Emin misin? Yağmurun bir gün kesilmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyârdan diyâra gezdiren rüzgârın.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
YUNUS EMRE ANMA GÜNÜNE HEPiNiZ HOŞGELDİNİZ…
Advertisements

Bunu okursanız iyi olur
CAN DOSTUM SERÜVENDİR YAŞAMAK; NE GETİRİR, NE GÖTÜRÜR BELLİ OLMAZ,
NÂT-I ŞERİF.
“selamı veren eman verir; selamı alan selamette olur” der ve
SENİ SEVİYORUM Oyhan Hasan BILDIRKİ Sesli İzleyin.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
YAPRAKLARIN PEŞİNDEN AĞLAYAN ADAM!!!
LÜTFEN SESLİ İZLEYİNİZ...
16 Mayıs :16:52 VURSAYDIN KELEPÇEYİ Bu ikindiyi beklemeye ne gerek vardı Gelmişken tutup elimi kenetleseydin Gelmişken tutup beni esir etseydin.
Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde, yavaş yavaş güneş batmaya hava kararmaya başlar. Karanlık iyice çöker köyün üzerine. Evlerden birinde bir kadın.
1- İki kanadı , birde küçük gagası var . Cik cik deyip durmadan uçar..
İSTANBUL 'da Gün Doğumu Tayfun AVINCA.
SENVURDUNDABENSENVURDUNDABEN ÖLMEDiMMİÖLMEDiMMİ Rüzgarda hasretinle ne ateşi yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Mahpusta gün, çölde SU,
S E N V U R D U N D A B E N Ö L M E D i İ.
Gönül gözüyle baksan göreceksin şaşırma
Dostluğa Dair Sesli İzleyin.
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
DEĞERLERİMİZİ YAŞATIYORUZ, DEĞERLERİMİZİ YEŞERTİYORUZ!
Türkiyenin en büyük mail grubu
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
Kıl Beni Ey Namaz !.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Emin misin? Yağmurun bir gün kesilmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyârdan diyâra gezdiren rüzgârın.

İSTANBUL ŞİİRLERİ.
CAHİT KÜLEBİ Hayatı Sanatı Eserleri Seçme Şiirleri.
Can Baba’nın anısına, saygıyla...
TÜRKÇECİNİN AŞKI Sevgilim( ) Zamirlerin isminin yerini tutamayacağı bir gecedeyim( ) Her şey karanlık ve darmadağın. En kral yapıbilimci gelse yine de.
Ömer Hayyam Rubailer BÖLÜM-2
TEST – 1.
Yaşanan tüm güzel anlar bitmiş meğer gözünde…
ALMAZ.
GİTME VAKTİ Şiir: Emine TOKGÖZ.
AŞKLaRıM.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Yağmurun bir gün dinmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyardan diyara gezdiren rüzgârın bir gün duruvermeyeceğinden.
Hülya Büyüköner Cansıla
Geceydi seni bana taşıyan. sen geceye yakındın, bende sana..
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
ANNECİĞİM.
FARKINDA MISIN? ''Siz insanlar için çıkarılmış en hayırlı bir ümmetsiniz, iyiliği emreder, kötülükten vazgeçirmeğe çalışırsınız.. Çünkü Allah’a inanıyorsunuz.”
V a z g e ç t i m.
CÜMLEDE ANLAM.
G E N Ç H O Ş S A D A “Geleceğe Güvenle Bakabilmek için” DÜNYA, DURAKTIR… Siz hiç hayatınızda otobüs terminalinde bekleyen bir insanın oturmak için çarşıdan.
Bilesin Dedim Hiç sevmedim seni şehir, hiç ama hiç. Ne ışıklarını, ne gökyüzünü, ne yağmurunu, gökkuşağını bile.
Hangi cümlenin yüklemi isim tamlamasıdır
S E N V U R D U N D A B E N Ö L M E D i İ.
Berat Kandiliniz mübarek olsun. Sunu ve Müzik : Vasfi Ayaz
Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Izdırabımın sırrı kördüğüm bilmecede Hatıralar tutuşur alevden bir gecede Üşüyorum Kan sızar yüreğimden halimi bilmez fertler Kambur üstüne.
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
Kendini tanıyınca; ağaçları, kuşları tanırsın, sonbaharları, altın sarısı yaprakları, uzaktan gelinliği giymiş kızlara benzeyen, karlar düşmüş dağları,
Kaç gece yatağımda uykusuz, Bir o yana, bir bu yana dönüp durdum.
GiTTiĞiN YeR.
Elinin arkasında güneş duruyordu
ZORUMA GİDİYOR.
KRAL VE HALKI. Yıllar yıllar önce çok güzel bir ormanda kral ve halkı yaşarmış.
Dostluğa Dair Sesli İzleyin.
Atasözleri.
1. Allah Sevgisi.
Bunu okursanız iyi olur. Bir şey kaybetmezsiniz....
Karanlık bir geceye doğan aydınlıktın sen,
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
Tel: işte gidiyorum İşte gidiyorum... Karşılıksız bir aşka kurban ettim ömrümü! İşte gidiyorum, Toprak alsın benim de bu hazin öykümü...
Bırakta Gözlerinde Ölüp Gideyim
Emin misin? Yağmurun bir gün kesilmeyeceğinden,
Sunum transkripti:

Emin misin? Yağmurun bir gün kesilmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyârdan diyâra gezdiren rüzgârın duru vermeyeceğinden?

Emin misin? Hep atan yüreğinin duruvermeyeceğinden, gören gözünün hep göreceğinden, duyan kulağının hep duyacağından?

Emin misin? "Ben olmazsam olmaz" dediğin işlerin asla sensiz yapılamayacağından, sen olmazsan dünyanın duruvereceğinden, seslendiğinde titrettiğin sandığın şu dağların hep emrinde olacağından?

Emin misin? Sana uzanan ellerin hep yanında olacağından, yüreğini verdiklerinin bir gün sırtlarını dönüp gidivermeyeceğinden?

Emin misin? Emaneti bir gün sahibine gönül rahatlığıyla verebileceğinden, gönlünün içindeki putları bir bir yıktığından, mahşer günü utananlardan olmayacağından?

Emin misin? "Cennetlere götürün beni” dediğin yolda giderken arkada gözü yaşlı bir gönlü kırık bırakmadığından ve o gönlün seni Hakk divanında tutmayacağından?

Emin misin? Dağların, taşların, semâların bir gün senin arkandan ağlayacağından. Nefs ve şeytana hadlerini bildirdiğinden?

Emin misin? Elest meclisinde imzaladığın anlaşmaya bir ömür sadık kalabildiğinden, Allah (cc)'ın sevdiğini sevip, O'nu bütün kalbinle sevebildiğinden?

Emin misin? Boynuzsuz koyunun boynuzlu koyundan hakkını alacağı o günde; balıklardan kuşlara, ağaçlardan güneşlere üzerindeki mesajları okuyup anlamadığın yaratılmışların senden şikâyetçi olmayacağından?

Emin misin? "Sana bugünü haber veren ve hazırlık yapmanı öğütleyen bir uyarıcı gelmedi mi?" ilâhî beyanına maruz kalmayacağından?

Emin misin? İhlâsla büyütüyorum dediğin amel ağacına, gösteriş, kibir, gıybet ateşlerinden bir kıvılcım dahi bulaştırmadığından?

Emin misin? İlahî rızayı uzaklarda ararken, yanı başındaki yetim çocuğun gözlerindeki ışıkta,okşamayı bekleyen saçlarında saklı olmadığından?

Emin misin? Sana hep açık duran ilâhî kapıların bir gün kapanmayacağından ve şaşırıp kalmayacağından?

Emin misin? Ebedî kurtuluş reçetesinin çöllerde kalmış şu kurak gönüllere taşıyacağın suyla yazılmayacağından? Karanlığın içinde kaybolup giden çığlıkları duyabildiğinden, yüreğindeki ışıktan başkalarına da verebildiğinden?

Güzel bir hayat yaşadığından, yapabileceğin her şeyi yaptığından? Emin misin?

Eser: Alıntı Sunu: Ahmet Yordam www.yolyordam.com Bütün bunlar için bir daha fırsatın olacağından? Sahi emin misin? Eser: Alıntı Sunu: Ahmet Yordam www.yolyordam.com