Gece gündüz seyreder baba hapishanesi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İÇİMİZDE YAŞIYOR MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ( )
Advertisements

Gidene kal demeyeceksin. .. Gidene kal demek zavallılara,
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
AŞK YARASI SESLİDİR.
HA GAYRET!... Özgürce yaşam…; Akıl, izan, vicdan…
Ilk göz ağrım.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
Güftelerle Sesli izleyiniz.
HA GAYRET!... Özgürce yaşam…; Akıl, izan, vicdan… pınarından sulanan!... Kula,kuldan değil!... Doğrudan… Doğadan!... Armağan!.. Metin : Mehmet Halil Arık.
Paris ve sen Yağmur yağıyor Bu sonbahar Eskiden olduğu gibi
BİLMECELER.
ARKADAŞIM BADEM AĞACI ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
GÜL'E DAİR ....
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
Daha az seviyorum seni.. Giderek daha az.. Unutur gibi seviyorum..
Kırlangıcın biri, bir adama aşık olmuş
Emin misin? Yağmurun bir gün kesilmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyârdan diyâra gezdiren rüzgârın.
Emin misin? Yağmurun bir gün kesilmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyârdan diyâra gezdiren rüzgârın.

Korkmuyorum Seni Sevmekten
Ömer Hayyam Rubailer BÖLÜM-2
C A N I M Y A N I Y O R. Dağhan H O S T A ŞİİR Slayt Edebiyatcim.com
AŞKLaRıM.
türkçe performans ödevi
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Yağmurun bir gün dinmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyardan diyara gezdiren rüzgârın bir gün duruvermeyeceğinden.
Hülya Büyüköner Cansıla
BABALAR VE KIZLARI.
BİR ŞELALE GİBİ AKABİLİR MİSİN KAYGISIZCA? KENDİNİ UNUTUP,KENDİNİ YAŞAYABİLİR MİSİN AKIŞINA BRAKABİLİR MİSİN DUYGULARINI SADECE YÜREĞİNİ DİNLEYEBİLİR MİSİN?
BAKIŞIN BİTTİĞİ YER Mahir Başpınar.
Günü Sevgiyle Başlat.
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
&&&& Eyy Gönül &&&&.
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda
Öyle bir yaşam sürdür ki; Yazanı bilinmiyor...Hazırlayan: Koray K.
MEVLANA YOLUNDA ARALIK 2010 KONYA
  Emine Tokgöz Gidiyorum şiir : emine tokgöz.
SEVENLER AYRILMAZ.
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
TAKILMALI OLTANA MUTLULUK Yok etmeli kurutmalısın tüm acıları kalbindeki noktada, Ümitle dağıtmalısın heyecanını bedenine, her dokuna Uzaklaşmalısın her.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
DOST DOSTUN   Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini…. Dost, dostun.
İÇİMİZDE YAŞIYOR MUSTAFA KEMAL ATATÜRK (1881 – 1938) Macar Rapsodisi, No: 2 / Frantz Liszt.
AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNERİ
GENÇ RESSAM.
ZORUMA GİDİYOR.
Hikmet SIRMA.
ÖĞRETMENİN:YUS UF ZİYA KINACI Hazırlayan:zeynep çakır Sınıfı:5-A Numarası:393 Konu:ÇİÇEKLERİN ÖZELİKLERİ.
YUNUS KADAR ÖZGÜR OLMAK VARDI. HİÇBİRŞEYİ UMURSAMADAN SONSUZLUKTA YÜZMEK.
SeNDeN SoNRa.
Sevgin yoksa, dost arama. (Sadi)
BENİM BÜYÜK YUVAM.
HEDEF VE HEDEF DAVRANIŞLAR KONU ANLATIMI DEĞERLENDİRME.
Müzik Ağrı Dağı Efsanesi Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini….
SAKARYA TÜRKÜSÜ. SAKARYA TÜRKÜSÜ İnsan bu, su misali, kıvrım kıvrım akar ya; Bir yanda akan benim, öbür yanda Sakarya. Su iner yokuşlardan, hep basamak.
 Atatürk olmasaydı bence Türkiye şu anda Türkiye değil başka bir ülkenin adına sahip ola bilirdi. Bu sebepden dolayı bence Atatürk’ü asla unutmamalıyız.
Balıkesir Parkında ( Hatırla Sevgilim) CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF
Seni Benim Gibi CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI SESLİDİR.
YÖREYE AİT BİLGİLER ELAZIĞ YÖRESİ.
YUNUS KADAR ÖZGÜR OLMAK VARDI
BEN SENİ SEVİYORDUM İCLAL AYDIN. S Sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi… Onca zamanın üstünde.
 Babanın önemini iyi bilin, Baba cennetin orta kapısıdır. Babaya yaraşır bir evlat olun, Baba cennetin orta kapısıdır. Cennetin içinde dört ırmak.
BU SUNUMDA EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.
Şarkı Sözleri Dur bakma bana öyle İçime akıyor o kara gözlerin Ne hisset nede söyle Canımı yakıyor veda sözlerin Yanarım.
Sunum transkripti:

Gece gündüz seyreder baba hapishanesi Hem muhteşem hem acı maraz nefishanesi Yapan evlat değil de kimbilir neyin nesi Aşkın tek anıtısın, efsanesin Taç Mahal Görüş, optik illüzyon, nazar edene gülen Uzaklaştıkça büyük, yaklaştıkça küçülen Ayrılanın kalbinde, arkası sıra giden Aşkın tek anıtısın, efsanesin Taç Mahal Cennetin ırmakları gizemli bir akışla Kevser havuzundadır, gül desenli nakışla Mukaddes bir simgesin, yürekleri yakışla Aşkın tek anıtısın, efsanesin Taç Mahal Kabir sükûn içinde, çevresi sekiz kapı Sekiz cennet anlatır, oda odadır yapı Sanki her an büyüyor, altın kubbenin çapı Aşkın tek anıtısın, efsanesin Taç Mahal Dayamış arkasını Yamuna ırmağına Ne heybetli ne güzel gönüllerin ağına Yükseliyor sanırsın görünce Kafdağı'na Aşkın tek anıtısın, efsanesin Taç Mahal Sevmek, cesaret, emek, aşkta doyulmaz anlar Kader, bilinmez nola, ola ki yanar canlar Sevenler, gerçek aşkı, seni görünce anlar Aşkın tek anıtısın, efsanesin Taç Mahal Dünya harikasısın, seni alem tanısın Aşkın tek anıtısın, efsanesin Taç Mahal Aşkın kudreti senin varlığında yaşasın Aşkı tanımak için seni bir kez görmeli Seviyorum diyenler vefa nedir bilmeli Mutlu olmaksa gaye, sevmeli, sevilmeli Aşkın tek anıtısın, efsanesin Taç Mahal Güfte, aşk ifadesi; beste, gözlerde eşsiz Bir ulvi bestesin sen, gören gönülde sessiz Aşkın hikayeleri, öksüz olurdu sensiz Aşkın tek anıtısın, efsanesin Taç Mahal Gündüzler pırlantasın, geceler aydan beyaz Dinmesin aşk şarkısı susmasın gönülde saz Öyle bir şahesersin, ne anlatsam olur az Aşkın tek anıtısın, efsanesin Taç Mahal