KAZANMAK İÇİN ORGANİZE OLACAĞINIZ KİŞİLER LİSTESİNİ HAZIRLAYIN

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HTML.
Advertisements

ETİK KARAR VERME.
“İnsanoğlu hakkında en çok ney şaşırtır sizi?…”
Değişkenler.
Çok samimi iki dost ve arkadaşlardı
ZOR İNSANLARLA BAŞA ÇIKMA
Tarafından yayınlanmaktadır
KARIYER PLANLAMA Levent VURGUN Yrd.Doç.Dr..
YAPAMAZSIN, BAŞARAMAZSIN, BU İŞ
BUGÜN BENİM EN İYİ GÜNÜM! Randevu alma Ve SATIŞ
Çok samimi iki dost ve arkadaşlardı
İlk 100 Hayır!
BİZ KİMİZ?  Hacettepe Üniversitesi Okuma Topluluğu, kısa adıyla “ HUNOK ” 2007 yılında Hacettepe Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulmuştur. Bununla.
HAMZAKOCAKOĞLU2006 KİM DAVALI KİM DAVACI BİR HİKAYE AMA BELKİ DE GERÇEK.
SUNUM.
YAPACAĞINIZ İŞE HAKİM OLUN
- Hz. Muhammed Çalışmayı Severdi
Kendimizi evlenince, bir bebek sahibi olunca, sonra bir tane daha olunca yaşamın daha güzel olacağına inandırmışızdır. Sonra çocuklarımızın yeterince yetişkin.
Bu India’dan gelen TANTRA.
Sayın kaymakamım. Sayın İlçe Milli Eğitim müdürüm ve Şube Müdürlerim
Network Marketing.
DİNLEME VE ÖĞRENME BECERİLERİ
OKUL-AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ
Hayatın Ortağı Olmak... Erdal ATABEK Remziye Örselli/11 Şubat 2009.
“ Hayatın Ortağı Olmak …” ''günümüz ergenleri” ile erişkinler arasındaki uzaklık daha da artacaktır. Günümüzün ''ergen dünyası'' nı, bu dünyada geçerli.
GAYRET EDEN BAŞARIR ,BAŞARAN KAZANIR
Hayatta, birinin eksikliğini hissettiğimiz
Hikmet SIRMA.
BAYKUŞ KARDEŞİN PARTİSİ.
MEGA HOLDINGS TRADING.
Hazırlayan: Mustafa YILMAZ Tantavi İÖO DKAB Öğretmeni Eyüp/İstanbul
Network Marketing Dünyasına Hoşgeldiniz!
ANNELER BABALAR/ÇOCUĞUNUZ SINAVA GİRİYOR …. Çocuklarımızı çok severken kişisel isteklerimizin, beklentilerimizin onlar için belki de aşırı bir yük olacağını.
DEĞERLENDİRME SORULARI
ANLAMLARINA GÖRE CÜMLELER
GELECEĞİN SUÇLUSUNU YETİŞTİRMENİN  8 BASİT KURALI
“İnsanoğlu hakkında en çok neye şaşırırsın?…”
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
Kim olduğunu Başına gelen Değil, Senin hareket Tarzın belirler, .
ZAMİR (ADIL).
„ Baba, politika gerçekten nedir ?“
“ Ortağı Olmak … ''günümüz ergenleri” ile erişkinler arasındaki uzaklık daha da artacaktır. Günümüzün ''ergen dünyası'' nı, bu dünyada geçerli.
“Hayatın Ortağı Olmak…”
Sınav Kaygısı ve Önleme Yolları.
SINAV KAYGISIYLA BAŞETME YOLLARI
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
EĞİTİMDE AİLENİN ÖNEMİ
AMAÇ BELİRLEME.
Şeytan bu slayta Çok kızacak
T.C MEB MUSTAFA PARS İLKOKULU EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI
Altın hiç bu kadar kazandırmamıştı!
ANNE BABALAR EV ÖDEVLERİNE NASIL YARDIMCI OLABİLİRLER?
Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 17 Mart 2009 Salı Matematik =10 6+4= -4=6 -6=4 7+5=12.
1 CANSAN İLKÖĞRETİM OKULU. 2 “Dünyanın en güzel insanlarına” Sevgili anneme ve babama mektup.
*Bu insanlar, yaşamın her yönünü severler, şikâyet etmekle ya da olayların daha değişik olmasını istemekle vakit kaybetmezler. *Bağımsızlıklarına çok.
Kazanım 6. Üretime katkıda bulunma konusunda görüş oluşturur.
İNTERNET ÇOK GENİŞ BİR ALAN
İnsan İradesi ve Kader İnsanı diğer varlıklardan ayıran en temel özellikler, -akıl -irade AKIL, iyiyi kötüden, güzeli çirkinden, doğruyu yanlıştan ayırt.
HOŞGELDİNİZ. YOL HARİTASI BELİRLEMEK AKILLI TECRÜBEDEN YARARLANIN !
MESLEK TERCİHİNDE AİLE Dr.M.Zeki İLGAR Biruni Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dr.M.Zeki İLGAR.
Çocuklar gibi sevindi kadıncağız. (durum zarfı) Nermin gibi güzel bir kızım var benim de. (sıfatın zarfı) Küçük kızım dün hasta gibiydi. (yüklem) Senin.
Tümce (Cümle) Bilgisi Bir duyguyu, bir düşünceyi, bir haberi, bir isteği tam olarak anlatan sözcük veya sözcük dizisine tümce (cümle) denir. Soru: “Okuma.
1-1 İŞ GÖRÜŞMESİ NASIL YAPILIR?
3.1. İnsanın Özgürlüğü ve Sorumluluğu
İŞ ARAMA YOLLARI ROJE REVŞAN AYDıN-G GÜLEÇ ERTURAN-G
Bir çok girişimci, yeni bir iş kurarken çoğu zaman hazırlık yapmaz. Yani bir iş planı yapmaz, bir iş modeli oluşturmaz. Ülkemizde yeni kurulan işlerin.
SAVURGANLIK YAPMAYINIZ
EĞİTİM ÖĞRETİMDE ÇEVRE İMKANLARINDAN YARARLANMA
Peygamber ve İlahi Kitap İnancı
Sunum transkripti:

KAZANMAK İÇİN ORGANİZE OLACAĞINIZ KİŞİLER LİSTESİNİ HAZIRLAYIN Sık karşılaşılan hatalı düşünceler ; • Benim çevrem çok az • Benim tanıdıklarım bu iş ile ilgilenmez • O bu işi beceremez • Kimse bana inanmaz Böyle düşünmekten vazgeçin; Öncelikle şunu anlayalım, biz insanları ikna etme işinde değiliz! Elimizde bir fırsat var ve sevdiğimiz, kazanmasını istediğimiz kişileri bu fırsat hakkında bilgilendireceğiz. Olaya “Nasıl ikna ederim?” zihniyeti ile bakarsanız baştan kaybetmiş sayılırsınız. “Bu işi öğrendiğimde aradığım ilk kişi kardeşimdi. Sizce kardeşimin kötülüğünü istiyor olabilir miyim?” Unutmayın ; bir fırsattan bahsedeceğimiz kişilerin listesini yapacaksınız. Kimseyi kandırma işinde değilsiniz.

LİSTENİN OLUŞUMU “Bu listeye kimleri yazmalı, kimleri yazmamalı?” Sorusunun bir tek cevabı var. Tanıdığınız herkesi yazmalısınız! • Bu yapar • Bu yapmaz • Bu ilgilenmez • Bu beceremez • Bu bana inanmaz • Bu dinlemez • Bunun paraya ihtiyacı yok Diye düşünmeyin Şunu anlayın ; herkesin bu işe ihtiyacı var. Fabrikan işçisinin de, fabrikanın sahibinin de!

Gerçek bir diyalog ; - Merhaba Ahmet Bey, çalıştığım network marketing organizasyonu hakkında bilgi almak için mesaj bırakmışsınız. Bu yüzden aradım, müsait misiniz? - Evet buyrun... (Ahmet Bey'e network marketing ile ne kadar çok para kazanabileceğini anlattım ve kazanç sistemi çok hoşuna gitti , AMA . . . .) - Güzel bir sistem, ama benim para kazanmaya ihtiyacım yok Serkan Bey! (Muhabbete o kanaldan girmek benim hatamdı) - Hmm , ok. Neler yapıyorsunuz Ahmet Bey, kendinizden bahseder misiniz biraz? – Emekli bürokratım, eşimle çeşmede oturuyoruz. Param var ama sıkılıyoruz! (Ahmet Bey'e yanlış şekilde anlattığım kesinleşti. Onun istediği para değil, sıkıntısını giderecek bir uğraştı...) – Peki Ahmet Bey, yeni insanlarla tanışmak, insanlara para kazanabilecekleri bir organizasyon kurmak ve danışmanlık yapmak ister misiniz? (çalıştığım network marketing sistemine üye olmak ve üyeler davet etmekten bahsediyorum) – Elbette (diye cevapladı Ahmet Bey) Ahmet Bey bu dialogun sonunda heyecanla sisteme üye oldu. Çünkü geç de olsa ne istediğini anladım ve ona istediği şeye network marketing sistemi ile sahip olabileceğini gösterdim. Hepsi bu!...

Bir fabrika işçisinin NETWORK MARKETİNG’e ihtiyacı var. Çünkü para kazanması ve ailesine daha iyi şartlar sağlaması gerek. Bir fabrika sahibinin NETWORK MARKETİNG’e ihtiyacı var. Çünkü daha risksiz,stressiz ve sevdikleriyle geçirebileceği zamana ihtiyacı var. Bu yüzden sakın kimseyi elemeyin... Herkesi muhakkak listenize ekleyin.

LİSTENİN ANALİZİ Yine hatırlatalım. Yukarıda yazdım.Herkes aynı değildir ama herkesin anlayacağı bir dil vardır. Listenin analizini yaparken şimdi öğreneceklerinizi uygulamalı ve herkes için ayrı ayrı anlatım metodu geliştirmelisiniz. Yine hatırlatalım. Amacımız ikna etmek değil, bir fırsatı doğru sunmak olacaktır.