Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Advertisements

O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer... Dayanılması o kadar da zor.
AŞK YARASI SESLİDİR.
Gökkuşağı Oyhan Hasan Bıldırki Şiirler Sesli Dinleyiniz.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Orhan Veli Şiirler: Müzik: Ezginin Günlüğü
Kırk Satır.. Ziya Levent Topçuoğlu.
Benim biricik Canım Babacığım
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
ARKADAŞIM BADEM AĞACI ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
...Son bir gece ver bana Son bir gece ver bana...
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
ANıLaRıM.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Kıl Beni Ey Namaz !.
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
KaDıN.
Içimdeki sevda çiçeklerimi soldurdular anne soldurdular gülen yüzünü kızının ayırmazdın bir şey gelmesin kızına diye yanından dizinin şimdi küçük yüreği.
Ama bir Gül var ki onun gözlerinde her zaman gözyaşı vardır. Geceler onun gözyaşlarını kendine saklar. Ama gündüzün aydınlığında nemlenen gözleri onun.
Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi
NİCE NİCE YILLARA... CANIM BABACIĞIM SENİ SEVİYORUM AYSUN ASAR
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
ş i i r : T ü l i n H a t i p o ğ l u Aşk'a Sitem (I)
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
HİKAYEMDEKİ SEN Bir hikayem var Adını hayat koyduğum sayfalar Hiç kimsenin bilmediği, duymadığı Her sayfada iki gözün ağladığı Gözyaşlarıyla sayfaların.
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
Yaşanan tüm güzel anlar bitmiş meğer gözünde…
AŞKLaRıM.
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
BENİ UNUTMA.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
LÂL BİR MASAL.
Hülya Büyüköner Cansıla
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
Sen de Yan Canım.
Anılar aşklar Soluyor dünya gözümde Hiç umut kalmadı içimde
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HASRETİM SANA ....
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
TAKILMALI OLTANA MUTLULUK Yok etmeli kurutmalısın tüm acıları kalbindeki noktada, Ümitle dağıtmalısın heyecanını bedenine, her dokuna Uzaklaşmalısın her.
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
VAR MI ÖTESİ…? VAR MI ÖTESİ…? Yoktu ki ötesi seni seviyordum Sevda diye yüreğimde seni doğurmuştum Sevdamı büyütmeye dair hayaller kurmuştum Seninle.
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
SENİ SEVİYORUM.
bende o damlaları avuçlarıma alıp,
Yıldızlar uzakta, sabahlar uzakta, uzakta memleket Sen uzaktasın
GiTTiĞiN YeR.
Ve avuçlarımdan dökülüyordu şehir ve avuçlarımdan dökülüyordu şehir ve ben gidiyordum. ve ben gidiyordum. Bir Pollyanna isyanı kadar küçük yüreklere Bir.
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
BEN BU SEVDAYI BU YÜREĞİMDE ESKİTTİM
SeNDeN SoNRa.
Adı yok.
Gitme Hazan Altun Gitme..... A ş kımın baharında kı ş olurmu? Hayallerimiz hiç,kabus olurmu? Zaman akmadan sabit dururmu? Boynum omzuma e.
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
TABLOLAR RÜBAİLER ve Teoman Bayer Değerli kardeşim Teoman Bayer’in
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Sunum transkripti:

Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim birikiyor,senli sevdalara Yoksunluklar biriktiriyorum kalbimin ücra köşelerinde Umudumun sınır kapısı zorlanıyor Ayrılığımın kara dumanları tüterken, Karalar çalınıyor içimde ki ıssızlığıma Yüreğimin köşesinde, bir ayrılık kurşunu yara açmış,kapanmıyor Kanayıp durmakta,hasretin damlalarını akıtmakta

Ağıtlarımın baş kahramanı sen Alıyor musun nefes bensizliklerinde Yoksa suskunlukların nefessizliğinden mi Ben mi çalıyorum yüreğine vefasızlığın karasını? Hasretlerin damıtılmışından süzüyorum sevdamın senli günlerini Süzüyorum senli günlerimin mutluluklarını Yoksa,yoksa nasıl yaşardım ki ? Sorsana bir kez Hıhh, Neyi soracaksın ki desene.. Ben seni yaşanmışlıkların ardına,eski bir anı defterinin Her hangi bir sayfasına atmışken desene... Desene ki,orada bir gül yaprağı gibi soldun ve kurudun Gelmiyor artık ondan, bana sevda kokun Bu yüzden senli günleri çoktann unuttum

Eyy..eyyy sevgili Söylesene Şimdi,hangi çiçeğin kokusu işliyor burnuna Hangi çiçeği soluyorsun yüreğinde Gül dudaklı mı yoksa o da benim gibi Öpüyorum gül kokulu dudaklarını diyor musun ona da Bana dediğin gibi Yoksa,geçti mi gül kokusu aşkları gönlünden? Başka çiçekleri mi soluyorsun ..

Ah sevdalımm.. Aşkın karnesini elime çabuk verdin Bir diplomam bile yok,yüreğimin duvarlarına asacağım Gururla taşıyacağım.. Bütünleme sınavlarına gireyim istedim yüreğinde İstedim de bütünlemeye bile almadın.. Şiirlerimi yazdığım tebeşirler kokuyor parmaklarımın ucu Kara tahtaya yazılmış bir öğrenciyim,kalbinin duvarlarında Uzaklaştırma cezasına bile razıydım da Ben,tümden atıldım okulundan bu sevdanın ...

Devrik bir şiirim kaleminin ucunda Tükenmez dediğin sevdanın, tükenmişliğinden tükenmiş Gözlerin,sevdalı bakışlara yummuş kendisini Dilinde ki sözlere suskular oturmuş.. Bir söz,tek bir söz beklerken ben Lal olmuş kalmış... Yoktu ki,sevdamın hanesinde başka sevdalar Yoktu yüreğime dokunan başka bir el Gömdüm başımı,dibine kadar senli sevdalara Yürek sancıları oturuyor sensizliğimin yanına Gözlerim,hep bir bahar sevda çiçeğinde Yüreğimde senli yaşanmamışlıklar Küreğinde umudumun kırıntıları Sözlerimde yarım kalmışlıklarla Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine MıSRa