BAHAR GETİRDİM SANA Bu yazının bana ulaşmasını sağlayan

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 BEKLENTiSiZ SEVMEYi DENEDiNiZ Mi?
Advertisements

KELEBEK VE ÇİÇEK.
Beni hatırlamak için
Baba, itiraz eder, Olmaz öyle çok dost, Hakikisi belki bir, belki iki, Fazlasını bulamazsın gerçek, hakiki...
Hazların peşinde koşmaktan Nice tükenmiş sevdalarda, G ö n ü l h i ç y o r u l m a d ı s e v m e k t e n v e " s e n i s e v i y o r u m " d e m e k t.
AŞK YARASI SESLİDİR.
(Gösteriyi lütfen kendi akışında izleyiniz)
kısa dönem askerlik gibi kısa sürmesinin nedeni herhalde bu.
A ş ka Ayıp Müzik : Bert Keampfert ( Tenderly ) Günümüz insanı aşka aşık, aşığa değil...
Kan rengi , kıpkırmızı güllere bayılırdı... Zaten onlarla adaştı...
Lütfen sesi açıp Tıklayınız..
AŞK AYAKKABI GİBİDİR CAN DÜNDAR. AŞK AYAKKABI GİBİDİR CAN DÜNDAR.
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç t ı ğ ı Z a m a n 2
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
KELEBEK VE ÇİÇEK.
PAMUK PRENSES YEDİ CÜCELER
ARKADAŞIM BADEM AĞACI ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
YAŞAMI ERTELEMEK Tanımasam bile üzülürüm Yitirilmiş ümitlere...
ÇOCUK MASALLARI HAZIRLAYAN: SİBEL KIRMACI
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
GÜL'E DAİR ....
ANNEM SEN BENİM BİTANEM CANIM ANNEM GÜLKOK ULU BAHAR YELİ ANNEMSİN
Aşk ve Evlilik Geçişler İçin Tıklayınız Tasarım: magirbas ©
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi
Adam ve hayattaki tek arkadası olan köpeği
Size de olur mu bilmem ; her ölümün ardından yaşamın peşine düşerim ben... Yakın bir dostu toprağa verir vermez, kabrinin çiçekleri kurumadan daha, ihmal.
SEVİLMEK İÇİN 6 YOL GÜLÜMSEYİN İSİMLERİ HATIRINIZDA TUTUN
YAŞ OTUZBEŞ.
Tlg
ANNELER GÜNÜ... Anneler günü Mayısın 2.Haftası
GÖRSEL YANSIMALAR ‘’insanların Gözlerinin rengi hep farklı olsada gözyaşlarının rengi hep aynıdır’’; şehirler ülkelerde öyledir…
Hülya Büyüköner Cansıla
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
Gözlerin, En çok körkütük gözlerin devrilir ve Uzun uzun susardı
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
HERCAİ Çok uzun yıllar önce iki kır çiçeği birbirlerine aşık olurlar. Her bahar diğer çiçekler gibi onlarda açıp güneşe merhaba derler. Fakat bir bahar.
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Öyle bir yaşam sürdür ki; Yazanı bilinmiyor...Hazırlayan: Koray K.
MEVLANA YOLUNDA ARALIK 2010 KONYA
ZAMİR (ADIL).
Değerli Dostlar, 2010 yılının bahar belirtilerini fazla gecikmeden yollamak istemiştim. Bazı koşturmalar ve iş seyahatlerim araya girince maalesef yine.
Maaş Teoremi.
1. Aşağıdaki altı çizili sözcüklerden hangisi soyut değildir
ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... ARKADAŞIM BADEM AĞACI SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN.... SENİ KANDIRIR HAVALAR.
Bu sunumumu “Yoldan çıkmak istemeyenlere” ithaf ediyorum... Feridun ÖZHAN
TAKILMALI OLTANA MUTLULUK Yok etmeli kurutmalısın tüm acıları kalbindeki noktada, Ümitle dağıtmalısın heyecanını bedenine, her dokuna Uzaklaşmalısın her.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
ÇATLAK KOVA. Hindistan’da bir sucu, boynuna astığı uzun bir sopanın uçlarına taktığı iki büyük kovayla su taşırmış Kovalardan biri çatlakmış Sağlam olan.
TUTUNMAK Birinci Bölüm.
Dalga ile kıyının aşkını bilir misin?
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
Haftanın hangi 2 gününü kafana hiçbir şey takmadan yaşamalısın? "Cumartesi-Pazar“ dediysen, yanıldın.
GiTTiĞiN YeR.
Bugün...
Bir bilge adam öğrencileriyle otururken demişki;"Gece ile gündüzü nasıl ayırt edersiniz? Tam olarak ne zaman karanlık başlar,ne zaman ortalık aydınlar?"
adım an bugün Beni sev Hep hayaller kurarak geçiyor zaman
Hz. Peygamber (s.a.v) şöyle buyurmuştur:
Küçük kız babası ile ormanda yürüyüş yaparken, ayağı takılıp yere düşüyor. Can acısıyla "Ahhh" diye bağırınca ilerideki dağın tepesinden "Ahhh" diye bir.
HAYAT CAN DÜNDAR.
Yüküm ağır,çok yorgunum, Gel birde sen yorma! Olan oldu giden gitti,
SESLİDİR İZMİRDE KADIN OLMAK Örselenmeden çocukluğu, genç kızlığı yaşamakmış... Nereden bilebilirdim bunun bir ayrıcalık olduğunu? Sanırdım ki, Tüm.
DEĞERLER EĞİTİMİ MAYIS-HAZİRAN
HAZIRLAYAN: HACİ ÇEVİK
İSKENDERUN SAHİL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ.
Mutlu olmak için atılacak 10 adım Bitki büyütün, sevdiklerinizle sohbet edin, her gün kahkaha atın basit yöntemle mutlu olunabileceğini kanıtlayan.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
Bir  efsane... .
Sunum transkripti:

BAHAR GETİRDİM SANA Bu yazının bana ulaşmasını sağlayan abim sdneyli Selim’e sonsuz teşekkürler… Canım abiciğim iyi ki varsın BAHAR GETİRDİM SANA Can DÜNDAR

Mevlana.. “Neyi arıyorsan sen, O’sundur” der Zulmün peşindeysen zalimsin, aşkı arıyorsan aşık... Elinden tuttuğumuz her sevgili, bizi sürükleyip,kendi iç dünyamızın derinliklerinde bir keşif gezisine çıkarır. Her ilişki, benliğimizde bir kazıdır aslında, her sevda ruhumuzun bir başka yüzü... Her aşkta kendimizi ararız, o yüzden bulduklarımız benzerimizdir.

Her camda, farklı bir renginiz vardır; her şekilde sizden bir parça... Resimlerini yan yana koyun sevdiklerinizin ve dikkatle bakın yüzlerine, onların suretlerinden kendi yüzünüz bakacaktır size... Aşk denilen kaleydoskobun buzlu camına gözünüzü dayadığınızda,binbir cam rengarenk ışıklar saçarak döndüğünde,her seferinde bambaşka şekiller ördüğünü görürsünüz. Her camda, farklı bir renginiz vardır; her şekilde sizden bir parça...

beğendiğiniz her kadın farklı ruh hallerinizi ele verir; Aşklarınız hülasanızdır. Sevdiğiniz her adam, beğendiğiniz her kadın farklı ruh hallerinizi ele verir; arada bir çevirdiniz mi kaleydoskobu, cam paralar yer değiştirip yeni şekiller alır; hepsi siz...

Yoksa halâ bir sevdiğiniz, O henüz kendinizi bulamadığınızdandır... Sevgilinizin gözlerindeki dolunay, sizdeki ışığın yansımasıdır aslında; dilindeki sizin ilhamınız, tenindeki sizin yansımanızdır. Yoksa halâ bir sevdiğiniz, O henüz kendinizi bulamadığınızdandır...

Aşk, narsizmdir. Sevda, çevrildikçe içinizin farklı ışıklarını yakan eğlenceli bir kaleydoskop gibi başımızı döndürüyor. Ve biz, hep baharı takip ederek dünyayı gezen bir gezgin gibi içimizdeki eski baharları arıyoruz.

hayran hayran... Narcissusu’u bilirsiniz; Öyle heybetli ve güzelmiş ki, bakmaya dayanazmazmış kendine... Gün boyu ayna karşısına geçip kara gözlerini, incecik burnunu, dar kalçalarını, kıvırcık saçlarını seyredermiş hayran hayran...

Bir gün ırmak kenarında gezinirken, sudaki yansımasına ilişmiş gözü. Uzanıp, iyice bakmak istemiş. Tam gördüğünde kendisini, dengesini kaybedip düşüvermiş ırmağa, kapılıp gitmiş suya...

Yeryüzünün en güzel insanının unutulmaması için O’nu öldüğünü duyan Tanrı, unutulmaması için O’nu her bahar açan gözel kokulu bir çiçeğe dönüştürmüş, Narcissus, nergis olmuş. Kıssadan hisse, benden size tavsiye, taze bir nergis verin bugün sevgilinize...

“Bahar getirdim sana” deyin. Baharın elinizde olduğunu unutmadan.. Sonra da, nerede baharsa mevsim, rotasını oraya çevirip içinizdeki eski baharlara koşan bir gezgin gibi “Bahar getirdim sana” deyin. Baharın elinizde olduğunu unutmadan..

bir çiçeğe dönüşmeyin... dikkat edin de hayran olup düşmeyin... Gözlerindeki ırmağa baktığınızda kendinizi göreceksiniz; dikkat edin de hayran olup düşmeyin... Düşüp bahar kokulu bir çiçeğe dönüşmeyin... ygurler2002 yahoo.com 24.12.2005 Diğer byEFSaNE PPS Sunum dosyaları için TIKLAYIN