SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
8. SINIF 3. ÜNİTE BİLGİ YARIŞMASI
Advertisements

el ma 1Erdoğan ÖZTÜRK ma ma 2 Em re 3 E ren 4.
(Gelecek zaman) Bu eve ………..
Oktay ERBEY CRM & B2B Ürün Satış Hizmet Yöneticisi
41 adımda ahşap inşaat Yapımcı : Y.Orman Müh. Abdullah Arslan Proje : Y.Mim. Çelik Erengezgin.
HAYATIN İÇİN TALİMATLAR :  Çavdar ye.  İnsanlara istediklerinden fazlasını ver, ve bunu kalben isteyerek yap.  En sevdiğin şiiri ezberle.  Duyduğun.
ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI
NOKTA, DOĞRU, DOĞRU PARÇASI, IŞIN, DÜZLEMDEKİ DOĞRULAR
Birlikler ve onluklar Aşağıdaki tabloyu inceleyerek, sonuçları üzerinde konuşalım.
T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Arapgir Meslek YÜKSEKOKULU
Eğitim Programı Kurulum Aşamaları E. Savaş Başcı ASO 1. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ AVRUPA BİLGİSAYAR YERKİNLİĞİ SERTİFİKASI EĞİTİM PROJESİ (OBİYEP)
KİŞİSEL KAMP MALZEMEN Kamp malzemelerini şu ana başlıklar altında düşünebilirsin. Uyku malzemesi Yemek malzemesi Temizlik malzemesi Zorluklara karşı hazır.
ASELSAN- TOKİ YAPRACIK KONUTLARI KOORDİNASYON KURULU
BASİT MAKİNELER.
Atlayarak Sayalım Birer sayalım
MEB Öğrenci Davranışlarının Değerlendirilmesi Yönetmeliği
BEIER CÜMLE TAMAMLAMA TESTİ
BEIER CÜMLE TAMAMLAMA TESTİ
Bu India’dan gelen TANTRA.
Yönetim Bilgi Sistemleri Şubat TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
KIR ÇİÇEKLERİM’ E RakamlarImIz Akhisar Koleji 1/A.
Verimli Ders Çalışma Teknikleri.
Sıvı Ölçüleri Değerlendirme.
Soruya geri dön
Prof. Dr. Leyla Küçükahmet
MÜRŞİT BEKTAŞ 1-A SINIFI
TOPLAMA İŞLEMİNDE VERİLMEYEN TOPLANANI BULMA
HAZIRLAYAN:SAVAŞ TURAN AKKOYUNLU İLKÖĞRETİM OKULU 2/D SINIFI
HAYATI GÜZELLEŞTİRMENİN KURALLARI 1 İNSANLARA BEKLEDİKLERİNDEN FAZLASINI VERİN VE BUNU GÖNÜLDEN YAPIN.
ÖRNEKLEM VE ÖRNEKLEME Dr.A.Tevfik SÜNTER.
ARALARINDA ASAL SAYILAR
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
FİİLİMSİLER (EYLEMSİLER)
KONU KESİRLER BASİT KESİR GJFX BİLEŞİK KESİR.
Problem Çözme Ve Problem Çözme Stratejileri Ödevi Cihan GÖÇ
Matematik 2 Örüntü Alıştırmaları.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 5 Eylül 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
Altın Kurallar 1- Ucuz araba kullan ama, alabileceğin en güzel evi al.
Tam sayılarda bölme ve çarpma işlemi
Evet çocuklar eğlenceli problemler çözmeye ne dersiniz?
DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ VI. LİSELERARASI MATEMATİK YARIŞMASI
DEĞERLER EĞİTİMİ DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜK.
HABTEKUS' HABTEKUS'08 3.
© Copyright Sistem Mühendisliği Uygulama Hizmetleri®, Herkes İçin Bir Anahtar Kavram: “ Yaşam Alanı”
Yard. Doç. Dr. Mustafa Akkol
Öfkeyi önlemenin yolu kendini bilmektir.
Diferansiyel Denklemler
1 DEĞİŞMEYİN !!!
Üçüncü Grup Birinci Harf U sesi sunumu MÜRŞİT BEKTAŞ.
1. 2 İşletmelerin genel amaçları 3 Değer Arttırma: İş letme piyasa de ğ erini hissedarları açısından maksimum yapmalıdır 4.
SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 16 MAYIS AB TOPLAM SIĞIR HAYVANCILIK ARALIK ANKETİ HAYVANCILIK ARALIK ANKETİ ARALIK-TOPLAM ÇİFTLİK HAYVANLARI SIĞIR.
1 2 3 GÜVENLİK İÇİN ÖNCELİKLE RİSKİ YOK EDİLMELİDİR. RİSKİ YOK EDEMIYORSANIZ KORUNUN KKD; SİZİ KAZALARDAN KORUMAZ, SADECE KAZANIN ŞİDDETİNİ AZALTIR.
Bankacılık sektörü 2010 yılının ilk yarısındaki gelişmeler “Temmuz 2010”
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 22 Ekim AB TOPLAM BÜYÜKBAŞ HAYVAN VARLIĞI CANLI HAYVAN May / June SURVEY CANLI HAYVAN May / June SURVEY.
1 (2009 OCAK-ARALIK) TAHAKKUK ARTIŞ ORANLARI. 2 VERGİ GELİRLERİ TOPLAMIDA TAHAKKUK ARTIŞ ORANLARI ( OCAK-ARLIK/2009 )
Çocuklar,sayılar arasındaki İlişkiyi fark ettiniz mi?
İSMİN HALLERİ.
Toplama Yapalım Hikmet Sırma 1-A sınıfı.
Türkiye Bankalar Birliği 49. Genel Kurulu 1 Türkiye Ekonomisi ve Bankacılık Sistemindeki Gelişmeler Ersin Özince Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu.
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
ECHİNODERMATA Kambriyen – Güncel tümüyle denizel Filum
SLAYT 1BBY220 OCLC WorldCat Yaşar Tonta Hacettepe Üniversitesi yunus.hacettepe.edu.tr/~tonta/ BBY220 Bilgi Erişim İlkeleri.
DEĞERLER EĞİTİMİ DÜRÜSTLÜK.
ÖĞR. GRV. Ş.ENGIN ŞAHİN BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ.
Diferansiyel Denklemler
VEHBİ AKŞİT KUŞADASI MÜFTÜSÜ
Sunum transkripti:

SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… SLAYT GEÇİŞLERİ İÇİN… LÜTFEN TIKLAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz

HAYATIN 40 ALTIN KURALI

1) Ucuz araba kullan ama, alabileceğin en güzel evi al 1) Ucuz araba kullan ama, alabileceğin en güzel evi al.  2) Adam gibi üç fıkra öğren.  3) Sevinçlerini sakın erteleme.  4) Eşini çok iyi seç. Çünkü bu seçim mutluluğunun veya bedbahtlığının % 90’ nını oluşturur.  5) Her gün 30 dakika yürüyüş yap..

6) Her yemekten önce şükret 6) Her yemekten önce şükret.  7) Bir arkadaşının sırrını açıklamadan önce iki kere düşün.  8) Maaş çekini imzalayan kişileri asla eleştirme.  9) Kaybedecek şeyleri olmayan insanlardan kork.  10) Gözünün önünde hep güzel şeyler bulundur. 

11) Çocukların, adet kelimesini duyduklarında seni hatırlayacak şekilde yaşa.  12) Dinine ait kitabı tam anlamıyla okumak için kendine bir yıl süre tanı.  13) Kendini ve başkalarını affetmesini bil.  14) İlkyardımı öğren. 

15) Biri seni kucakladığında ilk bırakan sen olma   15) Biri seni kucakladığında ilk bırakan sen olma.  16) Her gün altı bardak suyunu içmeyi unutma.  17) Seni seven insanları koru.  18) Zorda olsa ailenle tatil yapmak için her şeyi dene. Bu tatildeki anlar, hayatının en değerli anlarından biri olacak

19) Kendine yapılması istemediğin hiçbir şeyi başkalarına yapma 19) Kendine yapılması istemediğin hiçbir şeyi başkalarına yapma.  20) Başarıya, iç huzura kavuştuğun, sağlıklı olduğun ve sevildiğin zamanı değerlendir.  21) Başarılı ve iyi bir evliliğin iki şeye bağlı olduğunu unutma.        a) Doğru insanı bulmak. b) Doğru insan olmak. 

22) Ebeveynlerini, eşini ve çocuklarını eleştirmek istediğin zaman dilini ısır.  23) Sevimsiz olmayacak şekilde ayrı fikirde olmayı öğren.  24) Cesaretli ol, hayatına geri baktığında yaptıkların için değil yapmadıkların için üzüleceksin.  25) Çok mükemmel bulduğun bir fikri başkasının engellemesine izin verme.  26) Keyifsizliklerini açığa vurma. 

27) Nasıl bir duygu olduğunu öğrenmek için 24 saat kimseyi ve bir şeyi eleştirme.  28) Evliliğini güzelleştirmek için her gün bir şeyler yap.  29) İyilik dolu bir sözü ve iyiliğin etkisini asla küçümseme. 

30) Çocukların hakkında başkalarına iyi bir şeyler söylerken, bırak onlarda duysun.  31) Güç, sahip olduğun mallarla ilgili değildir. Unutma.  32) Çocuklarını anlamaya çalış, yargılamaya değil.  33) Kalem ve not defterini daima yanında taşı. 

34) Zaman ve kelimeleri boş yere harcama. İkisi de çok değerli 34) Zaman ve kelimeleri boş yere harcama. İkisi de çok değerli.  35) İnsanların yaptıkları olumsuz şeyleri değil, ileride yapacaklarını düşün.  36) Senden az ya da çok parası olanlarla, paran hakkında konuşma.  37) Bir şeyi elde etmek çok çaba sarf ettiysen, tadını çıkarmak için zaman ayır.  38) Birisinin kahramanı ol.  39) Neyi ve kimi desteklediğini insanlara söyle.  40) Sadece aşk için evlen.