ULAŞIM Otelimiz Antalya şehir merkezine 45. km., havalimanına 60 km. uzaklıktadır. Antalya otogarından her beş dakikada kalkan Kemer Tur otobüsleri.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
FAİZ HESAPLARI ÖMER ASKERDEN PİRİ MEHMET PAŞA ORTAOKULU
Advertisements

ANOK ABANT TIRMANMA YARIŞI. • ŞAMPİYONADAKİ YARIŞ SAYISININ SINIRLI OLMASI NEDENİYLE YARIŞMACILARIN DEFALARCA AYNI PARKURLARDA START ALMAK ZORUNDA KALIŞI.
“Kolhida” dağ evi “Kolhida” uluslararası av turizm için dağ evi oldukça ilginç ve “Avcılığa çikan parti lideri” stilinde yapılmış. Dağ evi bol yeşillik,
Maribor’da Erasmus.
Acaba Şu Anda Saat Kaç?.
Foça Mah. Selim Günday Cd. No   Fethiye/Muğla/Türkiye
VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ.
T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Arapgir Meslek YÜKSEKOKULU
İNTEROFİS HER DİLDE MÜTERCİM-TERCÜMANLIK MERKEZİ
-Demografik- Nüfus Analizi
DOĞU KARADENiZ TURU HAZİRAN 2 GECE 3 GÜN
PAZAR RAPORLARI_2013.

BAFRA OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ
Nedir?. Genel Şartlar 1. Ders verme hareketliliği gerçekleştirilecek iki ülkeden en az birinin AB üye ülkesi olması gerekir. 2. Ders verme hareketliliğinden.
ORGANİZASYON KÜNYESİ Organizasyon adı: BKM KOMİTE TOPLANTI ORGANİZASYONU Tarih: 08 – 10 Kasım 2013 Kişi Sayısı: 100 Organizasyon adı: BKM KOMİTE TOPLANTI.
Www. boutiqueprincesshotel.com. Boutique Princess Hotel Genel Bilgiler Üstün hizmet anlayışı,zevkli dekorasyonu, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile.
En ekonomik market ürünü
YEREL SAAT ve GÖLGE BOYU GRAFİĞİ.
Zamanı Ölçme Yıl Ay Hafta Gün
TÜBİTAK Yurt İçi Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı
TÜRKİYE’NİN BASKETBOL PROFESYONELLERİ BULUŞUYOR powered by.
Twin Grubu * Twin grubu 1995 yılından beri dünyanın her yerindeki Öğrencilere dil eğitimi vermektedir. * Yüksek standartlarda hizmet veren.
PAZAR RAPORLARI_2013.
CAN Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri canozelguvenlik.com.tr.
“Dünyada ve Türkiye’de Pamuk Piyasaları ile İlgili Gelişmeler”
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
HAFTA 7 OTEL SÖZLEŞMELERİ-DEVAM
LESOVO - ”Tunca” dag evi - SREM – ELHOVO – YAMBOL– VESELiNOVO – KABiLE
30 EYLÜL-2 EKİM FOÇA KARATAŞ BRİÇ FESTİVALİ Program : 30 Eylül Cuma Hoş geldin İkili Gece serbest 1 Ekim Cumartesi 9.00 Tekne turu (Siren kayalıkları)
NÜANS TURİZM HAC "İlk defa kayıt yaptıranlar 294 bin 567 kişi. Kayıt yeniletenler 1 milyon 76 bin 664. Türkiye geneli toplam müracaat 1 milyon 372.
Günlük Haftalık /Günlük Aylık / Günlük Uzun Süreli TL TL Proje Tarihine Göre Fiyatlandırılacaktır TL TL
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 7 EYLÜL 2013 YAŞ GRUPLARI İSTANBUL TRİATLONU TRİATLET BRİFİNGİ.
Otelimiz Turizm Bakanlığı onaylı ve denetimli 3 yıldızlı bir tesistir Otelimiz 52 odadır 36 odamız 2 adet single bed 12 odamız 1 double bed 1 single bed.
Yambol.
Zaman ölçüleri.
BAHARIN KEYFİNİ ANTALYA/KEMER’DE ÇIKARALIM NİSAN 2012 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN ANTALYA /KEMER GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ KATILIM.
Mevsim Şeridi
“YETİŞKİNLERİN OYUN OYNAMA ALIŞKANLIKLARI” ARAŞTIRMASI
SAYILAR NUMBERS. SAYILAR 77 55 66 99 11 33 88.
BİRBİRİMİZİ FARKLI ANLADIĞIMIZ KİŞİYLE NASIL İLETİŞİM KURALIM Kocaeli Üniversitesi Toplum Ruh Sağlığı Birimi ve Psikiyatri Anabilim Dalı sunuyor Kocaeli.
31- Ekim 01 Kasım Çadır Kampı Yer:Düzce. PROGRAM PLANLANAN TARİH: 31 Ekim 01 Kasım 2009 Cumartesi - pazar Birinci gün Cumartesi sabah erkenden hareket.
ÇERKEZKÖY KÖŞE BAŞI ARAZİMİZ ÇERKEZKÖYDE ÇEVREYOLUNA ÇOK YAKIN KONUMDA ARKASINDA 2 ADET OKUL OLAN DEĞERLİ BİR ARAZİ.
T M SAYI AR Z.
Yalı Mah. Kumlu Yalı Cad Erdek/BALIKESİR
Aydın’dan 07.30’da servisle İzmir’e sonra İtanbul’a gittim.198tl İzmir İstanbul gidiş-dönüş uçak bileti ücreti ödedim. 499 euro ile konaklama giriş-dönüş.
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI
Otelimiz Antalya şehir merkezine 45. km., havalimanına 60 km. uzaklıktadır. Antalya otogarından her beş dakikada kalkan Kemer Tur otobüsleri ile ulaşım.
KONAKLAMA FİYATLARI (KİŞİ BAŞI KAHVALTI DAHİL)
SEA LİFE FAMİLY RESORT. TESİS ÖZELLİKLERİ BarKuru TemizlemeAsansörSaunaHavuz BarLobi BarSolaryum Akdeniz ve dünya mutfağının değişik tadlarını gurmelerin.
BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM - 3
ANLAŞMALI OTEL SEÇİM SÜRECİ Anlaşmalı Oteller Listesi
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
ÖĞRENCİ EĞİTİM KAMPLARININ YAPILDIĞI GENÇLİK VE İZCİLİK EĞİTİM TESİSLERİ İLE İLGİLİ TANITIM BİLGİLERİ VE FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDA SUNULMAKTADIR. 1)Çanakkale.
18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı.
TERME MESLEK YÜKSEKOKULU PAZARLAMA PROGRAMI 2
Edebiyat ve sosyal bilimler alanlarındaki ilgi ve yetenekleri üst düzeyde olan öğrencileri bu alanlarda yüksek öğretime hazırlar. Ayrıca öğrencilerin.
BATMAN YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ
MERZİFON ÖĞRETMENEVİ YILI FİYATLARIMIZ
ÖĞRETİM YILI YURT KONAKLAMA FİYATLARIMIZ
HOŞGELDİNİZ.
KONAKLAMA FİYATLARI (KİŞİ BAŞI KAHVALTI DAHİL)
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
ENGLISH ON HOLIDAY.
Ankara çıkışlı 7 Gün 6 Gece Marmara Turu. 40 kişilik Marmara turu.
YUMURTALIK BELEDİYESİ
BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM - 3
2018 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
Sunum transkripti:

ULAŞIM Otelimiz Antalya şehir merkezine 45. km., havalimanına 60 km. uzaklıktadır. Antalya otogarından her beş dakikada kalkan Kemer Tur otobüsleri ile ulaşım 45 dakikada sağlamaktadır.

Otelimizin bulunduğu Kemer merkezinden, Antalya İl merkezi, Beldibi, Göynük, Çamyuva, Tekirova, Phaselis Antik Kenti ve plajları, Çıralı Yanartaş ve plajları, Ulupınar, Olimpos Antik Kenti ve plajları, Çavuşköy (Adrasan) plajları, Tahtalı Dağı Teleferiği günübirlik gezi yapabileceğiniz yerlerdir.

KEMER

ÇIRALI YANARTAŞ

ULUPINAR

OLİMPOS

ADRASAN

TAHTALI

GÖYNÜK KANYONU

TEKİROVA

ÇAMYUVA

BELDİBİ

UYGULAMA OTELİ KONAKLAMA FİYATLARI 10.MAYIS- 30 HAZİRAN 2013 TARİHLERİ ARASI GEÇERLİ FİYATLAR ODA DURUMLARIODA + KAHVALTI İKİ KİŞİLİK ODADA BAŞKA BİRİNİN KALMASINI KABUL ETMESİ DURUMUNDA TEK KİŞİ 30,00 TL İKİ KİŞİLİK ODADA TEK KİŞİ KALINMASI HALİNDE 50,00 TL İKİ KİŞİLİK ODA60,00 TL EK YATAK25,00 TL SUİT ODA90,00 TL GRUP SAYISI EN AZ 10 KİŞİ OLANLARA VE KALIŞ SÜRESİ EN AZ 10 GÜN OLANLARA KİŞİ BAŞI 25,00 TL

UYGULAMA OTELİ KONAKLAMA FİYATLARI 01.TEMMUZ- 15 EYLÜL 2013 TARİHLERİ ARASI GEÇERLİ FİYATLAR ODA DURUMLARIODA + KAHVALTI İKİ KİŞİLİK ODADA BAŞKA BİRİNİN KALMASINI KABUL ETMESİ DURUMUNDA TEK KİŞİ 45,00 TL İKİ KİŞİLİK ODADA TEK KİŞİ KALINMASI HALİNDE 60,00 TL İKİ KİŞİLİK ODA80,00 TL EK YATAK30,00 TL SUİT ODA120,00 TL GRUP SAYISI EN AZ 10 KİŞİ OLANLARA VE KALIŞ SÜRESİ EN AZ 10 GÜN OLANLARA KİŞİ BAŞI 30,00 TL

REZERVASYON YENİ MAHALLE DÖRT YOL BULVARI NO: 3 KEMER / ANTALYA TLF: FAX: