تماس با ما موسیقی متن های ترکی تمرین های بیشتر خلاصه درس ها سرفصل ها

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Vay aslanım!.. Vay yiğidim!.. Vay ki vay!..
Advertisements

Zamanla anlıyor insan:
تماس با ما موسیقی متن های ترکی تمرین های بیشتر خلاصه درس ها سرفصل ها
Türkçe Performans Ödevi
Boynumuzda sübyan kavgaların vebali Koynumuzda üryan sevdaların cemali Baba yadigârı çalar saat misali Gün ışımaz yarınlara kurdular.
İstemek Deniz mavisine çalan gözlerinde Sandal olup içinde gezmek isterdim Nurlu yüzünden akan yaşlarında Damla olup derya ya düşmek isterdim Dilindeki.
Kış arıyorsun karların arasındaki Şu anda işyerinde değilsin... Hadi durma hayal et, Bir dağ kulübesinde,
SADAKAT.
Acıyla çaldı kapının tokmağı Duruma anlam veremedim yavrum... Hepten çözüldü dizlerimin bağı Kalkıp açmaya varamadım yavrum... Güngören'de gün, göremedim.
DEĞERLER EĞİTİMİ VEFALILIK.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
ANıLaRıM.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Ben bir Eylül sen bir Haziran
Kıl Beni Ey Namaz !.
KIL BENİ EY NAMAZ. ÇÖLLERDEN TOPLA HÜCRELERİMİ… RAHMETİNİN SERİNLİĞİNDE YIKA KALBİMİ…
Kırlangıcın biri, bir adama aşık olmuş
KaDıN.
Ama bir Gül var ki onun gözlerinde her zaman gözyaşı vardır. Geceler onun gözyaşlarını kendine saklar. Ama gündüzün aydınlığında nemlenen gözleri onun.
İnsan ne kadar az düşünürse o kadar çok konuşur....
SESTEŞ KELİMELER EŞ SESLİ KELİMELER.
YAŞ OTUZBEŞ.
Tlg
GİTME VAKTİ Şiir: Emine TOKGÖZ.
EŞ SESLİ KELİMELER.
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
Birleşik Kelimeler.
GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer. GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer.
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
ÇAĞRI.
Sonbaharımsın Artık
YAŞAMA FELSEFESİ. Sabırlı ol Açık fikirli ol Sık sık gülümse Özel anların zevkini tat.
SORGUDUR HAYATIM Bu slayt gösterisini SESLİ ve kendi akışında izleyiniz MARVAN OĞUZ.
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
Hangi cümlenin yüklemi isim tamlamasıdır
ÜSLÜ SAYILAR.
ELEDİM ELEDİM HÖLLÜK ELEDİM.
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Karanlıklar uzaklaştı
HANİ BANA SÖZLER VERMİŞTİN GİDEMEZDİN HİÇ BİR YERE NE OLDU BİZE BÖYLE EN DERİNDE Kİ O BÜYÜK SEVGİYE
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
Kendini tanıyınca; ağaçları, kuşları tanırsın, sonbaharları, altın sarısı yaprakları, uzaktan gelinliği giymiş kızlara benzeyen, karlar düşmüş dağları,
MERHAMET …sevgidir..
Öğretim yılı Ocak Ayı Değerleri
MERHAMET …sevgidir..
Bazen yıllar öncesine ait bir şeyler takılıverir aklımıza, ya da bir şarkı dolanıverir dilimize….Öyle eskiye götürür ki bizi, bulunduğumuz yeri ve zamanı.
Bir gün bir kral ama halkı tarafından sevilen bir kral,
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
SeNDeN SoNRa.
EŞ SESLİ SÖZCÜKLER.
ŞAH VE PİYON sesli
SAYGI VE SEVGİYE DEĞER BİR VARLIK İNSAN
Bazen beklemektir sevmek ;
EŞ SESLİ SÖZCÜKLER.
OTUZ BEŞ YAŞ.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
Tel: işte gidiyorum İşte gidiyorum... Karşılıksız bir aşka kurban ettim ömrümü! İşte gidiyorum, Toprak alsın benim de bu hazin öykümü...
Üç Sesli Tek Heceli Sözcükleri Okuyalım
Güllerin Ağladığı Bir Zaman Vardır
تماس با ما موسیقی متن های ترکی تمرین های بیشتر خلاصه درس ها سرفصل ها
SEN DAHA DOĞMAMIŞTIN AYŞE TURKUAZ-CAN AKIN
AYRILDIK, GÖREMİYORUM GÖZLERİNİ
Beklerim Seni Urla’ya Geleceksin Diye
İLKYARI BİTTİ; HAYAT : 1 BEN : 0.
MERHAMET …sevgidir..
تماس با ما موسیقی متن های ترکی تمرین های بیشتر خلاصه درس ها سرفصل ها
Sunum transkripti:

تماس با ما موسیقی متن های ترکی تمرین های بیشتر خلاصه درس ها سرفصل ها Tel: 0912 802 5379 تماس با ما موسیقی متن های ترکی تمرین های بیشتر خلاصه درس ها سرفصل ها زبان ترکی استانبولی صفحه اصلی

تماس با ما موسیقی متن های ترکی تمرین های بیشتر خلاصه درس ها سرفصل ها Tel: 0912 802 5379 تماس با ما موسیقی متن های ترکی تمرین های بیشتر خلاصه درس ها سرفصل ها زبان ترکی استانبولی صفحه اصلی تماس با ما موسیقی متن های ترکی تمرین های بیشتر خلاصه درس ها سرفصل ها زبان ترکی استانبولی صفحه اصلی Hayat nedir anne.. Benim hiç sapanım olmadı anne Ne kuşları vurdum Ne de kimsenin camını kırdım Çok uslu bir çocuk değildiM ama Seni hiç kırmadim, hep boynumu kırdım Ben hayatım boyunca Bir tek kendimi vurdum Suskun görünsem de Fırtınalı ve mağrurdum anne Bir mızrak gibi Aynada hep dik durdum anne Ben sana hiç bir gün laf getirmedim Leke sürmedim Ama göğsümü çok hırpaladım Kalbimi çok yordum Ben hayatım boyunca, en çok kendimi sordum Benim hiç sevgilim olmadı anne Ne bir yuva kurdum Ne bir gün şansım güldü Öpemeden bir bebeğin gidişini Tükendi gitti çağım Kimi yürekten sevdiysem Yüreğini başkasına böldü Bir muhabbet kuşum vardı O da yalnızlıktan öldü Sen beni göğsünde Hep acılarla mı soğurdun anne Yoksa evlat diye Koca bir taş mı doğurdun anne Eziyet degilim, zahmet değilim Musibet hiç değilim; Bir senin mi balına sinek kondu, söylesene Doğurdun da beni Ne ile yoğurdun anne Benim hiç hayalim olmadı anne Ne seni rahat ettirdim Ne kendim ettim rahat Bir mutluluk fotoğrafı bile çektirmedi bu hayat Kaybolmuş bir anahtar kadar Sahipsizim anne Ne omuzumda bir dost eli Ne saçımda bir şefkat Say ki yollardan akan Şu faydasız çamurdum anne Say ki ıslanmaktım, üşümektim Say ki yağmurdum anne Bunca yıldır gözyaşlarını Hangi denizlere sakladın Oy ben öleyim Sen beni ne diye doğurdun anne

1 تماس با ما موسیقی متن های ترکی تمرین های بیشتر خلاصه درس ها سرفصل ها Tel: 0912 802 5379 تماس با ما موسیقی متن های ترکی تمرین های بیشتر خلاصه درس ها سرفصل ها زبان ترکی استانبولی صفحه اصلی 1 الفبای ترکی افعال ترکی مکالمه اول مکالمه دوم اعداد ترکی پسوند جمع احوالپرسی ملیت ها ضمایر اشاره سوالی ساده اعداد ترتیبی کلمات جدید