YKR INTERNATIONAL www.ykrport.com.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İLERİ, Arama-Kurtarma, Yangınla Mücadele, Savunma ve Güvenlik alanında en ileri teknolojiye sahip, fonksiyonel ve yüksek kaliteli ürünlerin geliştirilmesi.
Advertisements

Araç lastiği Güvenliği
1 Araç lastiği Güvenliği SAFETY is the number 1 value of the company!!! Louis Raspino, President & CEO.
Youth Entrepreneurship Programme
ULV Makineleri Uçkun Mücadelesinde Kullanılan Sırt ve Araç Üstü ULV Makineleri Tanıtımı ULV(Ultra Low Volume) Son derece ince püskürtme tekniğiyle oluşturulan.
KOMŞU ÜLKELERLE TİCARETTE GAZİANTEP’İN ÖNEMİ
UNA-USA GCI Middle School MUN Conference
Yerde yuvarlanan topun bir süre sonra durmasının sebebi nedir ?
NASA.
NASA EĞİTİM PROGRAMI Aralık 2012 Manhattan Adası’nın güneyinde kalan kısımdadır. Aynı zamanda burası ticaretin ve politikanın merkezidir. NASA.
NASA. Nasa Eğitim Programı Apple Store, New York Apple’ın 5 th Avenue’daki görülmesi gereken dükkanıdır.
Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği
ERK İSG&İK ERK –
SİLİKON VADİSİ.
INTERNET TABANLI HASTA KAYDI PAYLAŞIMI VE TELEKONSÜLTASYON PLATFORMU
Tüketim Sektörü ve Sosyal Medya
DERS:FEN VE TEKNOLOJİ KONU:KUVVET VE HAREKET
Prof. Dr. Nuray EKŞİ Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi
İş-GüÇ-EnErJi.
Küresel Ekonomik Kriz Sonrası Enerji Piyasalarındaki Oluşum ve Gelişmeler Yavuz Aydın Direktör GE Energy Services Türkiye/Israil 13 Mayıs 2010 GE Energy.
Member of Consortium This project is co-financed by the European Union and the Republic of Turkey Isı Pompasına KIE bağlantısı Section 7.
1 BASINTOPLANTISI 5 Kasım 2012 İstanbul. 2 ALEXANDER KÜHNEL Hannover-Messe International Istanbul.
1/20 ÖLÇÜLER (Uzunluk) 4 metre kaç santimetredir? A B C D.
Hazırlayan; Öznur KANDAKOĞLU 5-B 473
Ülkemiz ve Dünya.
AC İ L DURUM YÖNET İ M MERKEZ İ Felaket başa gelmeden evvel önleyici ve koruyucu tedbirleri düşünmek lazımdır, geldikten sonra dövünmenin yararı yoktur..
DÜNYADAN TÜRKİYE’DEN YARATICI REKLAM ÖRNEKLERİ N o 244.
Açık Ders Malzemeleri: Dünyadaki Gelişmeler
TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ
PCcolog ÜLKE BAYRAKLARI PCcolog.
Member of Consortium This project is co-financed by the European Union and the Republic of Turkey Düşük Sıcaklık Güç Üretimi Section 14.
Newton'un Hareket Yasaları
ELEKTRİKLİ OTOMOBİLLER
ULUSLARARASI SİVİL HAVACILIK KURULUŞLARI
BASINÇ 1 . BASINÇ BİRİMLERİ
DÜNYADAN TÜRKİYE’DEN BASIN REKLAMI ÖRNEKLERİ N o 214.
İpli temel kurtarma operasyonları – Kaza yerine pasif iniş
FİZİK DERSİ SINAVI SORULARI (2)
Düşmelerden korunma Ambulans ve İtfaiye Çalışanlarına Yönelik Özellikli Kurtarmalar Tekniği – RESFAS Leonardo da Vinci Eğitim Programı Projesi Rope rescue.
Leonardo da Vinci Eğitim Programı Projesi
DÜNYADAN TÜRKİYE’DEN BASIN REKLAMI ÖRNEKLERİ N o 186.
Fire and Rescue Service Kranj
DÜNYADAN TÜRKİYE’DEN BASIN REKLAMI ÖRNEKLERİ N o 176.
İpli kurtarma ekipmanı- Düşme koruma ekipmanı
RÜZGAR ENERJİSİ.
HOVERCRAFT Sınır Tanımayan Araç Çağrı BARUT. Kontrol Merkezi Alt Güverte Girişi Ayarlanabilir Etek Yolcu Girişi Etek Kanalları Ana Hava Üretici Pervane.
DynEd Bilgisayar Destekli İngilizce Dil Eğitim Sistemi
2011/2. Vize Çatallı çubuk düşey pime geçmiş A bileziğine kaynaklanmıştır. Bileziğin y ekseni doğrultusundaki hareketi engellenmemektedir. 800 N’luk düşey.
DÜNYADAN TÜRKİYE’DEN BASIN REKLAMI ÖRNEKLERİ N o 200.
Faaliyete Başlama Kasım 2005 Sermayesinin Tamamı Ödenmiş Bir Kuruluş Şirket Genel Merkezi ABD, Florida, Orlando Mülkiyeti Web Temeline Dayalı (Back Office.
İŞ UYGULAMALARI VE EKSTRİKASYON YÖNTEMLERİ
Ambulans ve İtfaiye Çalışanlarına Yönelik Özellikli Kurtarmalar Tekniği – RESFAS Leonardo da Vinci Eğitim Programı Projesi OPERASYON PROSEDÜRLERİ VE KURTARMA.
Küçülen Dünya, Gelişen Yumurta Sektörü
5 ülke.
Ovid Training Dept OvidSP Nedir?. 2 Gündem Bu 6 dakikalık eğitimde şunları göstereceğiz: –OvidSP Nedir? –OvidSP’yi kim sunmaktadır? –OvidSP’yi hangi profesyoneller.
3. ÜNİTE.
ÖSS-1 COĞRAFYA ÜLKELER ve İKLİMLER
“ABD Performans Esaslı Bütçeleme ve İç Kontrol Yapısının İncelenmesi”
Taşıma Projesi Senaryo İŞ TANIMI Bir elektrik santrali projesi pazarda yer edinmiş önemli bir firma tarafından hayata geçirilecektir.
Salih ÖZEN Paramedik İş Güvenliği Uzmanı (A)
Oktay MARAL & İlyas PÜRLİYEV
KAYA GAZI MÜCAHİT YÜKSEK
SİYASET BİLİMİ LİSANS PROGRAMI
EKONOMİ LİSANS PROGRAMI
EKON 331 ULUSLARARASI TİCARET VE EKONOMİ BÖLÜM 1 GİRİŞ
Su Ayak İzi ve Sanal Su ( ) Bu dersin notları, Water Footprint Network web sayfasında bulunan ve Twente University öğretim üyesi Prof. Dr. Arjen.
Su Ayak İzi ve Sanal Su ( ) Bu dersin notları, Water Footprint Network web sayfasında bulunan ve Twente University öğretim üyesi Prof. Dr. Arjen.
Advance Passenger Information System Peşin Yolcu Bilgilendirme Sistemi
EKON 321 ULUSLARARASI İKTİSAT I
Ör 1:. Ör 1: Ör 2: Ör 3: Soru 1: Yoğunluğu r, kesit alanı A olan l uzunluğundaki Çubuğun y eksenine göre kütle atalet momentini bulunuz. ( den )
Sunum transkripti:

YKR INTERNATIONAL www.ykrport.com

Türkiye’de hayati önem taşıyan bir konuya çözüm aradık ve… İngiltere’de A.B.D’de sektörde lider olan 2 şirket ile anlaştık

YKR INTERNATIONAL İngiltere -HOVERCRAFT-

YKR INTERNATIONAL A.B.D -HOVERCRAFT-

Sunum içeriği Ele aldığımız sorun nedir? Mevcut çözümler. Bizim sunduğumuz çözüm. Neden bizim sunduğumuz çözüm?

Ele aldığımız sorunlar nelerdir! Türkiye’de, özellikle kış aylarında, TV’de hergün: Acil müdahale verilemedi, Arama kurtarma ekipleri gidemedi, Hastalara ulaşılamadı, Mahsur kaldılar, Ambulans ulaşamadı, Yol kapandı, Kurtarılmayı beklediler. gibi konuları görüyoruz.

Mevcut Çözümler?!

Helikopter (pahalı ve yetersiz) İş makineleri (tehlikeli, yavaş ve yetersiz) Halat atmak (yetersiz) Yürüyerek ambulansa ulaştırmak (yavaş ve yorucu) Sırtta taşımak (tehlikeli ve yorucu) Merdivene yatırarak taşımak (komik ama maalesef gerçek )

Bizim sunduğumuz çözüm?

BUZDA KURTARMA YKR INTERNATIONAL

NEHİRDE KURTARMA YKR INTERNATIONAL

NEHİRDE KURTARMA YKR INTERNATIONAL

HIRÇIN SULARDA YKR INTERNATIONAL

KARDA YKR INTERNATIONAL

FARKLI ORTAMLARDA PERFORMANS YKR INTERNATIONAL

-Çözümümüz- HOVERCRAFT

Neden bizim sunduğumuz çözüm?

su, kar, buz, çamur, bataklık, toprak, asfalt, kum, çim... Çünkü HOVERCRAFT... su, kar, buz, çamur, bataklık, toprak, asfalt, kum, çim... gibi yüzeylere gidebilen tek araç. Kolayca kullanım, Hızlı müdahale, Hafif olup dayanıklılık sunar. Motor KASA Etek Rotax Weber Hirth F1 yarışlarındaki koruyucu duvarların maddesi ile aynı. Güçlendirilmiş ve kalınlaştırılmış yırtılmaz askeri naylon Alman

Bu nasıl mümkün? Nasıl çalışıyor? ? Bunu nasıl yapıyor?

Sürtünme = neredeyse ‘0’ Sürtünmesi olmadığı için: Su Kum Buz Kar Çamur Çim Gibi olabilecek bütün yüzeylere gidebilmektedir. Bunu yapabilen tek araç: “HOVERCRAFT” YKR INTERNATIONAL

Karda Buzda Çamurda Çölde Sığ sularda Selde Nehirde Yetersiz Yolda bırakır Sığ sularda Selde Nehirde Yetersiz kullanılşsız

-HOVERCRAFT-

Çalışma şekli 1 1 2 2 Motor & Fan HOVERCRAFTI İTER HOVERCRAFTI KALDIRIR

Genel Özellikler Uzunluğu: 3.5 – 5.0 m Ağırlığı : 300-400 kg Taşıdığı max. yük : 410 kg (6 kişi) Max. Hız : 72 km/h Yakıt deposu : 70 L Yakıt tüketimi: 15-19 l/h (max. güç ile çalıştığında)

Kızıl haç Kimler kullanmakta... Birleşik Devletler CANADA (ARAMA-KURTARMA) Central Fraser Valley Search & Rescue 1594 Riverside Road Abbotsford, British Columbia, Canada V2S 8J2J Contact: Manager Scot Sinclaire Phone             604-852-7271       Email: information@cfvsar.bc.ca  Snohomish County Volunteer Search & Rescue 5506 Old Machias Rd.  (ABD Hava Kuvvetleri) Snohomish, Washington 98290, USA Contact: SCVSAR Vice President Mike Loney Phone:             425-356-1625       Email: earthadvmike@juno.com  NEW YORK (İtfaiye) Mastic Beach Fire Department 299 Monroe Dr. Mastic Beach, Long Island, New York 11951, USA Contact: Charles L O'Connor Cell Phone:             516-369-6027       UTAH US Air Force  Fire and Emergency Services 75 CEG/CEUF Utah Test and Training Range  7302 Wardleigh Rd. Hill AFB Hill Utah 84056-5223, USA Contact: Chief David Kallman Phone:             376-777-1590       Email: david.kallman@hill.af.mil Kızıl haç Birleşik Devletler

Dünya’da Sahil güvenlik, Avustralya Arjantin Çevre Koruma Departmanı, Arjantin Sahil güvenlik, Avusturya Avusturya Suda kurtarma ekipleri, Vienna, Austria Çin Chongqing Jinguan Automobile Manufacture Co. Ltd., Chongqing, People's Republic of China İtalya Lodi İl İtfaiye Komutanlığı, Lodi, Italy Japonya Amerika Birleşik Devletleri Ordusu İtfaiye Garnizonu, Torii Station, Yomitan, Okinawa, Japan Güney Amerika Petrol şirketi, Columbia, South America Güney Kore Güney Kore İtfaiyesi İsveç Svenska Sjöräddnings Sällskapet (İsveç Deniz Kurtarma Derneği), Sweden www.ssrs.se

Birkaç Foto

Her yere hızlı müdahale, -HOVERCRAFT- Her yere hızlı müdahale, hayat kurtarır...

Teşekkürler