Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Agency-1 Golf Otomasyonu
Advertisements

Dört Bölüm 1.Tanıtım ve Mevcut Durum 2.Hedefler 4.Demo 3.Yeni Sürüm Planlaması.
KURUMSAL TANITIM BELGESİ
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
Merhaba… akıllı çözümler üretir.. Akıllı Ticaret B2B Ürün Sunumu.
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
TOPLU MESAJLAŞMA SERVİSLERİ “DAHA FAZLASINI İSTEDİĞİNİZ İÇİN BURADASINIZ”
2012
Oktay ERBEY CRM & B2B Ürün Satış Hizmet Yöneticisi
SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (Union Yazılım Ltd.) •Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. •Yazdığımız.
CallMax Telemarketing Yönetim Sistemi
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
DAMACANA - TÜPGAZ.
B2B ile Uygulama Geliştirme
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
MultiCELL SMS Client 3.2.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
İş Çözümleri Platformu
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.
E-TİCARET SATIŞ SİTELERİ. E-TİCARET “Doğrudan fiziksel bağlantı kurmaya ya da fiziksel değiş tokuş işlemine gerek kalmadan tarafların elektronik olarak.
KÜTÜPHANE BİLGİ VE BELGE OTOMASYONU
 Ofis dışından erişim  Kurulum gerekmez  Internet Explorer, Mozilla FireFox, Google Chrome, Safari üzerinden çalışma  Sade ve basit arayüz Web Avantajları.
MYENGLISHLAB ONLINE Kayıt Kılavuzu.
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
LKŞİİİİİİİİ TİC. LTD.ŞTİ
1TÇ Ürün Konsepti Özellikleri ve avantajları 1TÇ:ÜRÜNLERİ SATIŞ ÖZELLİKLERİ Alirıza Uzunmehmetoğlu.
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2013
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2014
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
MICO Akıllı Güç Dağıtım Çözümleri Pınar Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Perpa Ticaret Merkezi, A Blok, Kat: 11, No: 1365 Şişli / İstanbul Tel: (0212)
Birtel İletişim Teknolojileri
C.A.M. KESİM OPTİMİZASYONU
28 KASIM STAMPA TEKSTİL san.tic.Ltd.Şti. NONWOVEN ürün tanıtımı DAYANIKLI GÜÇLÜ GÖRSEL UCUZ HAFİF NONWOVEN.
KUMLAMA MAKİNE VE TESİSLERİ
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
Ülkemizde toplanan sütün online olarak kayıt altına alınması, Tarım Bakanlığı, Tarım İl Müdürlükleri, Kontrol Genel Müdürlükleri gibi kurumların süt ile.
Yönetim Bilgi Sistemleri Şubat TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (DATA MEDIA) Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. Yazdığımız bu ürünler.
Sosyal Medya Pazarlaması Sihirbuzz
1 DİNAMİK WEB SAYFASI. 2 Personel ve Öğrenciler ile tüm internet kullanıcılarına hizmet verebilecek, Ziyaretçilerin kolay anlaşılabilir bir ara yüz ile.
KURUMSAL KAYNAK PLANLAMA
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
1TÇ:Ticaret Yönetimi + Genel Muhasebe
CPM MASTER ERP GENEL MUHASEBE Pbx
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında lider, önce ve yenilikçi olmayı kendisine vizyon edinmiş olan AIBIS; Türkiye, Almanya ve Suudi Arabistan’da.
Elektronik Değişim BAŞLADI !!! E-Çözümler
1. 2 Cari İşlemler Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka carilerinin ayrı ekranlardan tanımlanabilmesi. Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka.
Hastane Bilgi Yönetim Sistemleri
İnfo Stand Sistemi ileri teknoloji ürünüdür. İnfo Standlar müşterinize ürünlerinizle ilgili her türlü bilgi ve detayı.
Su Arıtma Oscar arıtma cihazları
Redcode B2B ile Portal Geliştirme
Merhaba Değerli Misafirler
Emel KAYNAK Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş.2
STM İNFO Hakkında ULAKBİM UASL Antalya 2007 Metin Tunç STM-INFO Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Sistem & Veri tabanı Yönetimi Bilgi Güvenliği Uygulama Geliştirme Kurumsal Bilişim Hizmetleri Analiz IT Altyapı İş.
1 Bilişimde 15 Yıllık Deneyim. 2 Hizmetlerimiz  Yazılım (V-Era by Majör)  ERP Danışmanlığı  Donanım Hizmetleri  Proje Öncesi ve Sonrası Destek  Projenin.
Aytel Mesaj Toplu SMS ve 2012 Yılı Kampanyalı Prim Sistematiği Sunumu
20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz…
Gundemkep.com.tr. Gundemkep.com Amaç: Kep sisteminde kanal yapısının açıklanabilmesi için hazırlanmıştır. Uygulama: Web Site işlemleri Sisteme giriş işlemleri.
Logo Netsis B2B
SAĞLIK NET GÖNDERİMİ İÇİN HEKİMLERİN YAPMASI GEREKENLER
ERP Projesinin Aşamaları İzmir. ERP Projesinin Aşamaları SatışSatış - Başlangıç – Kurulum – Analiz – Plan – Uyarlama – Eğitim – Geliştirme.
EN KOLAY ONLINE ÖN MUHASEBE PROGRAMI YONCAERP
Küçük ve Orta Ölçekli işletmeler için Online Ön Muhasebe Programı YoncaERP ile Stok, Cari, Fatura, Sipariş, Kasa, Banka, Çek Senet takibini yapın
Sunum transkripti:

Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için

•Bayilikler ve Mağazalar İçin 5 NEDEN !.. 1.Güvenilirlik 2.Yönetilebilirlik 3.İçerik ve Kapsam 4.Kolay Kullanım 5.Uyarlanabilirlik

1.Güvenilirlik !.. MS SQL Database ve Transaction kayıt sistemi ile dünyanın en gelişmiş güvenlik standartları ile çalışırsınız.

2.Yönetilebilirlik !.. Patron Modülü ile tüm işlemleri ve personelinizi takip eder, Yönetici Sistemi ve Gelişmiş benzersiz yetkilendirme sistemi ile mağazanızı kolayca yönetirsiniz.

3.İçerik ve Kapsam !.. Satış Dağıtım Modülü, Satın Alma Modülü, Finans Modülü, Stok Modülü, Güvenlik ve Yetkilendirme Modülü, Online Banka Entegrasyonu Modülü, CRM ve GSM SMS Modülü, Şube Merkez Entegrasyonu Modülü, Zincir Ana Merkez Entegrasyonu, B2C Bayi Sanal Plaza Entegrasyonu, E-site Bayi Sanal Plaza Entegrasyonu, Patron Modülü, Yönetici Sistemi gibi benzersiz özel içeriği ile tüm ihtiyaçlarınıza uygun tam entegre çözümlere sahip olursunuz.

4.Kolay Kullanım !.. Özel menü sistemi, tek ekranlı yapı, faresiz ve F tuşları ile çalışabilme özellikleri ile siz ve personeliniz işlemlerinizi kolayca yapabileceksiniz.

5.Uyarlanabilirlik !.. Tasarlanabilir liste ekranları, tasarlanabilir işlem sahaları, matbu form ve rapor hazırlama modülleri, tanımlı yetkilendirme ve menü sistemi, kullanıcı seviyesine göre tanımlı çalışma sistemi ile sisteminiz sizin isteklerinize göre ve size özel çalışacak.

•Bayilikler ve Mağazalar İçin 5 NEDEN !.. 1.Güvenilirlik : Dünyanın en gelişmiş güvenlik standartları ile çalışırsınız. 2.Yönetilebilirlik : Mağazanızı kolayca yönetirsiniz. 3.İçerik ve Kapsam : Tüm ihtiyaçlarınıza uygun tam entegre çözümlere sahip olursunuz. 4.Kolay Kullanım : Siz ve personeliniz işlemlerinizi kolayca yapabileceksiniz. 5.Uyarlanabilirlik : Sisteminiz sizin isteklerinize göre ve size özel çalışacak.

DİKKAT !.. Fet Yazılım’dan detaylı tanıtım, DEMO ve projenize özel fiyat teklifi almadan kesinlikle karar vermeyiniz. Fet Bilgisayar Yazılım ve Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti. Meliha Avni Sözen Cad. No:22 D:A-B Mecidiyeköy - İstanbul - Türkiye Tel: (212) Pbx / Faks (212)