ANOK ABANT TIRMANMA YARIŞI. • ŞAMPİYONADAKİ YARIŞ SAYISININ SINIRLI OLMASI NEDENİYLE YARIŞMACILARIN DEFALARCA AYNI PARKURLARDA START ALMAK ZORUNDA KALIŞI.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
8. SINIF 3. ÜNİTE BİLGİ YARIŞMASI
Advertisements

Öğr. Grv. Semih AÇIKGÖZOĞLU
Hazırlayan: Cihan UĞUR
TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 5-6 EKİM 2013 KUŞADASI TRİATLONU
TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 10 KASIM 2013 DENİZLİ AQUATLONU
NOKTA, DOĞRU, DOĞRU PARÇASI, IŞIN, DÜZLEMDEKİ DOĞRULAR
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
Böylelikle toplam üye sayımız ’ya ulaştı. İlk bilgi evini açtığımızdan bu yana toplamda ödünç kitap verdik.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 17
MEZUNİYET TÖRENİ 6 TEMMUZ 2007 SAAT 20:00 TÖREN ALANI.
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı…
HARİTA BİLGİSİ.
ULAŞIM Otelimiz Antalya şehir merkezine 45. km., havalimanına 60 km. uzaklıktadır. Antalya otogarından her beş dakikada kalkan Kemer Tur otobüsleri.
ORGANİZASYON KÜNYESİ Organizasyon adı: BKM KOMİTE TOPLANTI ORGANİZASYONU Tarih: 08 – 10 Kasım 2013 Kişi Sayısı: 100 Organizasyon adı: BKM KOMİTE TOPLANTI.
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDRASYONU AĞUSTOS 2013 EĞİRDİR TRİATLONU TRİATLET BRİFİNGİ.
Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Orta Öğretim
AYK Ankara Yüzme Kulübü Bilgi ve Kayıt için Antrenörlerimiz
E Y L E M 3. 1 Avrupa Birliği Komşu Ülkeleri İle İş Birliği PROGRAMI.
HOŞGELDİNİZ TANITIM SUNUMU 2. BÖLÜM Sections
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 8 EYLÜL 2013 BALIKESİR AQUATLONU TRİATLET BRİFİNGİ TRİATLET BRİFİNGİ.
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDRASYONU ÇEŞME TRİATLONU TRİATLET BRİFİNGİ.
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
“Ülke ekonomisinin verimlilik ilkelerine uygun olarak gelişmesini sağlamak, işçi, işveren ve hükümet kesimlerine eğitim ve danışmanlık desteği sağlamak.
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
ORHAN EREN İLKOKULU 1-A.
TÜBİTAK Bilimsel Araştırma Projelerini Hazırlama Eğitimi Şubat 2014
ZAMBAK 1 SORU BANKASI UĞUR CESUR 1 ZAMBAK 1 SORU BANKASI ÖZEL SORULARI Hazırlayan: UĞUR CESUR.
14.Gün MATEMATİK 1.KİTAP RASYONEL SAYILAR ANTRENMANLARLA
GİRİŞİMCİ SUNUMU.
Eğitim Aracı Olarak Oryantiring
ÜNİTE TOPLANTILARI. Kaynaklar Baden Powell diyor ki; 16 yaş için iyi olan 15 yaş için çok iyi olmayabilir, hatta 13 yada 14 için kötü olabilir. Karakter,
Elektrik Elektronik Teknoloji Platformu Oluşturma Çalıştayı Sinan Tandoğan TÜBİTAK-TEYDEB 23 Şubat 2007, TÜSSİDE.
Açık Dergi Sistemleri orçun madran. Open Journal Systems (OJS) Web 2.0 Teknolojileri ve Uygulamaları Çalıştayı, Ankara - 4 Aralık
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AFET TIBBI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Etkinlik öncesi yapılacaklar… Basın ve Halkla İlişkiler konusunda uzman bir kadro ile PR çalışmaları yapmak.
“Yalnız Oyuncaklara Yeni Arkadaşlar” “Yalnız Oyuncaklara Yeni Arkadaşlar” 3-5 Kasım 2008 Ankara 9 9.
1.ANTİBİYOTİK FARKINDALIK SEMPOZYUMU 20 Kasım 2012 ÖNEMLİ TARİHLER Özet gönderme son tarihi Özet kabul bildirim tarihi Bildiri Tam.
TEST – 1.
HALK KÜTÜPHANELERİ SOSYAL AĞLARDA HALK KÜTÜPHANELERİNE ERİŞİM.
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 7 EYLÜL 2013 YAŞ GRUPLARI İSTANBUL TRİATLONU TRİATLET BRİFİNGİ.
2 ve 1’in toplamı 3 eder..
PLANLAMA VE PROJE FAALİYETLERİ
ODTÜ TEKNOKENT Gerçekleştirilen Etkinliklerimizden Örnekler.
ODALARIMIZ TARAFINDAN YAPILACAK GENEL KURUL TOPLANTILARINA SUNULACAK, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İLE EĞİTİM, TEORİK VE PRATİK KURS PROGRAMLARI.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
8 ? E K S İ L E N EKSİLEN _ 5 5 ÇIKAN FARK(KALAN) 8.
DÖNEMİ ERASMUS YOĞUN DİL KURSLARI (EYDK) ERASMUS INTENSIVE LANGUAGE COURSES (EILC) Seval BOZ Uluslararası İlişkiler ve AB Birimi
1. YEREL SAAT Güneşin gökyüzündeki durumuna göre ve yeryüzündeki cisimlerin gölge boyuna göre ayarlanan saate yerel saat denir. *Yani güneşin en tepede.
European Commission Enterprise and Industrie Avrupa İşletmeler Ağı 25 - KASIM BSN ANATOLIA.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Stock Car Challenge İstanbul İstanbul.
TÜRKÇE / Noktalama İşaretleri
Japon Üniversitelerinde İngilizce Eğitim İmkanı
SAĞLIK MAHALLESİ POYRAZ SOKAK BOLU TEL&FAKS:
15 MAYIS 2013 ÇARŞAMBA YER: BELEDİYE ÖNÜ (TRAFİĞE KAPALI ALAN) SAAT: 16:00-20:00 SPORTİF ETKİNLİKLER ANA MEHTERAN EKİBİ GÖSTERİSİ HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ.
“YETİŞKİNLERİN OYUN OYNAMA ALIŞKANLIKLARI” ARAŞTIRMASI
F1 YARIŞLARI VE TOYOTA Ahmet Murat DEMİR Salih Onur KASAP
ÖSYM TERCİH NASIL YAPILIR.
 KONU VE AMAÇ: Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasının hızlandırılması amacıyla 2012 yılında TR83 Bölgesi İnovasyon.
GAZİOSMANPAŞA İLÇESİNDE ARSA DEĞERLERİNE BAĞLI OLARAK DONATI ALANI ÇALIŞMASI.
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 18 Öğrenci Sayısı : 358 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3.
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
AY-TUR TURİZM SAN VE TİC A.Ş. TURUNÇ RESORT OTEL
Triatlon Nedir? 1. Triatlon Atletizm spor dalları arasında gösterilen bir spor dalı olup üç yarışın birlikte yapıldığı spor anlamına gelmektedir. Triatlon.
Triatlon Nedir? :HAZIRLAYAN: ROJHAT DEMİR 1. Triatlon Atletizm spor dalları arasında gösterilen bir spor dalı olup üç yarışın birlikte yapıldığı spor.
Sunum transkripti:

ANOK ABANT TIRMANMA YARIŞI

• ŞAMPİYONADAKİ YARIŞ SAYISININ SINIRLI OLMASI NEDENİYLE YARIŞMACILARIN DEFALARCA AYNI PARKURLARDA START ALMAK ZORUNDA KALIŞI • ANKARA’NIN COĞRAFİ KOŞULLARININ TIRMANMA YARIŞLARI İÇİN YETERSİZ KALMASI • YENİ PARKURLARIN REKABETİ, HEYECANI VE SEYİRCİ İLGİSİNİ ARTTIRDIĞINA OLAN İNANCIMIZ VE TABİKİ DOĞASI, TURİSTİK YAPISI VE MUHTEŞEM PARKURUYLA ABANT ANOK İÇİN TERCİH SEBEBİ OLMUŞTUR

• 11 TEMMUZ 2009 CUMARTESİ GÜNÜ BOLU MERKEZDE VİLAYET MEYDANINDA YAPILACAK İDARİ VE TEKNİK KONTROL İLE HALKIN İLGİSİNİ YARIŞA VE YARIŞ OTOMOBİLLERİNE ÇEKMEYİ HEDEFLİYORUZ İDARİ & TEKNİK KONTROL : 16:00 – 18:00 BOLU VİLAYET MEYDANI ANIT PARK

• YARIŞIN SEREMONİ STARTI ÇOK SAYIDA SEYİRCİ VE YEREL İDARECİLERİN KATILIMI İLE 11 TEMMUZ 2009 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 20:00’DE VALİLİK BİNASI ÖNÜNDEN VİLAYET MEYDANINDA GERÇEKLEŞECEK

• BOLU İLİ VE ABANT BÖLGESİNDE YÜRÜTÜLEN YOĞUN TANITIM ÇALIŞMALARI PAZAR GÜNÜ DE PARKURA SEYİRCİLERİ ÇEKEBİLMEYİ HEDEFLİYOR • YEREL RADYO, TELEVİZYON VE GAZETELER İLE ABANT BÖLGESİ OTELLERİNİN YARIŞ ÖNCESİ TANITIMA DESTEĞİ ÇOK BÜYÜK

• YARIŞMA PARKURUNUN FİNİŞİ VE SERVİS ALANININ ABANT GÖLÜNE YALNIZCA 1,5 km UZAKLIKTA OLMASI VE PARKUR İÇERİSİNDE SEYİRCİ ALANI OLARAK HAZIRLANAN BÖLÜM İSE SEYİRCİLER İÇİN DİĞER AVANTAJLAR

• 2 ANTRENMAN VE 3 YARIŞMA ÇIKIŞINDAN OLUŞACAK YARIŞIN PARKUR MESAFESİ : 5,00 km ZEMİNİ : ASFALT START – FİNİŞ ARASI İRTİFA FARKI : 550 m SEYİRCİ ALANI : 3,20 km’DE ALABALIK RESTAURANT (İSMAİL’İN YERİ)

• İYİ BİR ASFALT ZEMİNE SAHİP OLMASI • YEŞİL BİR ORMAN ETABI OLMASI • SÜRATLİ VE BOL VİRAJLI BÖLÜMLERİ BİR ARADA BARINDIRMASI • FARKLI KADEMELERDE ARTAN DİKLİĞİ İLE SPORTİF KALİTESİ YÜKSEK BİR PARKUR

• YARIŞ ÖNCESİ HAZIRLIKLARINDAN İTİBAREN ÖZENLE HAZIRLANAN YARIŞIMIZIN ÖDÜL TÖRENİ PARKURA 2,5 km MESAFEDE YER ALAN BÜYÜK ABANT OTELİ’NDE GERÇEKLEŞECEK

• YARIŞ İLE İLGİLİ ULAŞIM, KONAKLAMA, HARİTA VE DOKÜMAN GİBİ DETAYLI BİLGİLERE adresinden ve kulüp iletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz Adres: Uğur Mumcu Cad. 47/2 GOP – Çankaya ANKARA Tel: Faks: Mail:

EŞSİZ BİR DOĞANIN EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞI ABANT TIRMANMA YARIŞINDA SİZLERİ DE ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ