Prepared by Cendel Karaman A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning Wisconsin Center for Education Research, University of Wisconsin-Madison.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
© 2011 IFRS Foundation 1 IFRS for SMEs Konu 2.5(b) Test ve Tartışma Varlıklar Bölümler 14 &15.
Advertisements

A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning
Türkçe Bilmeceler 1 Hazırlayan: Mukades Sahin
“Hızlı koşma, yavaş koş.”
İmparatorluktan Cumhuriyete Geçiş
FINDIKLI KURABİYE Prepared by Esra Alagöz A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning Wisconsin Center for Education Research, University of Wisconsin-Madison.
OYALAR VE ANLATTIKLARI
Gündem İç Politika – Dış Politika A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning Wisconsin Center for Education Research, University of Wisconsin-Madison.
ENVIRONMENTAL ACTIVISM ÇEVRE EYLEMCİLİĞİ
İslamiyette Çokkültürlülük
Present activities ● Questions
Prepared by Cendel Karaman A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning Wisconsin Center for Education Research, University of Wisconsin-Madison.
Farabi ve Türk-İslam Sentezi İslamiyetİmanFarabiFelsefeMantık A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning Wisconsin Center for Education Research,
“Ben çay içmek istiyorum.” Asking for things ● Offering things ● Plans
I ASİMO I ASİMO PREPARED: CENGİZ MURAT TEKİNBÜĞRÜ English Course Presentation TURKEY Mechatronics Engineering at SAKARYA UNIVERSITY PREPARED: CENGİZ.
A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning Wisconsin Center for Education Research, University of Wisconsin-Madison Hazırlayan: Celile Ökten.
By Esra Alagöz A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning Wisconsin Center for Education Research, University of Wisconsin-Madison.
DUBLAJ-SESLENDİRME Tiyatrodan Sinemaya Uzanan Yol A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning Wisconsin Center for Education Research, University.
FUTURE PERFECT TENSE.
Hazırlayan: Yasin Tunç A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning Wisconsin Center for Education Research, University of Wisconsin-Madison.
Hazırlayan: Yasin tunç
Module 2: CRAFTSMANSHIP AND ARTISANS
ESERLER İ RONI MARGULIES A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning Wisconsin Center for Education Research, University of Wisconsin-Madison July.
Osmanlı İmparatorluğu’ndan seçmeler Celile Ökten A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning Wisconsin Center for Education Research, University of.
Introducing other people ● Family members
Geleneksel Türk Görsel Sanatları
Hazırlayan: Yasin Tunç
A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning
Past tense ● Time expressions
Geleceği Okuma Teknikleri
A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning
VOTED THE BEST OF THIS YEAR (Rivayete göre 2009 yılının en iyi e- postası seçilmiş)
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Reach customers with Mobile Search Network.
“O tatile gidiyormuş.” Reported Statements talebe U32  
INQUIRY FROM A B2B SITE Dear Sir/Madam We are writing to enquire about your sunflower oil. Please send us your product specification and price. Best Regards.
Prepared by Yasin Tunç A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning Wisconsin Center for Education Research, University of Wisconsin-Madison.
To want to do sth. -mek istemek Part I Study Turkish
A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning Wisconsin Center for Education Research, University of Wisconsin-Madison Prepared by Esra Alagöz.
NOUN CLAUSES (İSİM CÜMLECİKLERİ).
EKO KULÜP ECO CLUB.  Bu çalı ş manın uzun süreli olması için okul yönetimiyle konu ş up, ENKA STORE’un önünde sürekli kalacak bir.
Today’s Lesson By the end of this lesson you should be able to say phone numbers in Turkish.
Radyoyla ilgili meslekler Professions In Radio Prepared by Esra Alagöz A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning Wisconsin Center for Education.
SÜLEYMAN DEM İ REL PRIMARY AND SECONDARY SCHOOL. GENERAL INTRODUCTION SCHOOL DIRECTORY, TEACHERS AND OTHER STAFF CLASSROOMS PARTS OF THE SCHOOL GALLERY.
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK SORUNLARI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Adnan Menderes University Application and Research Center for Youth Problems.
Gizli / İsimsiz Raporlama Tanıtımı
INFORMED CONSENT Assist.Prof.Dr. Mehmet KARATAS Dept. of History of Medicine & Ethics.
S ÜLEYMAN Ş AH ÜN İ VERS İ TES İ DERS KAYIT İŞ LEMLER İ / COURSE REGISTRATION PROCESS.
21/02/2016 A Place In My Heart Nana Mouskouri « Istanbul « (A Different Adaptation)
BEYPAZARI DISTRICT DIRECTORATE FOR NATIONAL EDUCATION ‘’Acadmy of New Possibilites’’
We just want to have the peace for our world Dünyamız için sadece barış istiyoruz.
Nasa programs for students.
Ali Akpınar © 2009 Dem Publishing & Language Service  Introducing yourself Numbers Greeting Beginner Turkish Lessons 1“Merhaba!”
Good Effects of ADs Renault fluence and Sütaş Ads.
Dr. Adil AKINCI Bankacılık ve Finans Bölümü
İSTATİSTİK II Tahminler ve Güven Aralıkları - 2.
German shepherd dog. These dogs are said to be intelligent before they say.
Anadolu Üniversitesi Arkeoloji Bölümü
FINLAND EDUCATION SYSTEM I am talking about the Finnish education system today.
Future: I will/shall & I am going to. Structure: Subject+will/shall+verb(base form)+object.
ETwinning Nedir?. Türkiye’de 81 ilin katılımıyla yürütülen 1.Projemiz.
B-Effective First Touch
SİMPLE PAST TENSE Grup Üyeleri
Imagine that you are a teacher and you are taking your 20 students to England for the summer school.
THE MYSTERIOUS ISLAND JULES VERNE. INFORMATION ABOUT THE BOOK  Name of the book: The Mysterious Island  Author: Jules Verne  Type: Adventure  Number.
UNIT 6 Future Perfect.
“8. SINIFLAR” MASTERMIND UNIT 4 On the phone Wopenglish GURURLA SUNAR…
SUBJECT NAME Prepeared by Write the names of group members here
People with an entrepreneurial mindset are always brave.
Sunum transkripti:

Prepared by Cendel Karaman A Deep Approach to Turkish Teaching and Learning Wisconsin Center for Education Research, University of Wisconsin-Madison

Introduction  In this presentation, you will read short statements about the lives of various working professionals.  When a hyperlink is provided, you can click and visit the module page to see a video introducing that professional. Note:  Names and personal information may have been changed in some slides.

Bir Kadın Savaş Pilotu Sabiha Gökçen 1913 yılında doğdu. Başarılı bir eğitim döneminden sonra Sivil Havacılık Okulu’na devam etti. O meslek yaşamı boyunca çeşitli uçaklarla uçtu. Sabiha Gökçen dünyanın ilk kadın savaş pilotuydu. Sabiha Gökçen ile ilgili bir video izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

İstanbul’da Yaşayan Genç Bir Müzisyen Faruk Bey genç bir müzisyen yılından bu yana gitar çalıyor. O İstanbul’da bir müzik mağazasında satış yöneticisi olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda da bir müzik grubunun üyesidir. Bu müzisyen ile ilgili bir video izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Şanlıurfa’da Yaşayan Bir Bakırcı Selim Bey bir bakırcı. Bu mesleği atalarından devralmış. O, Şanlıurfa’da bir bakır mağazası işletmektedir. Daha önce altı yıl boyunca Güney Afrika’da yaşamış ve ticaret yapmış. Türkiye’ye döndükten sonra çeşitli ülkelere bakır ürünleri satmak için iş görüşmelerine gitmiş. Bu kişiyle ilgili bir video izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Farklı Bir Kitapçı... Murat Bey bir kitapçı. O, İstanbul’da bir sahaf dükkanı işletmektedir. Eski kitapları inceleyerek önemli olanları dükkanında toplamakta ve ilgilileri için satışa sunmaktadır.

Kuaför Burcu Hanım İstanbul’da Anadolu Yakası’nda kuaför olarak çalışmaktadır. O, hafta içi her gün sabah saat dokuz ile akşam saat altı arasında işyerinde bulunmaktadır. Genellikle hafta sonu şehir dışında dinlenmektedir. Bu kişiyle ilgili bir video izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Heykeltıraş Ferdi Bey bir heykeltıraş olarak çalışmaktadır. Onun Konya’da bir heykel atölyesi bulunmaktadır. Bu resimde bir semazenin heykelini yontuyor.