MİKRO Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş. AV-DATA 12.12.2009.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements


 Bir bilim dalının çeşitli konularında yazılmış eserlerin tümüne ulaşmak için, mevcut bilgi kaynaklarının gözden geçirilmesi ve ilgili yayınlara ulaşılması.
Journal Use Reports Süreli Yayın Koleksiyonu Geliştirmenizde Güçlü Karar Destek Hizmeti - Kasım
TEMEL LOJİSTİK Doç. Dr. Murat ERDAL muraterdal.com.
Çevre ve Orman Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
0 1 web ortamından gelen gelen bilgiler bilgiler Akademikkütüphanekaynakları eser 4000 yayın evi BTT ve Sosyal Sosyal Bilimler Bilimler Dünyanın.
Avrupa Birliği, Avrupa Ülkeleri, ve bugünün Avrupa'sın da ki vatandaşlar, taraflar ve araştırmacılar üzerindeki konulara odaklanan artı değerli bir bilgi.
MATHSCINET KULLANIM KILAVUZU
© OECD A joint initiative of the OECD and the European Union, principally financed by the EU Vaka Çalışması Su ve Atık Su Altyapısı Kuzey İrlanda Martin.
KONU: HAZIRLAYANIN : ADI: EMRE SOYADI: YILMAZ FAKÜLTE: FEN
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
ULAKBIM UASL Mayıs İçerik Türleri: Bilgide Bir Servet Hukuk Dergileri Online Hukuk Kitapları Yasalar, İçtihatlar ve Mahkeme Kararları Gazete ve.
Standards Expert Online Veritabanı DRM Uygulaması Detaylı Bilgi için; İstanbul Tel: Ankara Tel:
Copyright 2006 Thomson Corporation 1 Ulusal Akademik Site Lisansı (UASL) Projesi çerçevesinde THOMSON SCIENTIFIC – ISI WOK EĞITIM SEMİNERLERİ – 2007 TEKNİK.
Teknolojik Araştırmalarda Otorite Kaynak: IHS Standarts Expert ve ASTM Digital Library Erman Karabulut.
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
WEB OF SCIENCE İLE ATIF TABANLI ARAŞTIRMA DEĞERLENDİRMESİ Eğitmen: Metin TUNÇ This presentation is an introduction to InCites - the new web-based.
KalDer - Üye Memnuniyeti Araştırması TMME Araştırma, KalDer’in 2005 yılından bu yana KA Araştırma tarafından yürütülen TMME modelinin KalDer müşterileri.
RDG Bilgi ve Üretim Teknolojileri
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
UÇUŞA ELVERİŞLİLİK SERTİFİKASYONU
Yazılım Sertifikasyonunda Karşılaşılan Zorluklar
OHSAS NEDİR? FİRMA ADI.
IEC EN "Endüstri Standartları Ve Patentlerin Üniversite Kütüphanelerine Katma Değeri ve Uygulaması" IEEE AISI BSI ASTM ANSI ISO.
1IHS Confidential © IHS Konferans Programı 09:30 – 09:45 Açılış Konuşması – Günün Programı Mehmet Tekin Haseki - MİKRO A.Ş. 09:45 –
Teknolojik Araştırmalarda Otorite Kaynak: IHS Standards Expert ve ASTM Digital Library Erman Karabulut.
Amaç Açık Erişim Nedir? Neden Açık Erişim? Açık Erişim Nasıl sağlanır?
Emerald Management eJournals Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 08 Nisan 2011 Mine Tonta Tel:
MESH MÜHENDİSLİK ve YAZILIM A.Ş. Şirket Sunumu
Kurum Tarih STM-INFO2 Avrupa hukuku için geniş kapsamlı online kütüphane sunar. İsviçre hukukundan tam metin doküman,
Jane’s Information Group Metin Tunç Veritabanı Uzmanı.
T H O M S O N S C I E N T I F I C CAB ABSTRACTS ™ Comprehensive Agriculture & Applied Life Science Research.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
ISO 9001 standardı Maddelerinin Tanıtımı ve Yorumlanması, Kalite Yönetim Sistemlerinde Dokümantasyon 4. Hafta.
Doç. Dr. Doğan Atılgan Ankara üniversitesi
Wiley İnterScience TUBİTAK-EKUAL & SAĞLIK BAKANLIĞI Eğitim Toplantısı Wiley InterScience
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
KOÇ ÜNİVERSİTESİ SUNA KIRAÇ KÜTÜPHANESİ
ANKOS 3. ULUSLARARASI TOPLANTISI 6-7 HAZIRAN 2003 ANKARA.
Springerlink.com Emel Kaynak Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANELERİ EĞİTİM TOPLANTISI.
Akademik & Bilimsel Performans Değerlendirmesi Çalıştayı InCites (Web of Science) Marmara Üniversitesi 27 Kasım, 2014 Dr. Metin TUNÇ.
TEKNİK DOKUMAN VE STANDARTLAR VERİ TABANLARI MEHMET HASEKİ Antalya – 14 Mayıs 2007 TUBITAK – ULAKBIM UASL III Eğitim Toplantısı.
ULUSLARARASI SİVİL HAVACILIK KURULUŞLARI
Uzm. Fatma BAŞAR Cahit Arf Bilgi Merkezi Eğitim ve Tanıtım Sorumlusu 22 Eylül 2010 T.C. Sağlık Bakanlığı Eğitim Toplantısı TÜBİTAK.
E-Resource Access & Management ULAKARA TDNet - ULAKARA e-Dergiler Portal ve Federe Arama Çözümü TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Antalya – Mayıs 2009 e-Resource.
Kurumsal İçerik Yönetimi Kapsamında Bilgi Güvenliği
ENGINEERING SCIENCE DATA UNIT (ESDU) VERİTABANI Metin Tunç Veritabanı Uzmanı.
Emel KAYNAK Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş.2
MİKRO Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş. IHS “Information Handling Services” Specs & Standards Veritabanı Aysun ÇAKAN
SPRINGERLINK YENİLİKLERİ VE YENİ TIBBİ İÇERİKLER N ADJA M ADANI M OUDARRES M ETIN T UNÇ EKUAL 2010 A NTALYA.
Copyright © 2005 IHS Inc. All Rights Reserved. CONFIDENTIALITY NOTICE: All information in this presentation is highly confidential and intended for IHS.
ULUSAL AKADEMİK LİSANS TOPLANTISI 6 Kasım 2006, İstanbul.
SB Eğitim ve Araştırma Hastaneleri İçin TÜBİTAK EKUAL Eğitim Toplantısı SpringerLink Eğitim Sunumu TÜBİTAK Mustafa İnan Toplantı Salonu Ankara, 22 Eylül.
TÜBİTAK ULAKBİM Cahit Arf Bilgi Merkezi Araştırma Faaliyetleri ve Bilimsel İçeriğe Erişimde Cahit Arf Bilgi Merkezi & Dünden Bugüne TÜBİTAK EKUAL.
Springerlink.com Emel KAYNAK Stm-Info Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
STM İNFO Hakkında ULAKBİM UASL Antalya 2007 Metin Tunç STM-INFO Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
ULUSAL VE ULUSLARARASI RADYASYON KORUMASI KURULUŞLARI Cumhur YÜCEL – RADYASYON GÜVENLİĞİ VE KORUNMA.
Malzeme Bilimi & Mühendisliği online veritabanı © Trans Tech Publications Inc.
Trans Tech Publications (TTP) 1967 yılında ünlü bir Avrupalı bilim adamı ve eğitimci tarafından kurulmuştur. Malzeme bilimi ve mühendisliği alanlarında.
HUKUKTA BİLGİ YÖNETİMİ BBY Veri Tabanları (Uluslararası) Nazan Özenç Uçak Güz.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Havacılık ve Havayolu İşletmeleri Nasıl Yönetilir ?
Sertifikasyon Çalışmaları Genel Bilgilendirme
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Uluslararası Standartlarda Akredite Danışmanlık
IATA VE ICAO.
Prof. Dr. Hüner Şencan İstanbul Ticaret Üniversitesi
Sunum transkripti:

MİKRO Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş. AV-DATA

1983’ten Günümüze Akademik, Endüstriyel ve Teknik Bilgi Sağlayıcısı 2004 Yılı itibariyle ISO 9000 Kalite Belgesine sahip

Temsilciliklerimiz  Savunma sanayi teknolojileri için otorite bilgi kaynağı  Askeri sanayiye yönelik teknik yayınlar  Mühendislik alanlarında otorite lider kuruluş olan IEEE’ye ait bütün bilgi içeriği  2 yüzyıla yakın bilimsel ve teknik yayıncılık tecrübesi  400’den fazla en saygın bilgi kaynağı  Dünyada ikinci büyük bilimsel yayıncı  1,200’den fazla dergi, 2,000’i aşkın teknik e-book, v.d.  50 yıldan fazla tecrübe ve saygın bilimsel atıf veritabanları  Patent Veritabanları  45 yıldan fazla tecrübe  400’den fazla SDO standart veritabanı  Ekonomi ve Sosyal Bilimler alanında : İstatisikler, Dergiler ve Kitaplar  Tıp, farmakoloji ve kimya alanlarında yüksek etki değerine sahip içerikler

IHS ( Merkez – Denver Colorado, US 1954 yılından bu yana teknik bilgi sağlama, Ulusal ve uluslararası standartlara tek bir arayüzle erişim, Capraz referanslar, Fulltext teknik bilgi ağı Satınalma birimlerine özel parça yönetimi Zaman, para ve işgücü tasarrufu ile verimlilik ve verimlilik korunması

IHS IHS Veritabanları Mühendislik (Standards EXPERT) Lojistik (Haystack) Havacılık (AV-DATA) Test edilmiş ve onaylanmış AR-GE sonuçları (ESDU)

Standards Expert Veritabanı Tek bir ara-yüz ile 400’den fazla ulusal ve uluslararası Standard Geliştirme Organizasyonu’ nun 1 Milyon’dan fazla yayınlarını kapsayan özel bir veritabanıdır. İçeriğinde; - Askeri / Sivil Standartlar ve Şartnameler - Yönetmelikler - Test Metotları - El Kitapları - Rehberler - Diğer Kurumsal Dokümanlar

Standards Expert Veritabanı Standards Expert veritabanımızda tam erişim ile ulaşacağınız yayın ve dokümanlar; NATO Dokümanları ABD Savunma Bakanlığı Direktifleri (DOD Directives) ABD Askeri Dokümanları (Mil Specs&Standards) ABD Federal Havacılık Idaresi Nizamnameleri (Federal Aviation Administration Orders) ABD Deniz Kuvvetleri Yönerge ve Direktifleri (Naval Instructions & Directives)

AV-DATA AV-DATA en kapsamlı ve kullanılması en kolay havacılık veri kaynağıdır. Havacılık sektöründeki şirketlerin, bakım- onarım, mühendislik, kalite kontrol ve operasyon bölümlerinin ihtiyaç duyduğu kritik havacılık düzenlemelerini ve de enformasyonunu sunar.

AV-DATA ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : Full-text araştırma, doküman yayın tarihini sorgulama, revizyon takibi, aranan bilgiye ulaşabilmek için araştırma sonuçlarını kısıtlayabilme, daraltabilme, Çapraz referanslandırmayla, dokümanlar arasındaki bağlantılar dolayısıyla araştırdığınız konuyla ilgili diğer kritik bilgilere de anında ulaşabilme, Bookmark özelliği, yeni bir araştırma gerektirmeden sık kullanılan bir text’e dönebilme,

AV-DATA ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : En önemli özelliklerinden full-text araştırma özelliğiyle aradığınız dokümanın orjinal görüntülerine kolayca ulaşabilme, Bakım, onarım ve tamir ile ilgili geçerli olan en geniş kanunlara giriş, 7 gün/24 saat güvenilir en güncel bilgiler, Doküman araştırma ile ilgili maliyeti düşürür, kolay çözümler sunar,

AV-DATA ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : Organizasyonunuza Regulatory bilgileri dağıtımında ortak teknoloji ile tek ve güvenilir yaklaşım sağlar, Araştırma zamanını ve hatalarını azaltır, kullanıcılara hızlı- kaliteli veri sağlar.

AV-DATA Advisory Circulars Airworthiness Directives Canadian Aviation Regulations Code of Federal Regulations European Association of Aerospace Industries (AECMA) European Aviation Safety Agency Federal Aviation Regulations FAA Forms (Interactive) FAA Orders Federal Register Handbooks and Manuals International Civil Aviation Organization Joint Aviation Authorities Master Minimum Equipment Lists Notices to Airmen Notices of Proposed Rulemaking Summary of Supplemental Type Certificates Type Certificate Data Sheets Technical Standard Orders United Kingdom Civil Aviation Authority

AV-DATA HASTANELERİN İHTİYACI OLAN DOKÜMANLAR - 2 ADET ICAO (TEK TEK ABONELİK İÇİN UYGUN DEĞİLDİR. HC OLARAK SAĞLANIR) ICAO ANEX 1 ICAO ADET JAA DOKÜMANI (ONLİNE ABONELİK SAĞLANIR) JAA FCL 3 JAA AGM SECTION 5

AV-DATA ARAYÜZ HASTANELERİN İHTİYACI OLAN DOKÜMANLAR - 2 ADET ICAO (TEK TEK ABONELİK İÇİN UYGUN DEĞİLDİR. HC OLARAK SAĞLANIR) ICAO ANEX 1 ICAO ADET JAA DOKÜMANI (ONLİNE ABONELİK SAĞLANIR) JAA FCL 3 JAA AGM SECTION 5

AV-DATA DOKÜMAN ARAMA

AV-DATA İNDİRİLEN DOKÜMAN

AV-DATA WATCH LIST

Ufuk ÖZCAN