Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
Advertisements

LİSANSÜSTÜ EĞİTİMDE STAJ EĞİTİMİNİN YERİ VE ÖNEMİ
Sunum Planı I. Bölüm II. Bölüm III. Bölüm
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
1602 TÜBİTAK PATENT DESTEK PROGRAMI
San – Tez Projeleri Hakkında
Kadir Has Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Araştırmaları Merkezi’nin amacı disiplinlerarası araştırmalar ve kadın ve toplumsal cinsiyet.
Erasmus Staj Hareketliliği Oryantasyon Toplantısı
BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR PROJELER KOORDİNATÖRLÜĞÜ
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
Erciyes Üniversitesi Vakfınca 1 Ocak 2006 Tarihinden İtibaren Yurtiçi ve Yurtdışı Bilimsel Çalışmalara Verilecek Maddi Desteklerle İlgili İlkeler Doç.
LİSANSÜSTÜ EĞİTİME İLİŞKİN SORUN VE ÖNERİLER
Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB)
HÜTF TIP-BİLİM DOKTORU (MD-PhD) BÜTÜNLEŞİK PROGRAMI
Lisansüstü Öğrenim ve Akademik Kariyer Üzerine
TÜBİTAK Yurt İçi Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı
Yapabildiklerimiz Yapabildiklerimiz
BİLİM İNSANI DESTEKLEME
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
TÜBİTAK ARAŞTIRMA VE BURS DESTEK PROGRAMLARI
AB 7. Çerçeve Programı “People Alt Programı” Başlangıç düzeyindeki araştırmacılar için eğitim ağları.
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BOLU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÖLÜMÜ PROJELER KOORDİNASYON EKİBİ LdV Mesleki Eğitim Programı Ortaklık Projeleri (
AR-GE, İNOVASYON ve ENDÜSTRİYEL UYGULAMA
LOGO TÜBİTAK Lindau Bilimsel Etkinliklere Katılma Desteği P. Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
LOGO TÜBİTAK 1003 Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK.
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
LOGO TÜBİTAK Proje Pazarları Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı.
TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı
TÜBİTAK 1507 – KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı
Lisans Öğrencileri için Proje Destekleri
TÜBİTAK Bilimsel Araştırma Projelerini Hazırlama Eğitimi Şubat 2014
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
LOGO TÜBİTAK Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
Proje Koordinasyon Ofisi
Proje Ofisi Koordinatörü
LOGO Tüm Detaylarıyla HORIZON2020 BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Proje Koordinasyon Ofisi Birimi Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
LOGO TÜBİTAK Yenilik Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik D.P. Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu.
Yurt Dışı Burslar Müdür V.
LOGO TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı.
LOGO Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Programları Başvuru Süreci Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
TÜBİTAK KAMU PROJELERİNİ HAZIRLAMANIN TAM ZAMANI
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
TÜBİTAK Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışmaları Programı
LOGO TÜBİTAK Öncelikli Alanlar Araştırma Teknoloji Geliştirme ve Yenilik P. Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc.
SANAYİ TEZLERİ (SAN-TEZ)
LOGO Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları ve Bursları Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK.
LOGO TÜBİTAK Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah.
TÜBİTAK Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı
TÜBİTAK Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI LdV Mesleki Eğitim Programı Ortaklık Projeleri.
LOGO TÜBİTAK Girişim Sermayesi Destekleme Programı (GİSDEP) Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON OFİSİ BİRİMİ
Yöntem, Proje Ekibi, Araştırma Olanakları, Yaygın Etki/Katma Değer
TÜBİTAK Projeleri Genel Tanıtımı
BİDEB Fonlarının genel tanıtımı
LOGO TÜBİTAK Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
LOGO TÜBİTAK Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah.
Fatih Üniversitesi Burak Yener
TÜBİTAK DESTEKLERİ.
BİLİM VE TOPLUM PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI
BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR PROJELER KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü Kalkınma Bakanlığı Alt Yapı Projesi
MERKEZİN AMACI SPORDA PERFORMANS VE HAREKET ANALİZİ İLE İLGİLİ ALANLARDA DİSİPLİNLERARASI (TıP VE MÜHENDISLIK) KOORDINASYONU SAĞLAYARAK, BILIMSEL VE.
SOSYAL BİLGİLER DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI
TÜBİTAK BİLİMSEL DESTEKLEME PROGRAMLARI
Mevlana Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı
AVRUPA BİRLİĞİ ÇERÇEVE PROGRAMLARI
Misyon-Vizyon Misyon Türkiye’nin ihtiyacı olan alanlarda bilim insanı yetişmesini yarışma, burs ve eğitim programları aracılığı ile yönlendirmek ve teşvik.
Sunum transkripti:

Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu TÜBİTAK 2224 - Yurt Dışı Bilimsel Etkinliklere Katılma Desteği Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı

İçerik 1 2 3 4 5 Amaç Öncelikli Alanlar Kimler Başvurabilir? Proje-Destek Miktarı 4 Başvuru Tarihleri 5 ProKOB

Amaç: Türkiye’ de lisansüstü eğitim ve/veya araştırma ile doktora sonrası çalışmalar yapan bilim insanlarına Türkiye’den yurt dışı bilimsel etkinliklere katılmaları için kısmi destek verilecektir. ProKOB

Öncelikli Alanlar: Doğa Bilimleri, Mühendislik ve Teknoloji, Tıbbi Bilimler, Tarımsal Bilimler, Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler ProKOB

Kimler Başvurabilir? Kongre Konferans Desteği İçin Başvuranlar: T.C. vatandaşı olmak Katılmak istenilen etkinliğin hakemli veya son 10 yıldır düzenli yapılıyor olması Araştırmacının bilim alanı ile ilgili önemli kabul edilen uluslararası konferans vb. olması En az 10 dakikalık sözlü sunum için kabul edilmiş olmak (Poster sunumu destek kapsamı dışındadır) En az Lisansüstü eğitim görüyor/görmüş olmak Etkinlikte bildiriyi sunacak tek kişi olmak Bu programdan son 2 yıl içinde ( gün/ay/yıl ) yararlanmamış olmak ProKOB

Kimler Başvurabilir? Yaz / Kış Okulu Desteği İçin Başvuranlar: T.C. vatandaşı olmak İleri düzeydeki teorik ve pratik bilgilerin öğretildiği yurt dışındaki yaz/kış okuluna kabul edilmiş olmak (NATO-ASI ve ARW ’ler program kapsamı dışındadır.) Lisansüstü eğitim görüyor olmak Bu programdan son 2 yıl içinde ( gün/ay/yıl ) yararlanmamış olmak Tez alanı ile ilgili bir yaz /kış okuluna gidiyor olmak ProKOB

Proje-Destek Miktarı: Kongre Desteği: Avrupa ülkeleri için en fazla 1.000 ABD Doları karşılığı TL Avrupa dışındaki Amerika ve Uzak Doğu ülkeleri için en fazla 1.500 ABD Doları karşılığı TL Yaz/Kış Okulu Desteği: Bir aya kadar olan etkinliklerde en fazla 1.500 ABD Doları karşılığı TL 2 ay ve üzeri etkinliklerde en fazla 3.000 ABD Doları karşılığı TL ve uçak bileti ücreti ProKOB

Başvuru Tarihleri: Her ayın son cuma günüdür. ProKOB

Detaylı bilgi ve sorularınız için; Proje Koordinasyon Ofisi Birimi Araştırma Laboratuarları Araştırma ve Uygulama Merkezi 2. kat 612 1067/2012-2013 prokob@balikesir.edu.tr www.prokob.balikesir.edu.tr ProKOB

Teşekkürler !