Alicanyasar@gmail.com.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
halı kilim orman gülü yakacak kömür sevgi yolu bundan böyle
Advertisements

Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden

Değerli Dostlar, Ankara’da 2011 karla biterken 2012 bol kar yağışı ile başladı. Eşimle birlikte evde oturmaktansa yine şöyle bir dağ havası alalım dedik.
Tutkulu sevdaların gizli hançerleri başlar parıldamaya...

UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
LÜTFEN slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz. Hazırlayan: yilmazgurler gmail.com Yazarı: alicanyasar gmail.com “FOTOĞRAFLAR, ERMENİ ÇETELERİNCE KATLEDİLEN.
Tek Kişilik Aşk Müzik: Candan Erçetin/Sensizlik İnternetten alıntı.
ESKİDENDİ ÇOK ESKİDEN.. Murathan Mungan
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç t ı ğ ı Z a m a n 2

Toroslardan gelerek Alanyanın doğusundan Akdenize dökülen Dim Çayının kıyıdan 15 kilometre kadar uzaktaki kıyılarında piknik yerleri vardır. Ulu çınarların.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
Seval KEMERTAŞ tarafından düzenlenmiştir.Lütfen değişiklik yapmayınız
Sunu: akie
Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde, yavaş yavaş güneş batmaya hava kararmaya başlar. Karanlık iyice çöker köyün üzerine. Evlerden birinde bir kadın.
Dostluğa Dair Sesli İzleyin.
Duymaz mısın Gündoğusu rüzgarların uğultusunu Ayazıyla nasıl da yakar aşılı goncayı Nasıl da tıkar ekmeği boğazımıza Bir tas su.
Ali YAŞAR Şiir, Ali YAŞAR ‘ın DELİ IRMAK isimli kitabından alınmıştır… Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
Şiir, Ali YAŞAR ‘ın DELİ IRMAK isimli kitabından alınmıştır… Ali YAŞAR Lütfen slaytı sesli ve kendi akışında izleyiniz.
Daha az seviyorum seni Giderek daha az Unutur gibi seviyorum Aramızdaki uzaklığın karanlığında Geceler kısalıp,gündüzler uzuyor böyle olunca Daha az seviyorum.
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
Daha az seviyorum seni.. Giderek daha az.. Unutur gibi seviyorum..
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Değerli Dostlar, yolum bu kez Doğu Karadenizin de en doğu noktasına düşmüştü... Artvin Borçka’dan minibüslerle Macahel Vadisi Camili Köyüne gitmek üzere.
TÜRKÇE Mehmet KOCA Ayşe BAYAM Melike DUATEPE Sunuindir.blogspot.com.
Bir yaz günü üçgen tek başına parkta oynuyordu.
yaptınız mı gerekeni Bir çocuk ölünce boğmacadan ya da kızamıktan
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
Size bir soru: Sevdiğiniz bir yerde kahvaltı yapabilmek için en fazla kaç kilometre yol katetmeye hazırsınız?
SES İ M REH İ N denizin durgunlu ğ u öyle bir vuruyordu ki. suskunlu ğ umu yüzüme.
Petrol ve Doğal Gaz Sahalarında Su Teknolojisi- Saf Suyun Özellikleri
BİR BEBEĞİN DOĞUŞU Bebek doğuyor!,,, Inga ınga, vıyak vıyak, Acep bu sabinin hali ne olacak? Sabi mi! ? Yok mu bu yavrunun adı anacak? – Var tabi onu basına.
KISKIVRAK (ses düğmesini açabilirsiniz) Kıskıvrak yakalanmışsın; gıyabi tutukluluğun vicahiye dönüşmüş doğumunla. Hep seçememiş, seçilmişsin ömrün boyunca.
NERDESİN İSHAK SAKA.
BİR ESKİ OTOMOBİL Ben bir otomobilim. Eskimişim. Buraya atmışlar. Çok zaman geçmiş. Kimse almamış. Ben bir otomobilim. Eskimiş.
HOŞGELDİNİZ ÇOCUKLAR
ENERJİ VERİMLİLİĞİNİ NASIL SAĞLAYABİLİRİZ?
mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz...
Dostluğa Dair.
Doğal afetler birden meydana gelip büyük can ve mal kayıplarına neden olduğu için, yazılı ve sözlü olarak sanatçılara konu olmuştur.
Boya sandığına saklı düşler
BOZACININ ŞAHİDİ ŞIRACI
Karanlıklar uzaklaştı
Vatan aşkı ile yaşamış, bu Vatan için çalışmış gerçek vatanseverler... Gazi Süleyman Paşa ve Namık Kemal Bolayır’da yatıyorlar... Feridun ÖZHAN
AY DEDE ZEYNEP HANER 3/C 518 BATIKENT İ.Ö.O. BAYRAM DERİN.
YEDİEYLÜL İLKOKULU Kişisel Sınırlarımız
Isı maddeleri etkiler.
SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETİMİ
RÜYÂ GİBİ ZAMANLAR Oyhan Hasan BILDIRKİ Dağlar duman duman, başındaki sisleri Ömrümün anılarla bezenmiş geçmiş günleri Yıldırım gibi bir atlı iner yamaçtan.
Dostluğa Dair Sesli İzleyin.
SEVDALILARIN.
YALAN (2).
Hacettepe Üniversitesi Sualtı Hokeyi Topluluğu
KAVGAYI ağacın yaprağına yaz; Sonbahar gelsin yaprak KURUSUN diye.
Ses Basınız.
TEKERLEME ÖRNEKLERİ Bir iki üç Söylemesi güç Sana verdim bir elma
SAKARYA TÜRKÜSÜ. SAKARYA TÜRKÜSÜ İnsan bu, su misali, kıvrım kıvrım akar ya; Bir yanda akan benim, öbür yanda Sakarya. Su iner yokuşlardan, hep basamak.
Lütfen doğal akışında izleyin. Kendi sesinden ( )
OYUN ve OYUNCAKLAR.
Tutkulu sevdaların gizli hançerleri başlar parıldamaya...
Üç Sesli Tek Heceli Sözcükleri Okuyalım
GENÇLERDE UYUM.
BU SUNUMDA EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.
AYIN YAPISI ve ÖZELLİKLERİ
Kapımı çalıp durma ölüm, Açmam; Ben ölecek adam değilim.
Sunum transkripti:

alicanyasar@gmail.com

Bize göre değil bu şehir Bu hava Bu gürültü Bu çarpık düzen bize göre değil... Bize göre değil beton yığınlar Yol boyu iç içe geçmiş araçlar Cana susamış trafik Ruhunu kaybetmiş kalabalıklar...

Site içi devir daim havuz Çocuk oyuncağı minyatür parklar... Spor eksenli suni teneffüs Emme basma tulumba çarklar... Gayrı kurtulmak gerek bu kıskaçtan Ver elini çıkmak gerek dağlara Bizi ancak dağlar paklar... Cami avlusuna terk edilmiş çağa İşsiz gencin çatı katında can pazarı Bataklığa saplanmış toz pembe rüya Çeyiz sandığında körpe kızın gözyaşı Ve sömürülen emek Çiğnenen yetim hakkı Materyal oburu dünya bize göre değil...

Kışları zehir duman Yazları kavurucu sıcak Ne gökte bakılacak yıldız Ne basılacak yerde toprak Kan gölü sokaklar faili meçhul Köprü altları ki mayınlı tuzak... Bali kokusunda solunan hayat Geçen bir ömür baldırı çıplak... Biz camlardan seyretmedik yağmurları Taa iliklerimize kadar ıslanarak hissettik... Eyvallah demedik, boyun eğmedik zulme Halkın yanında, Hak için nefesimizi tükettik... İmrenmedik erzi kırıkların zârafetine Al mendillere aşkı işleyenleri sevdik...

Bize göre değil dar alanda kısa paslaşmalar Ayak oyunları Vücut çalımları Çıkar çatışmaları... Karanlık adamların yeraltı adımları Kaptı kaçtı Çaldı çırptı Yedi yuttu Haramîlik bize göre değil...

Bize göre değil unutmak dünü Dilini, dinini, tarihini, kültürünü Yaması olmak yabanın Kazımak asil kökünü Aslını inkâr bize göre değil... Mert olan vurur mu arkadan Yolundan döner mi korkudan Yâr gönlü cayar mı ülkü’den Kahpelik bize göre değil... Bize göre değil yıkılmak Yok olmak bize göre değil... ...