Keşke tanımasaydım seni Omuzlarıma bu kadar yük binmezdi o zaman Gözlerim ağlamayı bilmezdi O kadar sık kalbim çarpmazdı böyle delicesine, Benim de.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
CAN DOSTUM SERÜVENDİR YAŞAMAK; NE GETİRİR, NE GÖTÜRÜR BELLİ OLMAZ,
Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan, Güneş kucağındadır, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür, Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın.
Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan, Güneş kucağındadır, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür, Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın.
…Bu sunuda anlatılan olaylar gerçekten yaşanmıştır…
Kokun hasretimin özlemin ızdırabı gibi sardı
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
ESKİDENDİ ÇOK ESKİDEN.. Murathan Mungan
HAYDİ BAKALIM ŞİMDİ BİLMECE ZAMANI…
Üçüncü şahsın şiiri Atilla İlhan.
ARKADAŞIM BADEM AĞACI ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
Acıyla çaldı kapının tokmağı Duruma anlam veremedim yavrum... Hepten çözüldü dizlerimin bağı Kalkıp açmaya varamadım yavrum... Güngören'de gün, göremedim.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Ali YAŞAR Şiir, Ali YAŞAR ‘ın DELİ IRMAK isimli kitabından alınmıştır… Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
aynı anda aynı sessiz geceye doğru “içim sıkılıyor” demişizdir …
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
Içimdeki sevda çiçeklerimi soldurdular anne soldurdular gülen yüzünü kızının ayırmazdın bir şey gelmesin kızına diye yanından dizinin şimdi küçük yüreği.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
AyrılıkSen gidince beni terkedince, Herşey okadar değiştiki Sanki dağlar üstüme geliyor Sanki gördügüm,baktıgım her surat seni soruyor, Sanki içime.
Arkadaşım Badem Ağacı Aziz Nesin.
…Bu sunuda anlatılan olaylar gerçekten yaşanmıştır…
Yaşanan tüm güzel anlar bitmiş meğer gözünde…
Kişilik Testi.
AŞKLaRıM.
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
YEŞİM ÇAKIR 8/A 535.
Yağmurun bir gün dinmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyardan diyara gezdiren rüzgârın bir gün duruvermeyeceğinden.
tövbe fatih5245 Google Grup Seslenme ardımdan gidiyorum Siyahlar içinde ayağım çıplak.
GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer. GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer.
ANNECİĞİM.
Aşk: Ölüm kadar masum değil !!!
Seni Seviyorum.
Kendinizi başkasına anlatmayın.
GELMEDİN Gelmedin; son hayalde yanıp yanıp kül oldu Bu deruni kavgada kırılan gönül oldu Şimdi menziller elem; yürek duman; sine çak Devleri mahkum eden.
YAŞAMA FELSEFESİ. Sabırlı ol Açık fikirli ol Sık sık gülümse Özel anların zevkini tat.
Üçüncü şahsın şiiri.
SESLİ İZLEYİNİZ.
KONUŞAN EŞYALAR İyi Seyirler..
Sayfa no yok Cilt no yok Hane no yok
Boya sandığına saklı düşler
BİLMECELER.
Boya sandığına saklı düşler
HASRETİM SANA ....
Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
ORGANLAR KONUŞUYOR Ben olmasaydım, hiçbir şeyi tutamaz ve hiçbir yere dokunamazdınız. Bıcır bıcır yıkanmaya bayılırım. Yumuşacık havlularla kurulanırım.
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
BiR GüN.
Izdırabımın sırrı kördüğüm bilmecede Hatıralar tutuşur alevden bir gecede Üşüyorum Kan sızar yüreğimden halimi bilmez fertler Kambur üstüne.
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
ARKADAŞLIK PROJE SUNUMU
ses düğmesini açabilirsiniz - ilerlemek için mouse’u tıklayınız.
Bazen yıllar öncesine ait bir şeyler takılıverir aklımıza, ya da bir şarkı dolanıverir dilimize….Öyle eskiye götürür ki bizi, bulunduğumuz yeri ve zamanı.
Bahar geldi mi başka şey dinler miyim ?                                                                     Bahar geldi mi başka şey dinler miyim.
ZORUMA GİDİYOR.
Bilir misin yalnızlık ne demek? Bilir misin
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
BENİM ADIM SABAH Bir bebeği koklayınca için ısınıyorsa sevinçten... Bereketli bir tarlada, rastgele bir buğday başağı olmak istiyorsan... Veya bir kum.
BİLMECELER
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
gözkapakları düşünce Gece gözlerine bakardı maviydi giydi ğ i vakit geç olunca gözlerinden uyku akardı o uykuya yatmaz sanki uyku ona yatardı beynine.
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez,
Arkamdan Bir Silah Sesi,
BiLMeZSiN.
Adını duyarım Adını duyarım, ürperirim Bilmezsin sen bunu çünkü ben.
Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu Soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun Ve keşke dediğin bütün güzellikler.
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
K KADER VE BETÜL.
Sunum transkripti:

Keşke tanımasaydım seni Omuzlarıma bu kadar yük binmezdi o zaman Gözlerim ağlamayı bilmezdi O kadar sık kalbim çarpmazdı böyle delicesine, Benim de ellerim sımsıcak olurdu mutlaka Geceleri asla uykusuzluk çekmezdim sabaha kadar Rüyalarım hatta tatlı hayallerim olurdu Duygusuzca düşünmezdim yokluğunda günleri, saatleri hep. Hiç üşümezdim böylesine ölü soğukluğunda Hırsım takip etmezdi beni, kötü kader Kan çanağına dönmezdi gözlerimin ta içi…

Kayan yıldızlardan bende farklı dilekler tutardım, Duyardım, anlardım yanımda konuşulanı, Hayretim bu kadar artmazdı o zaman. Ben de gülerdim zaman zaman, Deniz ve mehtap benim için önemli olurdu. Hele kara saplı bıçak dostum olmazdı sırtımda Güneşsiz dünyamda kavrulmazdı ciğerim Beynim ise böylesine hırçın ağlamazdı…

AKREP Kar yüreğime damla damla vurmazdı. Gözyaşım ruhumu daraltmazdı, benliğimi sıkıştırmazdı. En tiz sesiyle çığlıklar atmazdı göğsüm. Simsiyah yankılar oluşturmazdı uykumda. Saçıma sakalıma bende bakardım. Delicesine bütün gücümle sigaramı çekmezdim. Ya da keşke tanımasaydım seni... Keşke...