BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi 0 256 512 75 90 Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alt tarafı bir fincan kahve deme!
Advertisements

CAN DOSTUM SERÜVENDİR YAŞAMAK; NE GETİRİR, NE GÖTÜRÜR BELLİ OLMAZ,
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
HAYAL BU YA... Bazen sensizliği düşünüyorum gecenin ıssız o iç ürperten zifiri karanlık sessizliğinde Aniden irkiliyor tüm vücudum . Birden yaşlanıyor.
SENİ SEVİYORUM Oyhan Hasan BILDIRKİ Sesli İzleyin.
Merhametsiz karanlıklar içindeyim, Ne zaman güneş doğacak bilmiyorum
AŞK YARASI SESLİDİR.
Gökkuşağı Oyhan Hasan Bıldırki Şiirler Sesli Dinleyiniz.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Türkçe Performans Ödevi
Oyhan Hasan Bıldırki İyi günler diler.
Benim Memleketim Bir Başkadır Havasına suyuna taşına toprağına
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç t ı ğ ı Z a m a n 2
Benim biricik Canım Babacığım
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
16 Mayıs :16:52 VURSAYDIN KELEPÇEYİ Bu ikindiyi beklemeye ne gerek vardı Gelmişken tutup elimi kenetleseydin Gelmişken tutup beni esir etseydin.
ADIN VE HAYALİN Bir adın bir de hayalin kalmış meğer aklımda Sen gideli hep ağlar oldum pencerenin başında, Hani seninle bu pencereden kar yağışını seyretmiştik,
Gönül gözüyle baksan göreceksin şaşırma
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
ANıLaRıM.
Türkiyenin en büyük mail grubu
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
KaDıN.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
Korkmuyorum Seni Sevmekten
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
Aşk muhteşem bir şarkı AŞK MUHTEŞEM BİR ŞİİR....
Mazi Kalbimde Yaradır Sesli Dinleyiniz.
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
AŞKLaRıM.
SENI SEVIYORUM HATICEM
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
BENİ UNUTMA.
Derya… ERKAN İNAY 2010 Sayfayı okuyunca tıklayınız, İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
Hülya Büyüköner Cansıla
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
4/B SINIFININ SEVGİ ÇİÇEKLERİ
Zaman geçiyor her geçen zaman bendeki seni daha çok çoğaltıyor
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Sen Sevdalı Ben Belalı MÜZİK : Sezen Aksu Sen Sevdalı Ben Belalı
BİRLİKTE BİR KAHVE İÇELİM Mİ?
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
Dön Dön Sen Dön Dön Sen gittin gideli yüreğim kan ağlıyor
Oyhan Hasan BILDIRKİ Gökyüzünde bin bir turna şarkılar söylüyor Bu kadar mı özledin beni? Al benden de o kadar Bütün gece dolunayda gözledim seni.
BİR FİNCAN KAHVE ALIR MIYDINIZ?
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
RÜYÂ GİBİ ZAMANLAR Oyhan Hasan BILDIRKİ Dağlar duman duman, başındaki sisleri Ömrümün anılarla bezenmiş geçmiş günleri Yıldırım gibi bir atlı iner yamaçtan.
Beyoğlundan Dolmabahçe'ye Taşınan Bir Aralık Akşamı,,, Sus pus olmuş puslu bir istanbulmuydu yüzün yoksa, çok bildik hüzünler mi taşınmıştı yüzüne Dolmabahçe'de,
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
Türk Kadınlar Birliği ülkemizde her yıl çocukları için büyük fedakarlığa katla­nan annelerden birini yılın annesi seçer. Yılın annesinin kişiliğinde tüm.
GÜLLERiN AĞLADIĞI SAAT Güllerin ağladığı bir saat vardır hani Büyür o saatte yalnızlığı bahçelerin Düşer korkusu kalbe yaklaşan gecelerin Bir dev uzatır.
AYRILDIK, GÖREMİYORUM GÖZLERİNİ
Arkamdan Bir Silah Sesi,
Beklerim Seni Urla’ya Geleceksin Diye
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Sunum transkripti:

BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız

GEL YAŞAMA DÖNDÜR BENİ Aradığın günlerin içinde yaşıyorum ben gün be gün Bitmek bilmeyen, hayâl olup uzaklaşan, doyamadığım Anısız diyemem ama adı olmayan o günlerde O dakikalarının değerini bilemediğimiz Otuz sekiz saatin içinde, o büyülü adada Hâlâ seni anıyorum ben… Seni bilmem ama Yırtmak geliyor içimden kuralları Kanunları engelleri kaldırmak birer birer Bir de şu okyanusu kurutabilsem aramızda Anılardan bıktım Yaşamı diliyorum seninle ben… Seni bilmem ama Hüzün sarıyor her yanımı İlkbaharın başında karakışı yaşıyorum ben Gömüldüğüm sensizlik farklı değil toprak altından Hani içtiğim kahve bile bana demiyor artık; "kapa beni" Diyorum ya uzayıp giden sensizlik çölünün ortasında… Seni bilmiyorum ama ben kurumuş gitmişim Gel ışık ol sensizliğime, can kat bedenime Gel bir kahve içelim seninle Gel yaşama döndür beni Gel yaşamın ne olduğunu öğreteyim sana! 14 Mart 2007 PAPATYA

GÖZBEBEKLERİNDE DOĞMAK İSTİYORUM Sesin kulaklarımda çın çın ötüyor: “Gel yaşama döndür beni!” Katar katar turnalarla gökyüzündeyim, Sevdalım, bekle beni… Benim de dudaklarımda hüzün şarkıları, Gönlümde sensizliğim büyüyor. Anılarla yaşamak kederim; Neden bilmem yollarımız kesişmiyor? Seninle yaşamak, tek umudum… Okyanusların kurumasını ben de istiyorum. Uzak akşamlarda yalnız kalmak zor, Gözbebeklerinde doğmak istiyorum. Her gece tek tek bütün yıldızlarda, Gözlerini aramaktan bıkıp usandım. İlkbaharda yaşadığımız kışlar da bitecek, Güneş bizim için de doğacak ışık ışık, inandım! Şehzade ve Melek çölde, nöbetçimiz Çöl güneşinin altında pişiyor. Kanayan yüreklerimizde bir tanem, Sevdamız çelikleşiyor! Leyla ve Mecnun yanmadı bizim kadar, Âşık Garip ile Şahsenem de masaldı. Kat kat olsa da yalnızlık elbisemiz yırtılacak; Gurbet günlerimizin bitmesine ne kaldı? 15 Mart 2007 Oyhan Hasan BILDIRKİ

Sevgiyle kalın… Oyhan Hasan BILDIRKİ Alperen Dizgi