Merhametsiz karanlıklar içindeyim, Ne zaman güneş doğacak bilmiyorum

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
‘’ O Mahur Beste …..’’.
Advertisements

MEKTUP SESLİ.
Baba, itiraz eder, Olmaz öyle çok dost, Hakikisi belki bir, belki iki, Fazlasını bulamazsın gerçek, hakiki...
Benim Memleketim Bir Başkadır Havasına suyuna taşına toprağına
LÜTFEN SESLİ İZLEYİNİZ...
O Mahur beste çalar…..!!.
Kızıl meydan bomboştu Nathalie önümde yürüyordu.
Bu Toprakların Kızı… , Harbiye Açıkhava Tiyatrosu.
Ben Seni Sevdim Mi. Ben seni sevdim mi
Bismillahirrahmanirrahim Allah’ım Lütfet ki, gittiğimiz her yere barış götürebilelim Bölücü değil, bağdaştırıcı, birleştirici olabilelim. Nefret olan.
Paris ve sen Yağmur yağıyor Bu sonbahar Eskiden olduğu gibi
GÖZLENEMEYEN KATMANLARI
...Son bir gece ver bana Son bir gece ver bana...
BUĞDAYDAN EKMEĞE MADDENİN DEĞİŞİMİ
YAŞAMI ERTELEMEK Tanımasam bile üzülürüm Yitirilmiş ümitlere...
SEVİLMEK İÇİN 6 YOL GÜLÜMSEYİN İSİMLERİ HATIRINIZDA TUTUN
YAŞ OTUZBEŞ.
ş i i r : T ü l i n H a t i p o ğ l u Aşk'a Sitem (I)
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
dünyanın “NEHİR”lerindeki her damla su...
Powerpoint Jos1 2 Arastırmacı fotoğrafçı Cemal GÜLAS‘ın Artvin Maçahel'de bir aksam üzeri rastladığı yaşlı bir kadının mısır tarlasını kazdırmak için.
Yağmurun bir gün dinmeyeceğinden, hiç bitmez görünen hayat ırmağının bir gün kurumayacağından, seni alıp diyardan diyara gezdiren rüzgârın bir gün duruvermeyeceğinden.
P a z a r S a b a h l a r ı.
Zaman geçiyor her geçen zaman bendeki seni daha çok çoğaltıyor
MISIR TARLASINDAN Mektup Var… Sesli izleyin lutfen….
Öyle bir yaşam sürdür ki; Yazanı bilinmiyor...Hazırlayan: Koray K.
UZAKLIKLAR KÜÇÜK SEVGİLERİ YOK EDER,
ÜLKEMİZİN GÜNEYDOĞU veya KÜRT SORUNU diye bir meselesi yoktur ! ÜLKEMİZİN GÜNEYDOĞU veya KÜRT SORUNU diye bir meselesi yoktur ! binlerce yıllık kültür.
ATATÜRK OLMASAYDI ÇAĞDAŞ, BAĞIMSIZ LAİK VE DEMOKRATİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ OLMAZDI.ONUN İLKE VE DEVRİMLERİNE OLAN DERİN İNANCIMIZ VE GURURLA 2013 CUMHURİYET.
Osmanlıda Lale Devri Sesli Dinleyiniz.
Tek bir imza ile tonlarca mısırı ucuza alanlar, tek bir emir ile Genelkurmayı zan altında bırakanlar, tek bir söz ile “kürt sorunu”
Maaş Teoremi.
TAKILMALI OLTANA MUTLULUK Yok etmeli kurutmalısın tüm acıları kalbindeki noktada, Ümitle dağıtmalısın heyecanını bedenine, her dokuna Uzaklaşmalısın her.
Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm. Tekrar 8 yaşın tüm sorumluluklarını kabul etmeye hazırım.
Yalnızlığa Çağrı Namusum üzerine yemin ederim,bu şehri bu evleri bu sokakları sevmiyorum. Tiksiniyorum bu iğrenç kalabalıktan,yalnızlığı özlüyorum. Yalnızlıkta.
HoŞgeldİn Hayatımın Mavİsİ
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
Kendini tanıyınca; ağaçları, kuşları tanırsın, sonbaharları, altın sarısı yaprakları, uzaktan gelinliği giymiş kızlara benzeyen, karlar düşmüş dağları,
Haftanın hangi 2 gününü kafana hiçbir şey takmadan yaşamalısın? "Cumartesi-Pazar“ dediysen, yanıldın.
Anlar Gibiydin… …. Oysa sen, onlar gibi degildin... Anlar gibiydin.
ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
Ağzın dudaklarımda AğzınAğzın Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle uyanmak nice çılgın.
İSTANBUL’U DİNLİYORUM Orhan Veli
Lider dediğin… Sesli İzleyin….
Bir bilge adam öğrencileriyle otururken demişki;"Gece ile gündüzü nasıl ayırt edersiniz? Tam olarak ne zaman karanlık başlar,ne zaman ortalık aydınlar?"
Bismillahirrahmanirrahim
BEN SENİ SEVDİM Mİ? BEN SENİ SEVDİM Mİ?SEVDİM, KİME NE TUTTUM,TA İÇİME OTURTTUM SENİ ALDIM,OKŞADIM SAÇLARINI,ÖPTÜM İÇTİM YUDUM YUDUM GÜZELLİĞİNİ.
ses düğmesini açabilirsiniz - ilerlemek için mouse’u tıklayınız.

Küçük kız babası ile ormanda yürüyüş yaparken, ayağı takılıp yere düşüyor. Can acısıyla "Ahhh" diye bağırınca ilerideki dağın tepesinden "Ahhh" diye bir.
SEVİLDİM DÜŞÜN, NİCE GÜNLER GEÇECEK ARADAN NİCE YILLAR GEÇECEK DÜŞÜN FARKINDA BİLE OLMAYACAKSIN NASIL BİR GİRDABA DÜŞTÜĞÜMÜZÜN ALTIN SARISI SAÇLARIN AK.
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
Patron merak ederek Saate bakiyor cünki yaninda calisan isci hala ortada yok, ve 10 dakka sonra önemli bir toplantida olmalari gerekiyor..buyüzden son.
Bir varmış bir yokmuş.Kaf dağının ardında bir köy varmış.Bu köyde Nasreddin Hoca ‘da varmış.Nasreddin Hoca bir gün pazardan koyun almaya karar vermiş.Hanımı.
Görmek istiyorsan, üç gün yaşayan kelebegi, beklemelisin baharı, kışın bagrında sakladıgıni.. Dayanmalısın kışa! Gökkuşagını gormek istiyorsan, gelen barana.
Yüküm ağır,çok yorgunum, Gel birde sen yorma! Olan oldu giden gitti,
Yürekten gelir hani Duygular. Satırlara dökmek istersin
BEN BU SEVDAYI BU YÜREĞİMDE ESKİTTİM
YUNUS KADAR ÖZGÜR OLMAK VARDI. HİÇBİRŞEYİ UMURSAMADAN SONSUZLUKTA YÜZMEK.
7. BÖLÜM KAVRAM, BECERİ ve SOSYAL BECERİ ÖĞRETİMİ ÖZEL EĞİTİM GÜZEL GELECEK.
Karanlık bir geceye doğan aydınlıktın sen,
nisa Ev’in Gözleri Günün ilk ışıklarıyla aralanır gözkapakları Ev’in…
Mutlu olmak için atılacak 10 adım Bitki büyütün, sevdiklerinizle sohbet edin, her gün kahkaha atın basit yöntemle mutlu olunabileceğini kanıtlayan.
Dünya Dönüyor Şarkı Dünya dönüyor, Sen ne desen de. Yıllar geçiyor ,
ŞİMDİ EN AÇIK RENGİNDE GÖZLERİN
GÖKKUŞAĞINA BAKIN!.
GÜLLERiN AĞLADIĞI SAAT Güllerin ağladığı bir saat vardır hani Büyür o saatte yalnızlığı bahçelerin Düşer korkusu kalbe yaklaşan gecelerin Bir dev uzatır.
Hazırlayan İSMAİL ŞAHİNER
Bir  efsane... .
AYRILDIK, GÖREMİYORUM GÖZLERİNİ
Sunum transkripti:

Merhametsiz karanlıklar içindeyim, Ne zaman güneş doğacak bilmiyorum Merhametsiz karanlıklar içindeyim, Ne zaman güneş doğacak bilmiyorum. Mavi denizlere mor dağlara karşı, Bildiğim bir şarkı var onu söylüyorum.

Bildiğim bir şarkı var onu söylüyorum, Bütün şarkılar gibi kederli. Sokaklar, caddeler, evler bomboş, Yokluğun sırtıma saplandı bir bıçak gibi.

Yokluğun sırtıma saplandı bir bıçak gibi, Akıtır taşa, toprağa kanımı, Dünya seninle aydınlık ve güzeldi, Şimdi bin güneş doğsa götürmez karanlığımı.

Şimdi bin güneş doğsa götürmez karanlığımı, Yanmaz elinin değmediği ışıklar. Gel, o şarkıyı beraber söyleyelim, Tut ellerimden beni aydınlığa çıkar.

Bildiğim bir şarkı var onu söylüyorum. Tut ellerimden beni aydınlığa çıkar, Yumdum gözlerimi seni düşünüyorum, Mavi denizlere, mor dağlara karşı, Bildiğim bir şarkı var onu söylüyorum. ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN AKREP56 Diğer byEFSaNE PPS Sunumlar için TIKLAYIN