KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
8. SINIF 3. ÜNİTE BİLGİ YARIŞMASI
Advertisements

el ma 1Erdoğan ÖZTÜRK ma ma 2 Em re 3 E ren 4.
HACETTEPE GO TOPLULUĞU (HUGOKU)
ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI
NOKTA, DOĞRU, DOĞRU PARÇASI, IŞIN, DÜZLEMDEKİ DOĞRULAR
Formasyon Belgeleri Formasyon mezuniyet belgelerinizi alabilirsiniz…
T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ Akademik Yılı Öğrenci Toplulukları Etkinlik İstatistikleri.
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 17
Namık Kemal Üniversitesi Öğrenci Topluluklarına Nasıl Üye Olabilirim?
ASELSAN- TOKİ YAPRACIK KONUTLARI KOORDİNASYON KURULU
Öğr.Gör.Dr. S. Sadi SEFEROĞLU & Arş. Gör. Fatih GÜRSUL
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
TC ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2011 – 2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ.
Verimli Ders Çalışma Teknikleri.
Yarbaşı İlköğretim Yarbaşı İlköğretim.
ADALAR KÜLTÜR DERNEĞİ 2006 YILI FAALİYETLERİ.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK DEĞERLENDİRME ve KALİTE GELİŞTİRME TOPLANTISI NİSAN 2010.
ARALARINDA ASAL SAYILAR
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 18 Temmuz 2013.
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
FİİLİMSİLER (EYLEMSİLER)
Süt Pazar Durumu Brüksel, 19 Ocak Pazar Durumu– 19 Ocak AB Üretimleri AB-27 Tedarik/Üretim Gelişmeleri Ocak-Ekim 2011 ile Ocak-Ekim 2010 kıyaslaması.
T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ Akademik Yılı Öğrenci Toplulukları Etkinlik İstatistikleri.
Matematik 2 Örüntü Alıştırmaları.
Bulut bilişim için Üniversitelerimizde bilişim personeli yeterlikleri 18 Aralık 2013 – Aksaray Üniversitesi Bilişim Teknik Personeli Yeterlik Ölçeği Toplantısı.
TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU İzmir Bölge Müdürlüğü 1/25.
T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ Akademik Yılı Öğrenci Kulüpleri Etkinlik İstatistikleri.
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
Tam sayılarda bölme ve çarpma işlemi
DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ VI. LİSELERARASI MATEMATİK YARIŞMASI
ORGANİZASYON KURULU.  8 Şubat: Süper Lig 5.etap karşılaşmaları İzmir Halkapınar Spor Salonunda yapıldı.  Şubat: Çek Cumhuriyeti’nin Hodonin kentinde.
Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders.
HABTEKUS' HABTEKUS'08 3.
Tüketici Trend Araştırması Aralık 2009 Sosyal Telefon.
Hacettepe Üniversitesi Hacettepe Sanat Müzesi
Ek-2 Örnekler.
Diferansiyel Denklemler
STRATEJİK PLANLAMA SÜRECİ 2.1. Durum Analizi -Bahçe Ziraatı Programında halen 1. Sınıfta 43 öğrenci; 2. Sınıfta 60 öğrenci olmak.
SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 16 MAYIS AB TOPLAM SIĞIR HAYVANCILIK ARALIK ANKETİ HAYVANCILIK ARALIK ANKETİ ARALIK-TOPLAM ÇİFTLİK HAYVANLARI SIĞIR.
HUYEL’in Amaçları * Yelken, Denizcilik ve Yatçılığı üniversitemiz öğrencileri arasında tanıtmak düzenli etkinlikler aracılığıyla yaygınlaştırmak, * Türkiye’de.
1-1-2 Türkiye genelinde Acil Sağlık Hizmetlerine erişim numaraları ile yapılmaktadır. Ambulans içinde Doktor,Hemşire,Sağlık Memuru,AABT,ATT, Şoför.
1 (2009 OCAK-ARALIK) TAHAKKUK ARTIŞ ORANLARI. 2 VERGİ GELİRLERİ TOPLAMIDA TAHAKKUK ARTIŞ ORANLARI ( OCAK-ARLIK/2009 )
Çocuklar,sayılar arasındaki İlişkiyi fark ettiniz mi?
İSMİN HALLERİ.
Toplama Yapalım Hikmet Sırma 1-A sınıfı.
RASYONEL SAYILARLA TOPLAMA ve ÇIKARMA İŞLEMLERİ
MDK ALT YAPI KIYASLAMA ÇALIŞMA GRUBU
ÇEVREMİZDE NELER VAR? Kazanım: Okul ve çevresindeki eğitsel ve sosyal imkânlardan yararlanır. 9. Sınıf 2 nolu kazanım etkinliği.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 15 Ekim 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ Akademik Yılı Öğrenci Kulüpleri Etkinlik İstatistikleri.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DANS SPORLARI TOPLULUĞU
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
SOSYAL VE KÜLTÜREL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
CEBİRSEL İFADELERİ ÇARPANLARINA AYIRMA
ÖĞR. GRV. Ş.ENGIN ŞAHİN BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ.
YABANCI DİLLER TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HALK OYUNLARI TOPLULUĞU
Öğrenci Dekanlığı Pervin Merdan Öğrenci Dekanı
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 2011 Yılı Öğrenci Toplulukları ve Öğrenci Kursları İstatistikleri.
SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI
T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ FAALİYETLERİ BİRİMİ
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Türk Hava Kurumu Üniversitesi
Sunum transkripti:

KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ

KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve topluluk faaliyetlerini yürütür Türkiye genelinde çeşitli gösteri, konser ve yarışmalara katılır.

Sanat Toplulukları ve Etkinlikleri Adana, Adıyaman, Artvin, Burdur, Gaziantep, Trabzon ve İzmir yörelerini çalışan Halk Oyunları Topluluğumuz yıl boyunca yaptığı çalışmaları Üniversite Bahar Şenliği’nde ve çeşitli etkinliklerde sergilemektedir. Topluluğumuz, Üniversiteler arası düzenlenen yarışmalarda, Halay dalında 2013 yılında grup 3.sü, 2012 yılında grup 2.si, ve 2011 yılında grup 1.si olmuştur. Halk Oyunları Topluluğu

İstekli ve yetenekli öğrencilerimizden oluşan bu grup, eğitim ve öğretim dönemi içinde hafta sonları çalışmalarını yürütmektedir. Bu çalışmaların sonucu olarak Nisan ayı içerisinde Bahar Konseri adı altında tüm öğrenci ve üniversite mensuplarına yönelik olarak bir konser sunmaktadır. Sanat Toplulukları ve Etkinlikleri Türk Sanat Müziği Korosu

Koromuz yıl boyunca yaptıkları çalışmalarını çeşitli konserlerde ve yarışmalarda sergilemektedir yılında üniversitemiz Türk Halk Müziği korosu; Çoksesli Koro dalında Türkiye 3.sü, Sazlarla Toplu İcra dalında Türkiye 2.si, Solo Ses dalında Türkiye 2.si olmuştur. Sanat Toplulukları ve Etkinlikleri Türk Halk Müziği Korosu

Latin danslarından; Salsa, Baçhata, Rueda, Cha-Cha-Cha, Rumba, Tango, Vals, Modern dans, Lirik dans, Show dansa yönelik eğitsel çalışmalar yapan topluluğumuz yıl içerisinde üniversitemizde “Dünya Dans Günü” organizasyonunu gerçekleştirmekte ve çeşitli zamanlarda gösteriler sunmaktadır. Sanat Toplulukları ve Etkinlikleri Dans Topluluğu

Drama Topluluğumuz Tiyatro ve Drama ya yönelik eğitsel çalışmaları sonucunda, her yıl “27 Mart Dünya Tiyatrolar günü” içerisinde oyunlarını sergilemekte ve çeşitli ulusal festivallerde üniversitemizi temsil etmektedir. Sanat Toplulukları ve Etkinlikleri Drama Topluluğu

Üniversitemizde, 32 Öğrenci Kulübü bulunmaktadır. Öğrenci kulüplerimiz sosyal amaçlıdır ve öğrencilerimize boş zamanlarını ilgilendikleri alanlarda değerlendirme olanağını sunmaktadır. Her öğrenci kulübü küçük bir şirket modeli ile çalışmaktadır.Bu deneyim, öğrencilerimize, okullarından mezun olduktan sonraki hayatlarında bir kazanım olarak ayrıcalık sunmaktadır. Çukurova Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri

Öğrenci Kulüpleri 1. Atatürkçü Düşünce Kulübü 2. Atlı Spor Kulübü 3. Bilgi İşlem Kulübü 4. Bisiklet Kulübü 5. Briç Kulübü 6. Jimnastik Kulübü 7. Dağcılık Kulübü 8. Dinamik Fikirler Kulübü 9. Doğa ve Çevre Kulübü 10. Eşli Danslar Kulübü 11. Fen Bilimleri Kulübü 12. Finans Kulübü 13. Fotoğrafçılık Kulübü 14. Girişimcilik Kulübü 15. Havacılık Kulübü 16. İktisat Kulübü 17. İnsan ve Toplum Kulübü 18. İşletme Kulübü 19. Kültür ve Edebiyat Kulübü 20. Moda ve Tekstil Kulübü 21. Münazara ve İletişim Kulübü 22. Plastik Sanatlar Kulübü 23. Psikoloji Kulübü 24. Popüler Müzik Kulübü 25. Satranç Kulübü 26. Sinema Kulübü 27. Sinerji Kulübü 28. Su Sporları Kulübü 29. Yayın Kulübü 30. Tiyatro Kulübü 31. Toplum Gönüllüleri Kulübü 32. Uluslararası Üniversite Gençliği Kulübü

Öğrenci Kulüpleri Atatürkçü Düşünce Kulübü

Öğrenci Kulüpleri Atlı Spor Kulübü

Öğrenci Kulüpleri Dağcılık Kulübü

Öğrenci Kulüpleri Fotoğrafçılık Kulübü

Öğrenci Kulüpleri Havacılık Kulübü

Öğrenci Kulüpleri Sinerji Kulübü

Öğrenci Kulüpleri Tiyatro Kulübü

Öğrenci Kulüpleri Toplum Gönüllüleri Kulübü

Öğrenci Kulüpleri Uluslararası Üniversite Gençliği Kulübü