AB ÜLKELERİNE Pelargonium FİDESİ İHRACATI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bitki Islahında Fikr-i Mülkiyet Hakları canlı bir müzakere
Advertisements

GREEN TOUCH PROJECT Bu Proje TOBB ve Eurochambres Koordinasyonunda Yürütülmektedir.Bu Proje Avrupa Birliği Tarafından Finanse Edilmektedir.
el ma 1Erdoğan ÖZTÜRK ma ma 2 Em re 3 E ren 4.
Yrd. Doç. Dr. Mustafa Akkol
Rusya’nın Karantina Listesinde Yeralan Böceklerin Ülkemizdeki Yaygınlık Durumları Dr.Cevdet ZEKİ Ankara Zirai Mücadele Merkez Araştırma Enstitüsü.
SATIN ALMA EĞİTİMİ “YAPIM İŞLERİ” MAYIS 2006 PROCUREMENT TRAINING WORKS MAY 2006.
1 2 HE in General …………… EM…………… EM Projects …………….. VenueVenue MEU KYK Info on EM in General Yüksek Lisans ve Doktora Programları İçin Hareketlilik.
SET ile gebelik oranları nasıl optimize edilebilir?
Zamana Bağımlı Olmayan Doğrusal (LTI) Sistemlerin Frekans Tepkileri
AB MÜZAKERE SÜRECİNDE SON GELİŞMELER
AB ÜLKELERİ: Almanya • Avusturya • Belçika • İngiltere • Bulgaristan
ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIKLARI ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI Haziran 2001.
ARIOTU (Phacelia tanacetifolia Bentham) ve ARICILIKTAKİ ÖNEMİ
talebe Turkish Lessons for Foreigners  Introduction talebe is a beginner-level Turkish language course for young and adult learners.
Sustainable Developement & International Perspective in School Bu proje T.C. Başbakanlık DPT AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (
KIR ÇİÇEKLERİM’ E RakamlarImIz Akhisar Koleji 1/A.
Prof. Dr. Leyla Küçükahmet
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 13 Aralık 2012.
Toplama işlemi ● Toplama işlemi ileriye doğru sayma işlemidir.
ARALARINDA ASAL SAYILAR
1 YASED BAROMETRE 18 MART 2008 İSTANBUL.
ARIOTU (Phacelia tanacetifolia Bentham) ve ARICILIKTAKİ ÖNEMİ
Bakteriyel Yumuşak Çürüklükler
Süt Pazar Durumu Brüksel, 19 Ocak Pazar Durumu– 19 Ocak AB Üretimleri AB-27 Tedarik/Üretim Gelişmeleri Ocak-Ekim 2011 ile Ocak-Ekim 2010 kıyaslaması.
DOMATES HASTALIK VE ZARARLILARI
Anadolu Öğretmen Lisesi
Avrupa Tıp Müfredatlarında Erken Klinik Temas Dr. Okay BAŞAK.
RUHU ŞAD OLSUN.
Beş Aşamalı Mesleki Rehberlik ve
Mukavemet II Strength of Materials II
Bilişim Enstitüsü ++ Bilişim Enstitüsü ++ Bilişim Enstitüsü ++ Bilişim Enstitüsü ++ Bilişim Enstitüsü ++ Bilişim Enstitüsü ++ Bilişim Enstitüsü C ++ Nesne.
Yard. Doç. Dr. Mustafa Akkol
Strateji Geliştirme Başkanlığı 1 DÜNYA EKONOMİSİ REEL SEKTÖR.
1 DEĞİŞMEYİN !!!
1 2 3 GÜVENLİK İÇİN ÖNCELİKLE RİSKİ YOK EDİLMELİDİR. RİSKİ YOK EDEMIYORSANIZ KORUNUN KKD; SİZİ KAZALARDAN KORUMAZ, SADECE KAZANIN ŞİDDETİNİ AZALTIR.
domates zararlıları TANI REHBERİ sürüm 1.0 ( )
Çocuklar,sayılar arasındaki İlişkiyi fark ettiniz mi?
ÇOK DEĞİŞKENLİ FONKSİYONLARDA
İntihal / Aşırma / Çalma / Kopyalama
Çevremizdeki Canlılar
BİTKİ PASAPORTU SİSTEMİ
Bitki Hormonları ve Sinyal İletimi
Hazırlayanlar Müge Çagman G. Pınar Sıdal
HORMONE PHYSIOLOGY AND SIGNAL TRANSDUCTION
Big Bang!.
SERVING WATER TO A THIRSTY PERSON Bu Proje AB Tarafından Finanse edilmektedir. This Project is funded by European Union. Responsibility for the information.
Turkish language – język turecki. The current 29-letter Turkish alphabet was the personal initiative of the founder of the Turkish Republic, Mustafa Kemal.
RELIGIOUS TRADITIONS BAGS TO DO IN YOUR CITY T.C. Ünye Kaymakamlığı ANAFARTA ORTAOKULU.
FİDE DİKİM TEKNİĞİ VE FİDE DİKİM ARAÇLARI FİDE DİKİM TEKNİĞİ VE FİDE DİKİM ARAÇLARI.
BİTKİ VE BİTKİSEL ÜRÜNLERİN İTHALAT KONTROLLERİ Abdullah ŞİMŞEK GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİTKİ VE BİTKİSEL ÜRÜNLERİN İTHALAT KONTROLLERİ.
K A Y N Ö T E M L R İ hacı ASLAN KARASU MTAL
SEBZE VİRÜS HASTALIKLARI
What is lost in translation?
LITERARY TRANSLATION 2 Week 5. In-class translation workshop.
MUNZUR WATER Bu Proje AB Tarafından Finanse edilmektedir. This Project is funded by European Union. Responsibility for the information and views set out.
EKREM ÇETİN ANTALYA 26/09/2016. EL KİTABI
BUGRAHAN PRESENT. Eagle is a common name for many large birds of prey of the family Accipitridae; it belongs to several groups of genera that are not.
Habibe GÜLER1, Nazan ÜZÜM1, Kurtuluş OLGUN1
Bazı Kışlık Çilek Çeşitlerinin Topraksız Tarımda Düzce Ekolojik Koşullarındaki Morfolojik ve Pomolojik Özellikleri Fatma Çiğdem SAKİNOĞLU ORUÇ1 1.Düzce.
ADA BİYOCOĞRAFYASI.
RETROSPECTIVE EVALUATION OF THE TREATMENT APPROACHES OF ECTOPİC PREGNANCIES ACCORDING TO GESTATIONAL WEEK Op. Dr. Nurullah PEKER.
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
Özet Sepsis Püreda Yazıcı, Hamza Duygu, Gül Akdoğan, Halil Resmi
Latincesi Türkçesi Yöntemi
KIŞ MEVSİMLİK ÇİÇEK ÇALIŞMASI
Literatür Araştırması
EK YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
ELİF SU KÜÇÜKKAVRUK. plants When you touch this plant, it can be like the photograph. When you let go, it becomes normal.
Edilgenlik İngilizce cümlelerde edilgenlik “be + V3” kalıbıyla yapılır; “be” fiilinin kendisi kullanılabileceği gibi 3 formundan biri de kullanılabilir:
Sunum transkripti:

AB ÜLKELERİNE Pelargonium FİDESİ İHRACATI Fulfills item 27,1(a), 27,2(a) 31(a) Options of Annex IV AI of Plant Health Directive ( 2000/29/EC) as amended. Üretim yerinde son tam vejetasyon döngüsünün başlangıcından bu yana şerbetçi otunda hiç bir Heliothis armigera Hübner veya Spodoptera littoralis (Boisd.) belirtisinin gözlenmediğine dair Resmi bir beyan Üretim yerinde son tam vejetasyon döngüsünün başlangıcından bu yana hiç bir Spodoptera eridiana Cramer, Spodoeptera frgiperda Smith veya Spodoeptera Litura ((Fabricius) belirtilerinin gözlenmediğine dair. Doğrudan Domates halka nokta virüsünün olmadığı bilinen üretim yerlerinde türetildiğine dair resmi bir beyan

AB ÜLKELERİNE GİDEN KARANFİL FİDELERİ Fulfills item 27,1(a) and 27,2(a) 29 Options of Annex IV AI of Plant Health Directive ( 2000/29/EC) as amended. Üretim yerinde son tam vejetasyon döngüsünün başlangıcından bu yana şerbetçi otunda hiç bir Heliothis armigera Hübner veya Spodoptera littoralis (Boisd.) belirtisinin gözlenmediğine dair Resmi bir beyan Üretim yerinde son tam vejetasyon döngüsünün başlangıcından bu yana hiç bir Spodoptera eridiana Cramer, Spodoeptera frgiperda Smith veya Spodoeptera Litura ((Fabricius) belirtilerinin gözlenmediğine dair.

Dendranthema(Kasımpatı), Karanfil (KESME ÇİÇEK) Fulfills item 27,2(a) and 32,2(a) options two of Annex IV AI of Plant Health Directive (2000/29/EC) as amended. Üretim yerinde son tam vejetasyon döngüsünün başlangıcından bu yana hiç bir Spodoptera eridiana Cramer, Spodoeptera frgiperda Smith veya Spodoeptera Litura ((Fabricius) belirtilerinin gözlenmediğine dair. Liriomyza sativae (Blanchard) ve Amauromyza maculosa (Malloch) organizmalarından arî bir ülke menşeli oldukları A.B.

GÜL, LİSİANTHUS, TRACHELİUM, HYPERİCUM, Kesme Çiçekleri İhraç edilmelerinin hemen öncesinde resmi olarak denetlenerek Bemisia tabaci Genn. (Avrupa-dışı popülâsyonları) organizmasından arî bulunmuş olduklarını gösterir resmi beyan. Fulfills item 45,2(b) Option two of Annex IV AI of plant health directive (2000/29/EC) as amended. A.B.

Gypsophila L. ve Solidago (KESME ÇİÇEK) Fulfills item 32,2(a), 45,2(b) options two of Annex IV AI of Plant Health Directive (2000/29/EC) as amended Liriomyza sativae (Blanchard) ve Amauromyza maculosa (Malloch) organizmalarından arî bir ülke menşeli oldukları İhraç edilmelerinin hemen öncesinde resmi olarak denetlenerek Bemisia tabaci Genn. (Avrupa-dışı popülâsyonları) organizmasından arî bulunmuş olduklarını gösterir resmi beyan. A.B.

DOMATES FİDESİ İHRACATI EK DEKLARASYONU A.B. DOMATES FİDESİ İHRACATI EK DEKLARASYONU The plants were inspected during active growth and found to be free from Potato stolbur phytoplasma symptoms and Bemisia tabaci. Potato spindle tuber viroid and Thrips palmi, Liriomyza sativae and Amauromyza maculosa Chrysanthemum stem necrosis virüs are not occurred in Turkey according to official decleration. The plants are free from Ralstonia solanacearum and Tomato yellow leaf curl virus according to laboratory analysis results. (2000/29 EC Annex V,A,I,32,3(c) 34.(b) )

Veya A.B. Fulfills item 25,5,………………………………………………………………… 25,6, ……………………………………………………………… 25,7,……………………………………………………………… 32,1(a), ………………………………………………………… 32,3(a), …………………………………………………………. 34(b), …………………………………………………………….. 36,1(a), …………………………………………………………. 45,1(c), …………………………………………………………. 45,3(b), ………………………………………………………… 46(c),…………………………………………………………… Options of Annex IV AI of Plant Health Directive ( 2000/29/EC) as amended. Patates stolbur mikoplasmasının belirtisinin gözlenmediğine dair Resmi bir beyan Patates iğ yumru viroidinin belirtisinin gözlenmediğine dair Resmi bir beyan Bitkilerin kökeninin, Pseudomonas solanacerearum (Smith) bulunmayan alanlar olduğuna-vejetasyon döngüsünün başlangıcından bu yana Pseudomonas solanacerearum (Smith) belirtisinin gözlenmediğine dair Resmi bir beyan Liriomyza sativae (Blanchard) ve Amauromyza maculosa (Malloch) organizmalarından ari olduğu belirlenmiş bir alan menşeli olduğunu Liriomyza huidobrensis (Blanchard) ve Liriomyza trifolii (Burgess) organizmalarından ari olduğu belirlenmiş bir alan menşeli olduğunu Dikimden beri yetiştirme ortamının zararlı organizmalardan korunması için gereken önlemlerin alındığına dair resmi belge Thrips palmi Karny organizmasından ari olduğu belirlenmiş bir alan menşeli olduğunu Bemisia tabaci Genn. (Avrupa-dışı popülasyonları) organizmasından ari bulunmuş olduğunu belirten resmi beyan. Üretim yerlerinde hiçbir Tomato Yellow Leaf Curl Virus ( curl) virüsü belirtisi gözlenmediğine ve bu üretim yerlerinin, Bemisia tabaci Genn. olmamasını güvence altına almak için uygun işlemlerden ve izleme rejiminde geçtiğine dair Resmi bir beyan Bitkilerin Bemisia tabaci Genn.’ i yok etmeyi amaçlayan uygun işlemlerden geçtiğine dair Resmi bir beyan

DOMATES TOHUMU The seeds are free from A.B. Clavibacter michiganensis, Xanthomonas campestris pv. vesicatoria, according to laboratory analysis results. Potato spindle tuber virus is not occur in Turkey.

Veya Xanthomonas campestris pv. vesicatoria, is not occur in Turkey. A.B. Veya The plants were inspected during active growth and found to be free from, Clavibacter michiganensis Xanthomonas campestris pv. vesicatoria, Potato spindle tuber virus is not occur in Turkey.