi var…?
değerli bir hazine !... Arkadaşlığın ...;
En iyi biçimde yaşlanmanın gizemi Türkçeleştiren: Onur AYANGİL
Başlamak için tıklayın. 92 yaşlarında, kısa, çok iyi görünümlü, görünümüne aşırı derecede önem veren bir adam, bugün yaşlı insanların evine taşınıyor.
Bu India’dan gelen TANTRA.
Meksika'da Inka tapınaklarına ç ıkmak isteyen Avrupalı bir grup arkeolog, birka ç yerli rehberle yola koyuluyor. Dağın tepesindeki tapınaklara giden uzun.
Birşeylermi rahatsız etti?
013456… NUMARALAR Bizim, kullandığımız sayılar, (1, 2, 3, 4,...) Romen rakamlarıyla (algoritmalarıyla) (I; II; III; IV;...) farkını anlatmak.
HER GÜN BAYRAM Zamanla anlıyor insan:
“ Hayatın Ortağı Olmak …” ''günümüz ergenleri” ile erişkinler arasındaki uzaklık daha da artacaktır. Günümüzün ''ergen dünyası'' nı, bu dünyada geçerli.
Hayatta, birinin eksikliğini hissettiğimiz
Hiç kimse geri dönemez ve parlak geçmişini geri getiremez. Ancak şu andan itibaren herkes yeni bir başlangıç yapabilir ve parlak bir sona ulaşabilir.
STRES TEPKİLERİM Kazanım:*Stres durumlarında kullandığı tepkileri etkililiği açısından değerlendirir. 11. Sınıf 67 nolu kazanım etkinliği *Bu etkinlik.
Mutlu olmak için atılacak 10 adım
Ali Barsal 5N 1K Anne ne çok soru soruyorsun aklım karıştı ya…
Dünyanın Bütün Renkleri Bir Araya Toplanmışlar ve Hangi Rengin En Önemli En Özel Olduğunu Tartışmaya Başlamışlar:
Bir dilim pasta ya ne dersiniz?
Ben senden önce ölmek isterim. Gidenin arkasından gelen
Zekat, Hac ve Kurban ibadeti
Bu Slayt gösterisi www. varolmak. com sitesi tarafından hazırlanmıştır
ZAMAN....
PROBLEM ÇÖZME VE TEKNİKLERİ
MATRIX memory REIMPRINTING
Tokadı yiyenin canı acır ama bir şey söylemeden kuma şöyle yazar:
AHLÂK ÜZERİNE SÖZLER.
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
Hayattan Anlar   Hayatınızda bazı anlar vardır Birini öylesine özlersiniz ki rüyalarınızdan çıkarıp ona sarılmak istersiniz!
VOTED THE BEST OF THIS YEAR (Rivayete göre 2009 yılının en iyi e- postası seçilmiş)
Hiç bitmeyecekmiş gibi görünen zamanın herkes için
Bir şeyler mi rahatsız etti seni? Yoksa bir problemin mi var…?
Birşeylermi rahatsız etti? Bir problemin mi var…?
Bu sabah kalktığında...sana dikkatle baktım...bana konuşmanı umdum....
EFT TEKNİĞİ UYGULAMASI GEÇMİŞİ YENİDEN YAZMAK
En son ne zaman ağladınız? Hıçkıra hıçkıra kendine engel olmadan utanmadan sıkılmadan başkalarından gizlemeden en son ne zaman ağladınız? Gözlerinize dolan.
CEYHUN YILDIZ 7/C&955 KONU:VARLIKLAR ALEMİ.
çılgın türkler kitabından bir alıntı..
En hızlı koşan aslandan daha hızlı
© 2012 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Kişi ekleme Kişiler listeniz iletişiminizi basitleştirir ve sizin için en önemli kişilerin uygunluğunu.
MERHAMET ŞEVKAT FEDAKARLIK
FEDAKARLIK.
BİLGELERİN GÖZÜYLE YAŞAMA BAKIŞ Waltz of the butterfly.
SINAV KAYGISI Sınavlarda bazen kalbimizin hızlı hızlı çarptığını ve aşırı terlediğimizi hissederiz ancak bu çok nadir görülen, çözümü basit olan duygu.
1. Allah Sevgisi.
Vücudumuzdaki Kimyasal Reaksiyonlar
Bir problemin mi var…? Bir şeyler mi rahatsız etti?
BİLDİĞİMİZ GİBİ ÜLKEMİZDE DAHA BİZİM YAŞIMIZDA VEYA BİZDEN KÜÇÜK ÇOCUKLAR EVE GELİR GETİRECEK DÜŞÜNCESİYLE HENÜZ DAHA ON YAŞ VE CİVARINDAYKEN ÇALIŞTIRILMAKTADIR.
OLUMLU DÜŞÜNCE NEDİR? Hayatın her alanında, bizi her konuda etkileyen aslında bizim olaylara nasıl baktığımızdır. Şunu unutmamak gerekir ki; meydana.
İNSAN ÜZERİNE… İnsanları inandıklarından vazgeçirmek, onları bir şeye inandırmaktan daha zordur. Hz. Muhammed.
KIRMIZI ÇİZGİ Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Hayattan Anlar   Hayatınızda bazı anlar vardır Birini öylesine özlersiniz ki rüyalarınızdan çıkarıp ona sarılmak istersiniz!
NUMARALAR … 5.
AHLÂK ÜZERİNE SÖZLER.
Bu India’dan gelen TANTRA.
Ebedî Şehir’de bir gece ve bir sabah… (Sesi açınız)
Yaşlı Bilge Adam Başlamak için tıklayın..
Bir şeyler mi rahatsız etti? Bir problemin mi var…?
Bir şeyler mi rahatsız etti? Bir problemin mi var…?
Birşeylermi rahatsız etti? Bir problemin mi var…?
SLAYT.
değerli bir hazine !... Arkadaşlığın ...;
Sunum transkripti:

92 yaşlarında,kısa,çok iyi görünümlü,görünümüne aşırı derecede önem veren bir adam,bugün yaşlı insanların evine taşınıyor. 70 yaşındaki karısı yakın geçmişte vefat etmiş ve evini terketmek zorunda kalmış. Huzur evinin lobisinde birkaç saat bekledikten sonra,odasının hazır olduğu söylendiğinde nazikçe gülümsüyor.

Asansöre doğru yavaşta bastonunu kullanarak yürürken ona küçük odasını tasvir ediyorum ve pencerede asılı olan ve perde görevi gören bir kağıttan bahsediyorum. -”Bunu çok sevdim” diyor ,eline yeni bir oyuncak verilmiş 8 yaşındaki bir çocuğun hayranlığı ile.” -”Bay A.İhsan,odayı henüz görmediniz,bir saniye bekleyin,neredeyse vardık.

-”Bunun onunla bir alakası yok” diye cevap veriyor. “Mutluluk ilerisi için seçtiğim bir şey.Odayı sevip sevmemem mobilyalara bağlı değil,yada dekorla-daha ziyade onu nasıl görmeye karar verdiğime bağlı.” -”Zihnimde odayı karar verdiğim zaten karar verilmiş durumda.Bu her sabah kalktığımda verdiğim bir karar.”

“Seçebilirim.Bütün günümü yatakta bedenimin artık iyi çalışmayan kısımlarından kaynaklanan zorlukları sayarak geçirebilirim,ya da hala düzgün çalışan kısımlar için Allah (c.c)’a şükrederek uyanabilirim.”

“Her gün bir hediyedir,ve gözlerimi açabildiğim sürece ,yeni güne ve hayatım boyunca yaşadığım bütün anılarıma konsantre olacağım.” “Yaşlılık bir banka hesabı gibidir.Yaşam yolunda yatırdıklarını daha sonra geri çekersin.”

Yani sana öğüdüm şudur ki,hatıralarının banka hesabına yatırabildiğin kadar mutluluk yatır. Hala doldurmakta olduğum banka hesabımı mutlu anılarla doldurmaktaki payın için sana çok teşekkür ederim.

Mutluluk için bu ana noktaları hatırlayın. 1-Kalbinizi nefretten arındırın. 2-Zihninizi endişelerden arındırın. 3-Basit yaşayın. 4-Daha fazlasını verin. 5-Daha azını bekleyin.

İsterseniz bu mesajı başkalarına gönderin…Bu basit doğrularla birbirimize dokunmanın ve dünyaya iyiliği yaymanın yoludur.Kim bilir sonucunda bir mucize olabilir.

Üye Olmak İçin Tıklayınız.. Slaytlar,ilginç ve komik resim,videolar,hikayeler,diziler, sanatçılar ve daha fazlası Türkiye’nin Bilgi Deposu Tr-Cafe Mail Grubunda Aradığınız Her şey Bir Tık Kadar Uzağınızda.. Tr-Cafe Mail Grubuna Üye Olmak İçin Tıklayınız..