EVLİLİK VE AŞK SESLİ İZLEYİN.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 BEKLENTiSiZ SEVMEYi DENEDiNiZ Mi?
Advertisements

Bir baba evlenmek üzere olan oğluna tavsiyelerde bulunuyormuş
HAYATIN İÇİN TALİMATLAR :  Çavdar ye.  İnsanlara istediklerinden fazlasını ver, ve bunu kalben isteyerek yap.  En sevdiğin şiiri ezberle.  Duyduğun.
Orhan Veli Şiirler: Müzik: Ezginin Günlüğü
AŞK AYAKKABI GİBİDİR CAN DÜNDAR. AŞK AYAKKABI GİBİDİR CAN DÜNDAR.
BOŞANMA SEBEBİ.
LÜTFEN SESLİ İZLEYİNİZ...
Eğer, önüne koyduğun her türlü her türlü yemeği yiyen ve annesinin yaptığı gibi güzel olmasa bile, hiç şikayet etmeyen birini arıyorsan...
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Baki'ye dostları sorar; "kaç çeşit dost vardır. " diye
Bu India’dan gelen TANTRA.
Bugün... Küçük güzelliklerin günü olsun...
KADIN VE ERKEK ARASINDAKi FARKLAR
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Lütfen SESLİ izleyiniz... ( Müzik: Vangelis )
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
ÖYKÜ Lütfen SESLİ izleyiniz....
Bugün... Kücük mucizelerin günü olsun...
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Yoktan var olmaz bir duygu.
İngilizceden çeviri : Orkideler İngilizceden çeviri : Müzik: Autumn Rose.
Aşk ve Evlilik Geçişler İçin Tıklayınız Tasarım: magirbas ©
Dostluk Üzerine....
Önce Merhabalar, Şu anda görmekte olduğunuz slaytta yer alan güzel sözler, internetde yayınlanan ünlü düşünürlerin sözlerinden alınıp buraya koyulmuştur.
Altın Kurallar 1- Ucuz araba kullan ama, alabileceğin en güzel evi al.
Buna inanmıyor olabilirsiniz ancak verdiği öğüt harika
Lütfen Sesli İzleyin.
AŞKLaRıM.
KİLİS HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ
HAYATIN HER ANINDA BİR MATEMATİK / MANTIK GİZLİDİR……
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
Bana kad ı n oldu ğ umu g ö ster! Modern bir hikaye.
KADIN Bir kadın çocuktur aslında..   Çocuk gibi davranmayı sever.   Erkeğin kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini ister. Bir çocuğu.
Belki doğru insanla tanışmadan önce yanlış insanlarla tanışmamız gerektiği doğrudur... Böylelikle en sonunda doğru insanla tanıştığımız zaman bu hediye.
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
Boya sandığına saklı düşler
Ailem dört kişiden oluşuyor.Annem, babam kardeşim Ayla ve ben.
Boya sandığına saklı düşler
Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...
Bugün küçük mucizelerin günü olsun..
Ağzın dudaklarımda AğzınAğzın Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle paylaşmak uykularda en büyük günahları Seninle uyanmak nice çılgın.
Buna inanmıyor olabilirsiniz ancak verdiği öğüt harika
KÜL KEDiSi-SINDRELLA Hazırlayan: Emine KOÇAK- 7/A
T.C MEB MUSTAFA PARS İLKOKULU EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI
EVLİLİK VE AŞK SESLİ İZLEYİN. EVLİLİK VE AŞK SESLİ İZLEYİN.
Aşkın Motivasyonel Süreci
SENİ BEKLERİM… Turgay Fişekçi.
BOŞANMA SEBEBİ.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
Adı yok.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
Şifalı Türk Müziği Makamları
Erkekler akşam yemeğe çıkartacak kadın ararlar...
HEPİNİZİ YENİ YAZLIĞIMDAKİ PARTİSİNE DAVET ETMEK İSTİYORUM. ÇOK AZ VAKTİM KALDI… BİRKAÇ ÇEŞİT YEMEK HAZIRLAYABİLECEĞİM.. LÜTFEN HERKES YANINDA BİRŞEYLER.
İtalyan yönetmen Roberto Benigni‘in yönettiği 1997 yapımı İtalyan drama filmidir. II. Dünya Savaşı zamanında karısı ve oğlu ile birlikte Yahudi kamplarına.
SERV İ S HAZIRLIKLARI DERS İ KİŞİSEL BAKIM. MODÜLÜN AMACI UYGUN ORTAM VE GEREKLİ ARAÇLAR BULUNDUĞUNDA KİŞİSEL BAKIMINA ÖZEN GÖSTEREN, KİŞİSEL BAKIM KURALLARINI.
Aile Okulu Dersleri-4 Hoş geldiniz.
Tural Garayev & Muhammet Hommenov
endüstriyel temizlik ürünleri
Bu India’dan gelen TANTRA.
bir kadın çocuktur aslında...
Lütfen Sesli İzleyin.
DOSTLUK-ARKADAŞLIK.
Guten Morgen Bugün küçük mucizelerin günü olsun...
AD:Tolga Soyad:Süren SINIF:9\A NO:3197. cam yeşili bir kız çok kirpikli saçları nasıl karanlık bir kızıl örtülü bir güzellik benzeri olamaz dudaklarındaki.
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
HAYATIN HER ANINDA BİR MATEMATİK / MANTIK GİZLİDİR……
Lütfen Sesli İzleyin.
Sunum transkripti:

EVLİLİK VE AŞK SESLİ İZLEYİN

Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu, saçları taralı, dişleri fırçalanmış adam yada kadını sevmek kolaydır.

Aslında aşk, aynı insanı, sabahın köründe uykudan uyandırdığındaki en sinirli hali ile de kabul edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla kullanabilmek, diz yapmış pijamalarıyla kanepede yastıklara sarılıp sızmışken bile şefkatle okşayabilmektir. Buna katlanamayanlar zaten aşık değillerdir. Bu durumda evlilik; hoşlandığın insana karşı olan duygularını öldürüyor denilebilir…

Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin. Zira aşıksan, aynı havayı solumak bile zevk verir, hep beraber olmak istersin, banyodan gelen su sesi bile onun evde olduğunun işaretidir ve huzur verir. Ütülediğin gömleğin ona ne kadar çok yakışacağını düşünürsün… Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin. On tane ayakkabısı varken, onbirinciye sahip olmakla mutlu olacak diye, istediğin gömleği satın almaktan vazgeçersin Zamanla olmaktan çok birşeyler vermekten mutluluk duyduğunu keşfedersin.

Eğer kadın evlilikte ikinize yemek pişirecek, dolabı düzenleyip ütüyü yapacak bir anne olarak görülüyorsa, o kadının saçlarının hiç yağlanmadığını ve adamın geceleri terlemediği düşünülüyorsa, asla kavga edilmeyecek ve lavabo tamir edilirken dahi gülüşüp öpüşülecek zannediliyorsa zaten beklenti bir evlilik değil, bir Amerikan filminde karakterlerden biri olmaktır,, Bu hayallerle yola çıkıldığında, damat ilk gece gelinin saçlarından onlarca firkete sökmeye çalıştığında, gelin ise damat firketelerini çıkaramayıp kuaföre söylendiğinde zaten evlilik sandıkları şey çatırdamaya başlayacaktır.

Evlilik, sadece aşk değildir Evlilik; ev arkadaşlığı, sırdaşlık, ortak hesaba sahip mudilik, ayrı kökenlerin birlişmesi, başı hatırlanmayan bir akrabalık ilişkisidir. Aşk bu ilişkide tutkuyu sağlar ama tek başına ayakta tutamaz…

Aşıksanız ateşli sevişmeler yaşarsınız, ama kış akşamları evde konyak içip geyik yapamayabilirsiniz. Hala canınız sıkıldığında onu değil de annenizi arıyorsanız, yalan olmuştur o evlilik.

Aşk evlilikte gider gelir. Halıya kola döktüğünde aşk biter. Ama o, halıyı temizleyebilirse gene aşık olunur. O aradaki sinir evresini aşabilenler, ellinci yıla kadeh kaldıranlardır.

Tahammül edemeyenler ise ikinci evlilikten sonra artık evliliğin yalan olduğuna inanacaklardır.

Zafer, direnenlerin olur. Can Dündar